עבור לתוכן

הכונן "מתאמץ" יתר על המידה! מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כונן 160 GB של סאמסונג... אני לא יודע... מאז ששמתי אותו פשוט מורגשת איטיות בכל אפליקציה כבדה שאני מפעיל.. ההארדיסק "חושב " המון...

עם רעש חזק... ועד שהמחשב שלי זז ויוצא מההלם 3600xp+ לוקח לו זמן....

זה קורה לי במיוחד שאני משחק Wow זה קורה לי גם באמצע המשחק ואז המשחק נתקע למשך כמה שניות ושוב חוזר לעצמו...

אני זוכר במדיוק שלא היה לי את הבעיה הזאת לפני כן...

עשיתי defrag עם diskeeper כמה וכמה פעמים ועדיין אין שיפור..

זה כאילו ההארדיסק מתאמץ יתר על המידה...

יש דרך לתקן או לבדוק דבר כזה ?? :\ זה ממש טריד

פורסם

תעשה בדיקה של וריוסים ותוכנות ריגול..

ותריץ עליו בדיקה של סקטורים פגומים וכו..(וסתם ככה לידע כללי תבדוק שהכול מחובר כמו שצריך..)

פורסם

זה לא אופייני לסאמסונג, יש להם דיסקים קשיחים מאוד שקטים. אם הבעיה היא אכן בדיסק הקשיח, ואתה שומע ממנו רעשים (בניגוד ל-WD, את הסאמסונג אתה לא אמור לשמוע), אז יתכן ופשוט קיבלתי דיסק קשיח פגום (קורה). תחליף אותו. אם אתה יכול, אז תחבר אותו למחשב אחר כדי לוודא שהבעיה היא אכן בסאמסונג.

יותר סביר להניח שהבעיה היא עם איזשהו וירוס או משהו כזה, או אולי בעיה עם הספק כוח. איזה ספק כוח יש לך? ג'נרי?

פורסם

(בניגוד ל-WD, את הסאמסונג אתה לא אמור לשמוע)

דווקא לי כן יש WD1200JS והוא יחסית שקט.. (כמעט ולא שומע אותו)..

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק של HEC300W וההארדיסק פשוט עובד שעות נוספות בלי סיבה בכלל... :nixweiss:

כאילו מתבצע איזה תהליך אבל בעצם אני לא מפעיל כלום לפעמים...

עשיתי בדיקה לסקטורים והכל תקין.. יש מצב שזה משהו בביוס ? או לא יודע.. בהגדרות של windows ?

פורסם

הספקים של HEC נחשבים לטובים, אבל אני לא יודע אם 300W מספיק למחשב שלך (ככל הנראה, כן).

יכול להיות שיש בעיה עם המנוע של הדיסק הקשיח או משהו כזה, או שזה וירוס/רוגלה.

יתכן ואין בעצם שום בעיה, אבל אתה אומר שזה קורה לפעמים גם כאשר לא מופעלת שום אפליקציה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים