עבור לתוכן

הגדרת SATA כסלייב ו-IDE כמאסטר?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי דיון קודם, למרות שבטח היה פעם בנושא...

יש לי SATA 200 גיגה ו-80 גיגה IDE רגיל.

קיבלתי את המחשב עם OS על הסאטה ועשיתי גוסט ממנו ל-80 גיגה.

ג'ימפרתיהו למאסטר, ה-DVD סלייב שלו, בביוס הגדרתי את העדיפות לדיסק IDE ולמרות שזה נראה כאילו שה-IDE הוא הראשי, עדיין המחשב עולה מה-OS שעל הסאטה.

למה? יש הגדרה שפיספסתי בביוס? אני רוצה את ה-OS על ה-80 ואכסון ב-200.

אגב, גם בניהול ה-IDE מופיע כדיסק 0 אבל הסאטה מופיע מתחתיו עם הכיתוב: "(מערכת)".

פורסם
  • מחבר

טוב, אז בניהול דיסקים הפכתי למחיצה פעילה את הכונן של ה-80 גיגה אבל עדיין יש בעיה.

ה-200 הוא למעשה 2 מחיצות, אני רוצה לאחד אותן. אני לא מצליח למחוק את המחיצה הראשית שלו כדי לעשות זאת, כתוב לידה: "(קובץ החלפה)".

למה הסוואפ שמה? אני לא הגדרתי לו את זה... :bash:

פורסם
  • מחבר

Damn, I can't write hebrew now, anyway here's a pucture of the D.Manager.

[attachment deleted by admin]

פורסם

:xyxthumbs: יופי... אני שמח שאתה מדבר עם עצמך וגם עונה לך.....  :bash:

לא רואים את התמונה.

פורסם

האם קראת את חוקי הפורום?, אנא קרא אותם מייד.

הקפצת דיונים אסורה בהחלט, וקל וחומר שני הקפצות אחת אחרי השניה, מה רע בכפתור modify.gif?.

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.

קיבלת אזהרה ראשונה, מתוך 3, אחרי 3 אזהרות תושתק/תורחק מהפורום לפי חומרת העבירות, לפי מדיניות הפורום.

אני לא אנעל את הדיון בגלל הבעיה הזאת שיש לך, אבל ראה זאת כמחווה של רצון טוב, משום שזו האזהרה הראשונה שלך.

פורסם
  • מחבר

מאחר ועבדתי בדואל מוניטור לא ראיתי את כפתור העריכה שכנראה היה מחוץ למסך.

אני חבר בכמה וכמה פורומים ומאחר ואני גם גולש ותיק וגם מעצב שחי אינטרנט, אני מהאנשים שדווקא מכבדים חוקי פורומים ואת האנשים שבהם - מה שאני לא יכול לומר עליך, לפי תגובתך המתנשאת. הייתי מצפה מאדם בעל סמכות באתר שיהיה בעל יחסי אנוש טובים ולא ישלוף איומים מכוערים מהמגירה במקום הסבר או ניסיון להבנה - אני לא עוד זב חוטם שאתה יכול לדבר אליו כך בין אם אתה מנהל פורום ובין אם אתה ביל גייטס.

חן חן על ה"רצון הטוב".

היה שלום.

פורסם

טוב, גם אתה לא צריך להתעצבן כל כך מהר :) אפשר לבקש סליחה וזהו :-X

בכל מקרה, המחשב שלך עולה כרגע בביוס מה IDE?

האם הוא גם עולה כשה SATA מנותק?

את ה SWAP FILE אתה מגדיר ב

MY COMPUTER - R CLICK

לשונית ADVANCED

PERFORMANCE- SETTINGS

ADVANCED

VIRTUAL MEMORY- CHANGE

איחוד מחיצות ובכלל טיפול תעשה עם PARTITION MAGIC 8 הישנה והטובה או משהו דומה, תחליף לפני כן את השמות של הכוננים.

פורסם
  • מחבר

כן, אתה כנראה צודק. להתעצבן זה אף פעם לא טוב, זה אפילו גרם לי לשכוח לומר שפתרתי את הבעיה.

ו... כן, אין על PQ מג'יק, זה היה הכלי שבו השתמשתי לבסוף.

פורסם

שמע, אולי אם "תשתמש החודש" תרגע קצת :)

פורסם
  • מחבר
rofl.gif
פורסם

ברכותיי על פתירת הבעיה,

אבל באמת, באמת שאין לך סיבה להתעצבן... זאת מין הודעה סטנדרטית, רק תשוטט גם בפורומים האחרים.

כפי שאמרתי לך גם בפרטי, המשך גלישה נעימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים