פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב .אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל .כיצד אני עושה זאת?תודה .
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים חישפתי ולא מאצתי אני חושב שפשוט קבץ אותו ב ZIP צרוב אותו ובמחשב החדש תיפתח את הזיפ עלהאיי סיי החדש.
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים חישפתי ולא מאצתי אני חושב שפשוט קבץ אותו ב ZIP צרוב אותו ובמחשב החדש תיפתח את הזיפ עלהאיי סיי החדש.מאוד חכםאבל מה עם כל ה DLLים והקבצי מערכת שבכלל נזרקים ל Windows\System32?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אנחנו מקווים שההיסטורי נישמר בקובץ כלשהוא בתיקיה של ה ICQ דרך אגב איי סיי קיו עובד גם ללא הDLLS של ב SYSTEM32 .
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים ההיסטורי בטוח נשמר באחד הקבציםאבל אתה פשוט לוקח איי סי קיו שהותקן על מערכת אחרת ומעתיק אותה אחד לאחד למערכת החדשהללא קבצי ה DLL(ניסית להפעיל כל פונקציה ב ICQ לבדוק שהוא פועל בלי DLLים? בלי קשר לעובדה שאם הם לא היו צריכים את הDLLים אז הם לא היו מתקינים אותםאין להם שום רצון מוזר לעשות התקנה ששוקלת סתם מאות KBים יותר מדי)
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אז בבקשה תסביר למה יש DLLים שמועתקים לתיקיות של ה Windows?הרי AOL לא מחפשים סתם להוסיף קבצים להגדיל את הקובץ התקנה
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים לא יודע לא מאצתי ביינתים את הDLLיא האלה כמו שאתה אומר...יש רק כמה קבצים בUSER.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מתי פעם אחרונה התקנת ICQ?לא ראית שבהתקנה הוא מעתיק קבצי DLL ל C:\Windows\System32?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.