פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים כרגע יש לי דיסק של WD 160 SATA1 שהוא לפי המבחנים דיסק בינוני מינוסאני מתכוון לחבר אותו ב RAID בתקווה לשפר את הביצועיםאיזה דיסק אתם ממליצים לי לקנותהאם יש יתרון לדיסק מהיר בRAID כשאחד הדיסקים איטי?אגב הלוח שלי MSI K8N NEO4 PALT תומך ב SATA2אבי
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים כן הלוח שלך תומך בSATA2..(לא שיש כזה הבדל ביינהם..)ומין הסתם אם יש לך HD אחד איטי במערך RAID אז..(ועדיף אותו סוג/גודל/ממשק בHD אבל..)אבל בכללי זה אמור רק לשפר תביצועיים..(כמובן תלוי גם איזה RAID..)
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים לפי איזה מבחנים קבעת שהדיסק הקשיח שלך הוא בינוני מינוס מבחינת ביצועים? הרצת על המחשב תוכנה שבודקת את הביצועים של הדיסק הקשיח?האם באופן אישי, יש לך איזושהי בעיה עם המהירות של הדיסק הקשיח?RAID יכול לשפר את הביצועים של הדיסק הקשיח, אבל למערך RAID יש גם חסרונות.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר לBORGבדיקת קצב הקריאה כתיבה (עם תוכנה של כרטיס לכידת הוידאו שלי Pinacle)מראה שדיסק של seagate מהיר ב 20 אחוזולכן בסעיף הביצועים יש טובים ממנו בהפרש מחיר הגיוניכרגע אני מרגיש שמה שתוקע לי את המחשב זה דיסקאני מחפש פתרונות לשיפור
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אתה יכול להשתמש ב-Seagate ללכידת וידאו, וב-WD למטרות אחרות.מערך RAID אמור בעיקרון להתבסס על שני דיסקים קשיחים זהים (ממשק, גודל, מהירות...), רצוי אותו דגם אבל ממש לא הכרחי. ברור ש-RAID עם שני דיסקים קשיחים זהים יהיה יותר טוב מ-RAID עם דיסק קשיח אחד מהיר ואחד איטי.באופן אישי, אני לא אוהב RAID עבור שימושים ביתיים, ומעדיף שהדיסקים הקשיחים שלי יהיו עצמאיים.היה לי בעבר בקר RAID, אבל לא הפעלתי את ה-RAID, והחלפתי אותו בבקר IDE רגיל שהוא יותר זול.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אתה יכול להשתמש ב-Seagate ללכידת וידאו, וב-WD למטרות אחרות.מערך RAID אמור בעיקרון להתבסס על שני דיסקים קשיחים זהים (ממשק, גודל, מהירות...), רצוי אותו דגם אבל ממש לא הכרחי. ברור ש-RAID עם שני דיסקים קשיחים זהים יהיה יותר טוב מ-RAID עם דיסק קשיח אחד מהיר ואחד איטי.באופן אישי, אני לא אוהב RAID עבור שימושים ביתיים, ומעדיף שהדיסקים הקשיחים שלי יהיו עצמאיים.היה לי בעבר בקר RAID, אבל לא הפעלתי את ה-RAID, והחלפתי אותו בבקר IDE רגיל שהוא יותר זול.מסכים לחלוטין תשתמש ב SEAGATE ללכידה ולשאר הדברים שדורשים את זה ולאיכסון תשתמש ב WDאין צורך במערך RAID לשימוש ביתי
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר אין לי בעיה ללכוד וידאו עם הWD למרות שהוא איטי יותרהבעיה שלי היא שזמן העליה של המחשב או כשאני מעלה משחקים כבדים הדיסק עובד ב 100 אחוז והמעבד באחוז נמוךמה שאומר שצוואר הבקבוק במחשב הוא הדיסקלעניות דעתי RAID ישפר את ביצועי ה"דיסק" ויקצר זמן תגובהלמה אתם כלך כך מתנגדים ל RAID ביתי?
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים דיסק קשיח מכאני תמיד יהווה צוואר בקבוק במחשב.באופן אישי, הסיבה לכך שאני מתנגד למערך RAID במחשבים ביתיים היא שבמידה ואחד מהדיסקים הקשיחים מתקלקל, אז אתה עשוי לאבד את כל הקבצים שבשני הדיסקים הקשיחים, במיוחד קבצים שפרוסים על גבי שני הדיסקים הקשיחים. לגבי RAID המשמש לגיבוי, זה פתרון יקר שלא משפר את המהירות, ויש אפשרות שתקלה כלשהי תגובה ב-Clone, במקום שאתה תגבה בעצמך קבצים לא פגומים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.