עבור לתוכן

איזה סרט ראית היום?

Featured Replies

פורסם

הסרט האחרון שראיתי היה הארי פוטר וגביע האש, הרגע חזרתי ממנו.

אחלה סרט, דניאל רדקליף ההומו הזה לא יודע לשחק בגרוש, הרס לי את הסוף לגמרי, וגם עוד כמה חלקים.

יש לו מזל שלפחות שאר האנשים כבר למדו לשחק, אז זה קצת מכפר.

לפחות הרמני כבר כוסית :gorgeous:

אני ראיתי אותו במחשב לא בקולנוע

• תגובות 77
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת לא השאלה.

השאלה היא "באיזה סרט אתה חיי היום?"

ותחשבו על זה... :smile1:

:alcoholic: :nutty:
פורסם

מלחמת העולמות .

חרא של סרט !!!!

פורסם

rambo 1 :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי

Mr. and Mrs. Smith

סרט די טוב

זה עם אנג'לינה גו'לי ובארד פיט

ולשתיהם יש סודות בין אחד לשני ובאמצע הסרט זה מתגלה מתי ששתיהם מנסים להרוג אחד את השני ואז הם בכלל מגלים שרודפים אחרים ואז הם מאחדים כוחות וכמובן מנצחים

ראיתי גם The Lord of the Rings: The Two Towers

אתמול בבית מלון :xyxthumbs:

פורסם

אתמול ב4 לפנות בוקר שהינו כמה אצל חבר עם בית לבד ראינו בתול בן 40 שכולנו היינו שיכורים אז אני לא זוכר ממש במה מדובר

פורסם
  • מחבר

בחזרה לעתיד 2

אחרי שלפני חודש בערך ראיתי עם חברים את הסרט הראשון, ראינו היום את הסרט השני (ובשבוע הבא נראה את השלישי).

גם בפעם ה-20 (או אולי יותר?) זה עדיין סרט אדיר. ממש כיף לראות את הסרט ולזהות את כל ה-past/future references, או את כל האימרות המפורסמות ("Great Scott!")

פורסם
  • מחבר

חבל לתת לת'ראד למות...

אתמול ראיתי את חתונת רפאים.

אני חייב לציין שאני פשוט יצאתי מהסרט עם פה פעור.

זה אחד מהסרטים היפים ביותר שראיתי...

מבחינה עלילתית הוא לא משהו מיוחד - סיפור אגדה, די קיטשי וצפוי מראש.

אבל, זו לא הסיבה שבאים לראות את הסרט...

טים ברטון הוא פשוט גאון, מה לעשות...

דרך אגב, לכל מי שמנסה להשוות את הסרט ל"סיוט שלפני חג המולד", אל. יש דמיון בין הסרטים (מחזמר מבוסס stop motion...), אבל הם גם מאוד שונים. בסיוט יש התמקדות הרבה יותר גדולה בשירה וב"אגדתיות", והסרט בסופו של דבר הרבה יותר ילדותי. אני חושב שחתונת רפאים מנסה (ומצליח) להתחבר לקהל הרבה יותר רחב.

חוץ מזה, ביום שלישי ראיתי את היסטוריה של אלימות.

הסרט עשוי היטב, ובהחלט מעניין, למרות כמה קטעים גרפיים במיוחד... אבל קשה לי לומר שהוא השאיר עליי רושם מיוחד. מבחינה עלילתית הוא קצת הזכיר לי סרטי מתח בגרוש כמו "8 מילימטר"...

מה שהפתיע אותי זה איך ויגו מורטנסן מצליח להעביר שעה וחצי בלי שום הבעת פנים...

פורסם

מת לצעוק 3 ...

וספרות זולה

פורסם

היום קמתי קצת מוקדם, ראיתי את הסרט "Executive Decision / החלטה גורלית" בערוץ Hot Action. ;)

פורסם

The Islands

סוף סוף יצא לי לראות

אחד הסרטים!

פורסם

Wedding Crashers...

פורסם

Wedding Crashers,The 40 Year Old Virgin,American Pay 4 : Band Camp,Harry Poter And The Goblet Of Fire,Lord Of War

כולם כמעט היו טובים חוץ מ"שר מלחמה" שלדעתי סרט לא משהו ועניין אותי רק מכיוון שהוא מבוסס על סיפור אמיתי.

פורסם

אושן 12 חרא של סרט לא שווה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים