עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורר

Featured Replies

פורסם

אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב.

אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון

למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד:P

פורסם

אתה מחליף אותו בג'נרי או אתה קונה אותו בנוסף לג'נרי..(סירקולציה מינימלית זה עם שתי מאווררים לפחות..)

יש לך העדפות ללד וכו או רק שיעשה תעבודה ויהיה שקט..??

פורסם
  • מחבר

לא :-X יש לי רק מאוורר אחד שמוציא אוויר ואין לי עוד חורים במארז בשביל מאוורר אחר ובגלל זה אני רוצה מאורר חזק

למרות שבלי קשר יש לי חורים במארז לאיוורר ובינתיים הוא בסדר..ולא אין לי העדפות ללד ממליא לא רואים אותו אני רק צריך משהו שיעשה את העבודה

פורסם
  • מחבר

41 CFM זה לא הרבה לא?

ובדקתי במארש וכל מה שיש לי מקדימה למטה זה סלוטים של USB..

בכמה בערך השדרוג יעלה את הטמפ' של המערכת? (עוד 512 זיכרון ושדרוג ל6600GT מ5200)

ועכשיו הטמפ' מערכת שלי היא 37-38 צלזיוס

פורסם

זה מכובד בהחלט..(שים לב שזה במצב של מקסימום RPM..)

בכמה ואם יעלה בכלל אני לא יודע להגיד לך..(שבוע הבאה אני מסיים את הקורס מגד עתידות ואני יוכל לעזור לך.. ;))

פורסם
  • מחבר

בסדר אני רק לא רוצה שתיווצר בעיה של חימום יתר בגלל הכרטיס והזכרונות..בסדראני מקווה ש1 של 80 מ"מ יספיק

פורסם

כמו שאמרתי לך סירקולציה נורמלית זה מינימום 2 מאווררים....(קידמי מכניס אוויר..אחורי מוציא..ושוב תבדוק טוב..אם יש מקום למאוורר..)

פורסם

מקום למאורר זה אומר חורים בצורת מרובע על המארז נכון? אם כך אין לי יותר מ1 אבל מה אם המאורר הזה?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2424

בערך פי 2 זרימת אוויר ממה שאתה הראית לי

בהרבה יותר טוב....... אבל כך החשבון שזה אומר יותר רעש!

פורסם
  • מחבר

היה כתוב 55 DB...תנו לי דוגמא למשהו שעושה רעש של 55 DB..

פורסם

היה כתוב 55 DB...תנו לי דוגמא למשהו שעושה רעש של 55 DB..

כמו מטוס....  סתם אפשר להגיד שתקח את המאוורר שלך ותכפיל פי 4 או 3.. אבל אם הרעש לא מפריע קח את זה.

ואתה צריך לבדוק אם אם יש לך ספק שמספק מספיק W כי המאוורר החזק יותר דורש 9.1W לעומת השני 1.8 - 2.8 W 

פורסם
  • מחבר

רגע אבל בכל מקרה אין מצב שג'נרי שעלה לי 10 ש"ח מגיע ל40 CFM נכון?

כי אין לי מושג כמה שלי מוציא

פורסם

רגע אבל בכל מקרה אין מצב שג'נרי שעלה לי 10 ש"ח מגיע ל40 CFM נכון?

כי אין לי מושג כמה שלי מוציא

תקשיב......קודם כול זה תלוי במערכת שלך(כמה היא צורכת)

ואל תתבלבל--

RPM זה כמה סיבובים לדקה בוא הוא עושה..(כמה שפחות זה פחות רעש אבל גם פחות דחיפת אוויר..)

CFM זה כמה אוויר הוא דוחף כמה שיותר יותר טוב

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע...ומה אתם אומרים על הSMART FAN של TT?

הוא מגיע ל74CFM במהירות המקסימלית ואז הוא בערך 46DB אבל במהירות נורמלית הוא די שקט (לפחות ככה כתוב באתר של TT)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים