פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים שלום לכולם אני שחקן aa בעיקרון והמשחק התחיל לעלות לי על העצביםפינגים גבוהים ללא הכרה critical errors בקיצור לא בא לי לשחק בו יותר אני מתלבט בין cssלביןbf2יש דמו כדי לראות איך הם?אגב כדי שיהיה לי bf2-sf אני צריך לקנות עוד משהו?
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים דמויים: http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_demos.html תראה פה אישית, ממליץ לך על ה BF2.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר ממליץ לפי מה? זאת עדיפות אישית לפי טעם אני לא בטוח שיש לנו אותו טעם בגלל זה אני מחפש דמו.. אגב אני מחפש דמו של ה bf2-sf ולא של הרגיל את הרגיל שיחקתי לא אהבתי ממש את המשחקיות שלו הוא לא דומה ל aa מבחינת קרבות היריות אגב לא מצאתי את שני המשחקים שחיפשתי בקישור שנתת
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים לדעתי BF2 לוקח את CSS בזחילה עם רגל פצועה--ואם אהבת AA אז נראה לי שאתה תאהב CSS
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים CSS לוקח ובגדול וגם בקופסה של HL2 יש 5 משחקים אז זה גם משתלם !!BF2 סתם משחק וגם יש בו בינגים גבוהים.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים CSS לוקח ובגדול וגם בקופסה של HL2 יש 5 משחקים אז זה גם משתלם !!BF2 סתם משחק וגם יש בו בינגים גבוהים.אין קשר בין סוג המשחק לפינג...ואכן, half life 2 עדיף גם לדעתי, בקרוב יצאו כל הfull convert mods.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים אין קשר בין סוג המשחק לפינג...ואכן, half life 2 עדיף גם לדעתי, בקרוב יצאו כל הfull convert mods.ה MODS האלה מוספות שלבים ל משחק ?
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים לא, זה כמו CS DOD וכאלה ... מודים למשחק...http://topsites.moddb.com/all/?game=61
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים כל מוד הוא כמו משחק... שבנוי על המנוע של half life 2.בעוד כמה חודשים יתחליו לצאת מודים רציניים מה שאומר - big fun.כמובן שכמה מודים מhalf life 1 יעברו/עברו לhalf life 2 .
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר הא?!אתה רציני!?ואתה יכול להוריד את המודים האלה חופשי ולשחק עם הסריאל של hl2?
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים הא?! אתה רציני!? ואתה יכול להוריד את המודים האלה חופשי ולשחק עם הסריאל של hl2? כן. איך אתה חושב שcounter strike התחיל? כמוד של Half life 1
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים תקנה half life 2 silver דרך steam.זה בא עם half life 2 half life 1 half life 1 source and dod source ככה אתה יכול לשחק את כל המודים של half life 1 הכוללים את cs 1.6 וכמובן גם את המוד dod source שאם רוצים לקנות אותו זה 15$ אבל חבילת silver כבר כוללת אותו.אם אתה קונה half life 2 בחנות בארץ זה כמו half life 2 bronze ב steamואז אתה מקבל רק את half life 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.