פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מצאתי טורנט דיי גדול (קרוב ל40G) ואני צריך רק חלק מהקבצים שנמצאים בו, יש אפשרות כלשהי לבחור איזה קבצים להוריד לפני שהוא תופס את כל המקום המיועד להורדה ?אני משתמש באזאורס אבל אני מוכן לעבור לקליינט אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים אתה יכול כשאתה נכנס לתוך ה TORRENT תחת FILES ללחוץ על כל קובץ (או לסמן כמה), ובכפתור ימני יש PRIORITY.תשנה את אלו שאתה לא צריך ל DONT DOWNLOAD.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר אני מכיר את הפיתרון הזה אבל הוא לא מתאים לי, לפי השיטה הזאת האזאורס יתפוס לי את כל ה40G שזה מה שאני לא רוצה.אני רוצה לבחור את הקבצים לפני שהם תופסים את המקום על הדיסק.הבעיה היא שאין לי 40G פנויים ואני לא צריך את כל הטורנט.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים זה עובד כמו גדול, אם יש לך בעיה עם האזאורס פשוט תעבור לקליינט יותר טוב. ABC הוא המומלץ שלי.http://pingpong-abc.sourceforge.net/
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים http://www.bitcomet.com/doc/download.htmבתוכנת BITCOMET אתה בוחר את הקבצים שאתה רוצה להוריד לפני שההורדה מתחילה. פשוט הסר את הסימן מהקבצים שאתה לא רוצה והתחל להוריד. אני מניח שבכל התוכנות האחרות האפשרות קיימת אבל פה זה פשוט ומופיע לפני תחילת ההורדה.
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מלבד זאת, יש גם תכונה לקליינט שונים שגורמת לכך שהמחשב יקצה מקום מיועד לטורנט על המחשב. ביטול הפעולה הזאת ובחירת התוכן שאתה רוצה להוריד תבטל את הצורך של המחשב בכל ה40G
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מחבר מלבד זאת, יש גם תכונה לקליינט שונים שגורמת לכך שהמחשב יקצה מקום מיועד לטורנט על המחשב. ביטול הפעולה הזאת ובחירת התוכן שאתה רוצה להוריד תבטל את הצורך של המחשב בכל ה40Gאיך מבטלים את זה באזאורס ??ואם אי אפשר אז באיזה קליינט זה כן אפשרי ?
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים באזוראוס כנס ל: Options->filesותסמן Enable incremental file creationככה זה לא יתפוס את המקום מראש
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים טוב, תרשו לי לגנוב את הת'רד לעצמי גם לי קורה שאני רוצה להוריד רק חלק מהקבצים בטורנט. אני משתמש ב-Azureus, בדיוק בשיטה שציינתם כאן, אבל משום מה חלק קטן (קילובייטים עד מגות בודדים) מהקבצים שסימנתי שלא יוריד יורדים בכל מקרה.... מישהו יודע להסביר למה, או איך אפשר למנוע את זה לחלוטין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.