פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים הבעיה כזאת:קרן אור פוגעת בפני בריכה בזווית 60 , בקרקעית הבריכה הנמצאת בעומק של 2 מטר נמצאת מראה מישורית המחזירה את האור מהו המרחק בין נקודת פגיעת הקרן במים ונקודת יציאתה מהמים? [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אכן נוסטלגיה...אני לא זוכר איך קוראים לחוק הזה אבל אפשר למצוא את הזווית שנמצאת מול ה60 מעלות בעזרת הNים שלפי הסרטוט נתונים לך, ברגע שאתה מוצא את הזווית אתה משתמש בטנגנס כדי לקבל את המרחק על ציר הX (ואל תשכח להכפיל ב2 כי האור יורד ועולה בחזרה)
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר אתה מתכוון לחוק סנל???N1?SINA=N2?SINBאני יודע איך למצוא את זווית השבירה ואת כל שאר הזוויות מצאתי אבל איך עם הטנגנס וככל שאר השטויות למצוא את המרחק???ההסבר שלך לא משהו!
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים זה היה לפני שנתיים שלמדתי אופטיקה אז אני אגיד לך את הדרך בערך ...תעשה חוק סנל (אני לא זוכר את הנוסחה) ותמצא את הזווית שמסומנת באדום.גיאומטריה פשוטה ואתה מגלה שהזווית באדום שווה לזווית בכחות.הקו הצהוב גם שווה 2 מטר כמובן.תעשה טאנגס לזווית הכחולה: tanA=צלע מול ------ 2תכפיל ב-2 את הצלע שמצאת כי הצד השני סימטרי.וזו התשובה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר תודה אחי עזרת לי זה היה ממש קל יום שני מבחן נקווה לטוב!!! תשובה:3.35 מטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.