פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים מחבר נכון,בדיוק זה כמו שאומרים אנישים מוצאים את מיטב כספם.... על מעבד וזה מה שהם מקבלים חייב להיות איזה עידכון, זה לא הגיוני!!!!!!!!!!!!!!!,הם לא ישארו בעיה כזאת ד"א את הפרינס 2 קיבלתי במתנה עם הכרטיס מסך, אני יכול לפנות אליהם לתמיכה, אבל אין לי כונן DVD להתקין אותו בכ"א, אני אחכה לגייםפאד בשביל לשחק אותו,נקווה בנתיים שיהיה תיקון
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים לפי מה שאני זוכר ממשחק אחר (אני חושב שהכל בגלל ההגנה המעצבנת StarForce) לבטל בtask manager ליבה אחת, תנסה
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים איך מנטרלים ליבה? ויכול להיות שזה קשור לפקודת ה-BOOT.INI : /usepmtimerשמוספת אחרי התקנת דרייברים של AMD.
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים אחרי ביטול הריסט האוטומטי מסך האבדון הכחול אומר לי שבעיה היא ב-NV4_DISP.DLL. זה קרה בערך מתי ששדרגתי לדרייברים המולטיטעסקרים.אני רוצה לנסות גירסה ישנה יותר מאז המולטיטעסקרים. איזה כדאי לנסות?
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים יש לי ליבה כפולה אינטל עם הדרייברים האחרונים (של הכ.מסך)והוא עובד לי טוב ...
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים לפי מה שאני זוכר ממשחק אחר (אני חושב שהכל בגלל ההגנה המעצבנת StarForce) לבטל בtask manager ליבה אחת, תנסהאלי בעזרת השם בקרוב יגיע הכרטיס מסך מקווה שלא יהיו בעיות כאלו או אחרות בנייד פור ספייד החדש.בכול מקרה הפיתרון שהוא נתן לכם 99 אחוז יעזור לכם, שווה בדיקה כי יש כאן הרבה כאלו שזה עזר להם.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים חזרתי ל-78.01 וכבר לא קורס לי אבל יש מעין BURSTING ו-SLOWING במשחק. זה נורא מעצבן. אני חושב שהמנוע הגרפי של הסדרה פשוט מתעב כפולי ליבה.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים חזרתי ל-78.01 וכבר לא קורס לי אבל יש מעין BURSTING ו-SLOWING במשחק. זה נורא מעצבן. אני חושב שהמנוע הגרפי של הסדרה פשוט מתעב כפולי ליבה.בגירסה הזאת של הדרייברים אין לך בעיה?בדקת אולי בעוד משחקים?
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר מצאתי את זהhttp://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964אנשים בפורמים של UBISOFT אומרים שזה עוזר, בלי להחליף דרייבר ובלי לנטרל מעבד אחד
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מצאתי את זהhttp://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964אנשים בפורמים של UBISOFT אומרים שזה עוזר, בלי להחליף דרייבר ובלי לנטרל מעבד אחדבדקת אם זה עובד?ובשביל להוריד את הקובץ צריך להירשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.