פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים שלום לחברי הפורום המעבד שלי [מצויין בחתימה] ממש חם 53-54-55 מעלות במנוחה ולפעמים במאמץ הוא קורס לא עשיתי אוברקלוק ואני בודק לעיתים קרובות את הטמ'פחשבתי לקנות קירור שיתאים ואני אשמח לקבל לינקים לקירור מתאים שיעשה עבודה יותר טובה מהקירור הנוכחי [סטוק] בבקשה רק מפנדס ולא יותר מ 160 שח תודה .
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אחי בזמן האחרון פתחו המוןןן ת'רדים על קירור למעבד, תשוטט קצת.. ולפי דעתי תוסיף עוד 50 לסוניק או 70 לBT !!!
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים תרענן משחה/תשמן תמאוורר ותנקה אבק ואם כול זה לא עובד אז רק אז תחשוב על קירור חלופי..
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים אם המחשב שלך גם מבצע ריסטרטים אז בהנחה שזה בגלל החום זה יכול להיות מסוכן, היה לי פעם מחשב AMD עם אותם סימפטומים ולא היה לי כוח לתקן אותו ובסוף הוא נשרף. אז אני מציע לך בינתיים עד שתמצא פיתרון תשאיר את הדלת של המארז פתוחה ותשים מול המחשב מאוורר ביתי
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים שלום משתמש יקר/חדש,כותרת הדיון שלך נמצאה כעוברת על חוקי הפורום (לפרטים קרא אותם בעיון), אנא שנה אותה בהקדם למען מניעת נעילת הדיון.המשך שימוש מהנה בפורומינו,תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר חברה תודה רבה על העזרה אבל אני רוצה קירור שיחזיק לי אוברקלוק של 2300MHZ [המקסימום במצב אוטומטי] לכן אני חייב להחליף את הקירור הנוכחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.