עבור לתוכן

איזה סרט ראית היום?

Featured Replies

פורסם

(אני מודה, גנבתי את הרעיון מפורום אחר)

בת'רד הזה כל אחד יכתוב על הסרט האחרון שהוא ראה (משהו בסגנון "מה אתה שומע עכשיו", אבל עם סרטים).

מומלץ להוסיף תקציר קטן על הסרט ומה דעתכם עליו.

בנוסף - תזהירו כשאתם כותבים ספויילר.

אפשר כמובן להגיע לדיונים על סרטים, אבל בבקשה, רק תגובות ענייניות, ולא "חחחחחח" או "סרט ענק!"

ואני אתחיל:

היום בערוץ 1 שודר הסרט פלזנטוויל. ולא, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרט :)

למי שלא מכיר (יש מישהו שלא מכיר את הסרט הזה?), הסרט מדבר על אח ואחות שנשאבים לתוך סדרה אמריקאית משנות החמישית, ומתחילים להשפיע על העיירה השקטה.

די אהבתי את הסרט, הוא קליל, זורם ומצחיק (סוג של הומור שלא קיים ברוב הסרטים כיום...), למרות כמה קטעים קצת חסרי טעם (*ספויילר* - כשבעיירה נעשה חרם על ה"צבעונים", והקונוטציה לגרמניה הנאצית...)

• תגובות 77
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Статский Советник

The General

Свои

פורסם

monty python - and the seek for the holy grial! :lol:

סרט מצויין, הרבה מאוד הומור, ישן....

(ני! ני!)

פורסם

Batman Begins

The 40 Year Old Virgin

The Island

פורסם

מת לחיות 3.

[אין סרטים טובים היום מה אני יעשה].

פורסם

הסרט האחרון שראיתי הוא "שר מלחמה" עם ניקולס קייג' וג'ראד לטו

העלילה בקצרה היא על "יורי אורלוב" , בן למשפחת מהגרים רוסים שנכנס לעסקי הנשק ומהר מאוד הופך לסוחר נשק בינלאומי, מפתח קשרים עם מנהיגים אכזריים באפריקה וברוסיה ובעצם עושה המון המון כסף על חשבון מלחמות ומהפיכות, "שביתת נשק" מבחינתו היא מילת גנאי וכסף זה כל מה שמניע אותו , בלי להתחשב בתוצאות.

ג'ראד לטו משחק את אחיו הצעיר "ויטלי" , שנכנס איתו לעסק בהתחלה אבל מתמכר לסמים בהמשך והורס לעצמו את החיים, ואחיו כל פעם מושך אותו חזרה .

לא התלהבתי מהסרט במיוחד, החלק הראשון דיי יבש וצפוי, לקראת אמצע הסרט העלילה נהיית קצת יותר מעניינת

כשעולמו של יורי מתחיל להתמוטט, אשתו שבמשך כל השנים לא ידעה, או בעצם לא רצתה לדעת על עסקיו המפוקפקים של בעלה , מגלה הכל

ושוברת את הכלים, עסקאות מתחילות להתפוצץ לו בפנים ואוייבים אורבים לו בכל פינה ... אקשן סביר

בכל מקרה ניקולס קייג' די איכזב אותי בסרט הזה, משחק בינוני מינוס , הוא מסוגל להרבה יותר דיי התאכזבתי

ג'ראד לטו לעומת זאת היה לא רע ..

דווקא מי שהכי התלהבתי ממנו הוא השחקן שמשחק את הנשיא האפריקאי, שחקן מעולה ומפחיד רצח (אין לי מושג איך קוראים לו אבל הוא משחק את סעיד ב "אוז")

בסך הכל הייתי נותן לסרט 6 וחצי מתוך 10 ..

פורסם

הסרט האחרון שראתי דווקא היום ב-HOT בידור ישראלי... סימה המכשפה... אני לא טועה נכון?!?!?

סרט ענק! מצחיק רצח!

באמת כל הכבוד ל-HOT על כל ההשקעה בתוכניות וסרטים ישראלים.. לפחות הכסף שלנו הולך גם לדברים טובים.

פורסם

^ סימה ועקנין מכשפה ;D

פורסם

^ סימה ועקנין מכשפה ;D

כן.. נכון.... איזה סרט ענק אה?

פורסם

ראסמי לא ראיתי אבל אני זוכר את השם מפרסומות :cool2:

פורסם

הסרט האחרון שראיתי היה הארי פוטר וגביע האש, הרגע חזרתי ממנו.

אחלה סרט, דניאל רדקליף ההומו הזה לא יודע לשחק בגרוש, הרס לי את הסוף לגמרי, וגם עוד כמה חלקים.

יש לו מזל שלפחות שאר האנשים כבר למדו לשחק, אז זה קצת מכפר.

פורסם

בתול בן 40

התרסקות

כמה טוב שיש סופשבוע כדי להתחפשן כל הזמן

פורסם

זאת לא השאלה.

השאלה היא "באיזה סרט אתה חיי היום?"

ותחשבו על זה... :smile1:

פורסם

DOOM דפקה חשבתי שהוא יצא יותר גרוע אבל הוא הפתיע אותי , סרט נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים