עבור לתוכן

הוצאה והכנסת דיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות בעיות אז פתחתי את המחשב בעודו מכובה ומנותק והוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב בדקתי את הכבלים והדלקתי את המחשב כאשר הכל מחובר אבל עכשיו אמנם הוא לא עושה רעשים אבל המסך לא נדלק לי ובדקתי את הכרטיס מסך והמסך עצמו ושניהם מתפקדים פיקס! מה יכולה להיות הבעי?? יכול להיות שצריך לעשות משהו שמחזירים את הכונן הקשיח למחשב? כי המסך פשוט לא נדלק לי!

בעיות הכוונה רק לרעשים וכן..חיברתי אותו נכון למחשב...

פורסם

המחשב אמור להידלק גם כשאין שום כונן שמחובר למחשב.

תבדוק שחיברת את שאר הכבלים כמו שצריך

פורסם

המחשב אמור להידלק גם כשאין שום כונן שמחובר למחשב.

תבדוק שחיברת את שאר הכבלים כמו שצריך

המחשב אמור להדלק כשאין הארדיסק

כשיש הארדיסק והוא מוגדר לא נכון בהחלט יש מצב שהמחשב לא ידלק

תבדוק איך המחשב עובד בלי הארדיסק בכלל

פורסם
  • מחבר

אממ...אם הוא לא עובד גם בלי שההברדיסק מחובר אבל כל שאר הרכיבים בו עובדים במחשב אחר זה אומרש....? לוח אם??

פורסם

ירח אפל, צודק. טעות שלי :)

MDMDMD, אם המחשב עדיין לא עובד אז זה יכול להיות כל מה שהכרחי לפעולה שלו.

זכרונות, מעבד, כרטיס מסך וגם לוח אם.

אם הלוח תקין ואחד הרכיבים האחרים לא אז אתה אמור לשמוע צפצוף כלשהו שמהווה אינדיקטור לחלק שתקול

אם אתה לא שומע שום צפצוף אז סיכוי טוב שזה הלוח

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה...אתמול שיחקתי עם מחשב ישן שהיה לי (פנטיום 3 667) והוצאתי והכנסתי את הכונן קשיח למחשב ועכשיו הוא עושה לי את אותה הבעיה! והמחשב עבד פיקס כמה שניות קודם! ועכשיו יש לי שני מחשבים בחדר עם אותה בעיה בדיוק!!! ושניהם עובדים עושים רעשים של עובד והכל בסדר וכו'... אבל אין צפצופים בכלל והמסך לא עובד...

ואגב ניזכרתי שאחרי כמה זמן אם מחברים את המקלדת למחשב שהמסך לא עובד אבל המחשב כן..הוא עושה שני צפצופים רציפים(ביוס?) וכל כמה שניות עושה ריסטרט אבל המסך עדיין לא עובד!!!

הצעות?

פורסם

תאפס את הביוס

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה בלי מסך???

פורסם

מכבה את המחשב

מנתק את המחשב מהחשמל

פותח את נמארז

מוציא את הבטריה למשך 30 שניות

מחזיר את הבטריה

מחבר את המחשב לחשמל

מדליק את המחשב

פורסם

במחשבים ישנים אני יודע שאם מחברים את הדיסק הקשיח הפוך (הכוונה לכבל הנתונים) ייתכן בהחלט שהמחשב לא יידלק, אבל מדובר במחשבים ממש ישנים, ובכבלי IDE שניתן היה לחברם בשני הכיוונים.

אני מצטרף להצעה לאפס את ה BIOS.

אם זה לא עוזר - תפרק את כל החלקים מהמחשבים ותרכיב אותם שוב, אולי משהו פשוט זז קצת שהוצאת את הדיסק הקשיח. לא עוזר - תבדוק חלק חלק במחשב אחר, או שתחליף חלקים עד שתגיע לחלק הבעייתי.

סיבה אחרת לבעיה - אתה טעון חשמלית וכאשר נגעת במחשב בלי להאריק את עצמך שרפת משהו. נכון, הסיכוי קטן, אבל עדיין אפשרי.

פורסם

מנסיוני בדרך כלל וזה קורא הרבה שאני מכניס ומוציא כונן (לצורך בדיקה) ואו כרטיס רשת ואו כול מגע בכרטיס במסך הדבר גורם לתזוזה בכרטיס המסך

ז"א הכרטיס לא מחוזק בסלוט ויש לדחוף פנימה במעט כוח כלפי חיבורי הסלוט והדבר יפתר.תנסה פשוט לדחוף קצת בכוח פנימה את הכרטיס מסך לסלוטים

וזהו מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים