פורסם 2006 בינואר 1219 שנים את הסרט עם וין דיזל שהוא שוטר והוא מנסה לעצור סוחרי סמים ובתחילת הסרט הורגים את אישתו ואז הוא פוגש את האיש שהרג אותה והוא הורג אותו במכות...
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים טיסת לילה...סיימתי הרגע לראותסרט די מותחקצת נמרח בהתחלה ובסוף די מותחטיסת לילה אתה מתכוון לflightplan עם ג'ודי פוסטר?
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים למישהו יצא לראות את The Fog החדש ?היום אני אראה אותוטיסת לילה אתה מתכוון לflightplan עם ג'ודי פוסטר?לא , אני מתכוון לRed Eye
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים היום אני אראה אותו לא , אני מתכוון ל Red Eye אה נכון איך לא חשבתי על זה... Red Eye זה כינוי כזה לטיסת לילה איך לא חשבתי על זה... כן זה סרט די טוב....
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מישהו ראה את the flight? בלי להגיד מה הסרט רק הסרט טוב או לא אתה בטוח שאתה לא מתכוון ל"הטיסה" (flightplan באנגלית) ? אני ראיתי את SAW 2... סרט מזוויע יש שם קטעים שמגעילים ת'נשמה לפעמים... תודה שאהבת אותו, האווטר שלך מסגיר אותך
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אתה בטוח שאתה לא מתכוון ל"הטיסה" (flightplan באנגלית) ? תודה שאהבת אותו, האווטר שלך מסגיר אותך טעות שלי....כמו שרשמת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.