עבור לתוכן

מעבד יכול לדפוק לוח???????

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המממ.....היום קיבלתי את המחשב חזרה!!!

ומשהו מוזר קורה!!! אני מחבר את הדיסק הקשיח..ואני לא יודע למה אבל המחשב החליט להידלק!!!!!!!!

(חיברתי רק את הכבל DATA שלו)

אני מכבה את המחשב ומנסה לחבר HD אחר והנה התופעה חוזרת על עצמה!!!

ניסיתי על מחשב אחר וזה לא קרה!!!

יש כנראה קצר איפה שהוא!!!!!

פורסם

היי זה לא פייר ליצחוק עליוו ואתה יודע למה :nono: :nono: :nono: :nono:

ולמרות זאת אני מאשר את כל מה שאתה אומר !!!!

דרך אגב זה לא המחשב הראשון שהוא מרכיב והוא עדין לא יודע איך עושים זאת :jump1: :jump1: :jump1:

:lol: :lol: :lol:

נ.ב מדובר באדם ששנינו מכירים!!!

פורסם

(הדבר היקר לכולנו מכל חוץ ממשפחה)

אממ... לא חסרים משוגעים בפורום הזה... ;D

פורסם
  • מחבר

תשמע הוא צודק!!!!!

תנסה לתאר את החיים בלי מחשב????????

נו?? איך ההרגשה!!

(יכול להיות גם יתרונות ...כגון שהבנק ישכח שאתה במינוס ויהפוך את המינוס לפלוס וכל זה בגלל שאיזו פקידה לא רשמה נכון בפינקס של הבנק - ברור פנקס אם אין מחשב ;D)

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה!!! הGeForce 3 Ti200 עשה את כל הבעיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

פעמיים החלפתי לוח וזיכרון!! ובדרך החליפו לי גם ספק!!!!!

ובסוף הכרטיס מסך לא בסדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מחר אני בועט את הכרטיס חזרה לזיגזאג שיחליפו לי אותו!!!!!

פורסם

לי נראה כאילו הגורם הוא ספק סיני זול, שלא יכול להסתדר עם יותר מכמה התקנים ביחד(אם אתה אמר שהבעיה מתחילה אחרי שהכונן הקשיח מתחיל לדרוש ממנו קצת "מיץ")

פורסם
  • מחבר

לי נראה כאילו הגורם הוא ספק סיני זול, שלא יכול להסתדר עם יותר מכמה התקנים ביחד(אם אתה אמר שהבעיה מתחילה אחרי שהכונן הקשיח מתחיל לדרוש ממנו קצת "מיץ")

לא, הבעיה מתחילה כשאני מגדיר את AGP X4 בביוס!!!!

ב AGP X2 זה עוד איך שהוא עובד אני משנה ל X4 ובום מחשב מתחרפן!!! החזרתי ל X2 ממשיך להתחרפן!!

שמתי כרטיס מסך פשוט הכל הסתדר!!! ובנוסף לזה הבעיה עם הדיסק הקשיח הסתדרה

נ.ב. הבעיה עם הדיסק לא יכולה להיות קשורה לספק!!! כיוון שכבל המתח של הדיסק היה מנותק בכלל!!!! אני באתי לחבר לו את ה DATA ......אני בקושי נוגע עם המחבר בדיסק ונדלק המחשב!! מה הקשר???????? אל תשאל אותי!! נפלאות דרכי הלוח!!

:)

אני לא מכיר את הלוח בצורה סכימטית ולכן לא יכול לענות!!

פורסם

לא, הבעיה מתחילה כשאני מגדיר את AGP X4 בביוס!!!!

ב AGP X2 זה עוד איך שהוא עובד אני משנה ל X4 ובום מחשב מתחרפן!!! החזרתי ל X2 ממשיך להתחרפן!!

שמתי כרטיס מסך פשוט הכל הסתדר!!! ובנוסף לזה הבעיה עם הדיסק הקשיח הסתדרה

נ.ב. הבעיה עם הדיסק לא יכולה להיות קשורה לספק!!! כיוון שכבל המתח של הדיסק היה מנותק בכלל!!!! אני באתי לחבר לו את ה DATA ......אני בקושי נוגע עם המחבר בדיסק ונדלק המחשב!! מה הקשר???????? אל תשאל אותי!! נפלאות דרכי הלוח!!

:)

אני לא מכיר את הלוח בצורה סכימטית ולכן לא יכול לענות!!

למה הלוח נדלק סתם כך? כי זה לוח ATX עם ספק ATX, ששומר עוצמה מסויימת של חשמל, כדי שתוכל להדליק אותו דרך המקלדת, לכן צריך לכבות את הספק(ואם אין סוויטש לנתק מהשטקר) ולחכות כמה שניות שהלוח יפרוק את החשמל שנשאר בו. אם זה לוח של אסוס תחכה שהנורית הירוקה תכבה.

מחשב, שבד"כ לא נדלק כתוצאה מחיבור IDE מעיד, בד"כ, על חיבור הכבל הפוך או חיבורו שלא כשורה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי בכלל מה שאתה אומר!!!

כל לוח ATX אמור להדלק ע"י חיבור כבל ה IDE להארד דיסק? לא נראה לי בכלל..... אלא אם כן זו תופעה חדשה בלוחות החדשים של השנה האחרונה!!..יש לי בבית 3 מחשבים עם 3 לוחות שניתן להדליק את המחשב מהמקלדת והתופעה הנ"ל לא חוזרת על עצמה והמחשב מתפקד מצויין!!!!

נכון שניתן להדליק את המחשב גם ע"י המקלדת! אבל מה הקשר בין המקלדת לדיסק הקשיח????????????????

(אני יודע שנשאר מתח מסויים בלוח)

אתה צודק שצריך לנתק את כבל המתח! אבל כדי לחבר את כבל ה IDE לדיסק הקשיח לא נראה לי כי בכבל זה לא עובר מידע (מתחים) בזמן שהמחשב כבוי! והדיסק הקשיח איננו מקור מתח ולכן איננו יכול להדליק את המחשב ע"י הזרקת מתחים כלשהם!

פורסם

יכול להיות שחיברת את הIDE נעזרת עם אצבע שדחפה את הלוח נגדו מהתחתית(נגעת בתחתית הלוח). לי יש לוח של ABIT, שבזמן שבניתי אותו, כשהשארתי את הספק פתוח ומחובר ללוח, הוצאת את כרטיס מסך הPCI, וכשהכנתי את כרטיס הAGP הלוח פתאום נדלק בלי סיבה מיוחדת...

לכן, זאת ההערכה שלי מה שקרה לך.

פורסם
  • מחבר

בלוח לא נגעתי!!

הכבל היה מחובר כבר ללוח!!!

בכל מקרה החלפתי את הכרטיס ...הבעיה הסתדרה ונוצרה בעיה חדשה!! היה שיתוף משאבים של הכרטיס מסך והכרטיס קול!!

הפרדתי בניהים (שיניתי סלוט לכרטיס קול) הכל עבד סבבה!!! עד שאיתחלתי את המחשב ואז המחשב התחיל להתקע עוד פעם!!!

אז התקנתי XP וחדל קישקושי שכל מאחי!!

נקווה שזהו!! (חלונות 98 עדיין נתקע , XP לא....אבל הבנצמארק שלו ירד ב 500 נקודות מ 6800 ל 6300)

לא שאני יודע מה זה אומר ! אבל זה עובד וזה העיקר מבחינתי שאח שלי הפסיק לשגע אותי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים