עבור לתוכן

CDKEY פגום, הד ארצי לא עונים - מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבוע משחק מחשב מבאג מחשבים, כשבאתי להתקין את התוכנה ההתקנה אמרה לי שהסידיקי פגום.

מיד התקשרתי לחנות , והם הפנו אותי להד ארצי - מפני שלדבריהם האחראיות חלה על המפיצים.

התמיכה התכנית של הד ארצי הפנתה אותי לשירות לקוחות, וכאן הבלאגן התחיל.

ענה לי מישהו שאמר לי שהוא יבדוק את זה ושאני אתקשר אחרי ארבע, והתקשרתי רק לגלות את המשיבון שאומר שאחרי ארבע הם לא עובדים.

אז הלכה שישי שבת של לשחק, וניסיתי שוב ופשוט השירות לקוחות מתו, אין כלום, אחרי עשרות צלצולים אפילו לא ענו פעם אחת.

אז אין לי למי להתקשר, אני חוזר לתמיכה טכנית, ומבקש את האחראי, ואחרי הרבה צעקות מהצד שלי, הוא אומר שהוא יעביר את זה הלאה והם יתקשרו אלי היום.

להפתעתי אף אחד לא התקשר, ואני בטוח שהחברה פשוט לא שמה פס.

מה אני יכול לעשות בשביל לקחת את זה הלאה ?? האם יש לי את הכוח לאיים עליהם שאני אפנה ואתלונן על הפצה בלתי חוקית של תוכנה ?? אני ממש מבואס פה ...

• תגובות 42
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באיזה משחק מדובר? אבל לא משנה, מגיע לך עותק/מספר סידורי חדש! ואני לא סובל את הד ארצי! השירות שלהם שואף לאפס והתירגום המיותר (והלא מקצועי) של האריזות והחוברות מייקר את עלויות המשחק (בנוסף לזה שבדרך כלל האריזות המקוריות מגיעות עם שלל תוספות שנעלמות אחרי התרגום של המשחק והחוברת).

נסה לפנות לאתר היצרן של המשחק ותברר מה אתה יכול לעשות.. אולי הם יבקשו שתצרף קבלה ואז ישלחו לך מספר חדש ותקין.

פורסם

בעיקרון המשתמש שמעלי נתן לך את התשובה,

במקרה של תקלה בדיסק/מספר סידורי אתה זכאי לעותק ומספר סידורי חדש חדש חדש!!

אתה שולח אלהם את הדיסק ומצרף את הקבלה ומקבל חדש!

יש לציין שאתה חייב לעשות זאת בפחות מ14 יום, אחרת אכלת אותה.

תחפש ב144 עוד מספרים שלהם חייב להיות מקום ראשי.. משרד מנהל.. הם לא חברה קטנה.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על התגובות.

אני אנסה למצוא טלפונים אחרים ולהגיע להנהלה כי מה שקורה עם השירות לקוחות זה מחדל.

אם לא תהיה לי ברירה אני אנסה להגיע להסדר עם התמיכה הטכנית ולהחליף את המוצר.

פורסם

.

[attachment deleted by admin]

פורסם

משחקים כמו CS BF2 וכו' חייבים לקנות :|

פורסם

לך לבאג עם העותק המקורי שקנית מהם, כולל כל הקופסאות והאביזרים, וכולל קבלת הקניה.

הם חייבים להחליף לך אותו, או לתת לך זיכוי מלא.

אם הם לא יסכימו לתת לך עותק חדש - אני פשוט הייתי שם את העותק על הדלפק, לוקח חדש, ויוצא החוצה.

פורסם

^^

what he said

פורסם

בעיקרון המשתמש שמעלי נתן לך את התשובה,

במקרה של תקלה בדיסק/מספר סידורי אתה זכאי לעותק ומספר סידורי חדש חדש חדש!!

אתה שולח אלהם את הדיסק ומצרף את הקבלה ומקבל חדש!

יש לציין שאתה חייב לעשות זאת בפחות מ14 יום, אחרת אכלת אותה.

תחפש ב144 עוד מספרים שלהם חייב להיות מקום ראשי.. משרד מנהל.. הם לא חברה קטנה.

בהצלחה!

לפניי שאתה מטעה אנשים!

תדע! שרוב החנויות מאפשרות להחזיר לדברים אחריי 14 יום למעט DVD תוכנות משחקים וספרים!

ובקשר לסידיקי הם חייבים להביא לך אחד חדש (לא החנות החברה שמפיצה את זה) גם אם השתמשת בו וגנבו לך אותו

פורסם

אם בבאג לא יסכימו להחליף, אז תבקש מהם להתקין אותו לנסות ולהתקין אותו באחד מהמחשבים (הגרועים) שיש להם בחנות.

ולא הייתי ממליץ לקחת עותק חדש ולצאת כי האזעקה תתחיל לפעול ומשמר הקניון (אם זה קניון) יהיה אחריך  :silly:

דרך אגב, יכול להיות שמישהו איי שם בעולם השתמש בתוכנה ליצירת מספרים סידוריים ובמקרה יצא לו המספר שיש לך ופתח חשבון (או משהו כזה...)

פורסם

אני לא חושב שלפעול בניגוד לחוק כביכול בחסות החוק זה חוקי (כמה פעמים המילה חוק במשפט אחד)

פורסם

חחח תאמינו לי חרא של מדינה!

עד שמישהו קונה משהו מקורי לא רוצים להביא לו סידיקי! :pissed:

פורסם

תישאר בחנות עד שהם יתקשרו למנהל ותדרוש ממנו שיביאו לך CDKEY חדש או משחק חדש.

פורסם

תישאר בחנות עד שהם יתקשרו למנהל ותדרוש ממנו שיביאו לך CDKEY חדש או משחק חדש.

לאיזה מנהל? של החברה? או של החנות?

בכול מקרה חנות שלא רוצה לתת לא תתן. (ועל החלק הזה אין חוק) הוא יכול לשבת שם עד מחר ובמידה ויעשה בעיות יזמנו לו ניידת.

לפניי שאתה מטעה אנשים!

תדע! שרוב החנויות מאפשרות להחזיר לדברים אחריי 14 יום למעט DVD תוכנות משחקים וספרים!

ובקשר לסידיקי הם חייבים להביא לך אחד חדש (לא החנות החברה שמפיצה את זה) גם אם השתמשת בו וגנבו לך אותו

14 יום? אני אישית לא מכיר משהו שאפשר להחזיר אחרי 14 יום! ולא רק דיסקים, אלה גם פלאפונים, חלקי מחשב ועוד ועוד..

(מניסיון)

אין פה בכלל בעיה אף אחד לא ברח לו! החנות לא אשמה היא לא חייבת לספק לו חדש, אני מכיר הרבה חנויות שלא היו מספקות לו חדש!

זאת בעיה של החברה !!

וזה באמת מעצבן אני מכיר הרבה אנשים שזה קרה להם אבל עשו מה שאמרתי וקבלו חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים