פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים טוב יש לי מחשב של אינטל ובדקתי טמפ' וזה היה במעבד 50 מעלות וכפי שאני יודע זה לא טוב אז הוספתי עוד מאוורר וזה לא עוזר!! יש לי מאווררר ליד איפה שפותחים את המחשב מאווררר שעל המעבד ועוד אחד ליד החיבורים וגם יש לי בספק והטמ' גבוהה מה לעשות?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים יש לך פרסקוט? כי הוא בדרך כלל מתחמם..נראה לי זה מעלות בסדר אם יש לך פרסקוט
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים למה לדחוף את מערכת קירור המים שלך?אם זה פרסקוט זה הגיוני אך גבוהה מעט, נסה לנקות מאוררים להחליף משחה טרמית ולכוון מאוררים נכון,אם זה נורטווד ומטה תעשה את הנ"ל מיד
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים לי גם הייתה בעייה כזאת המחשב הישן שלי הוא היה P4 2.6 והיה מגיע ל50 מעלות במאמץ.ששמתי לו ZALMAN 7700CU ועכשיו ברוך השם הטמפ' לא עוברת את 43 - 40 שהוא בOC ל3200
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר לא הבנתי מה זה פרסקוט אין לי מערכת קירור מים אני דרך אגב בודר בספיד פאן
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר יופי אני חושב שהסתדרתי הבעייה היית שהעברתי את המחשב מקום ומצד אחד שלו הוא היה צמוד לקיר אז זה חסם את חורי האווירור : בכל מקרה התייעצות קטנה יהיה יותר טוב עם אני ייהפוך את המאווררר שאמרתי לכם שמוציא אוויר כדי שייכניס ויישים מאוורר בגג שיוציא?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים תראה, אם אתה יכול לשים עוד מאוורר שיוצא אוויר, מה טוב, המחשבים אף פעם לא מתלוננים שקר להם מדי(לא שאני יודע על מקרים כאלו!! ) בכל מקרה, תשים עוד מאוורר מה רע??? שיהיה בהצלחה תעדכן מה היה :xyxthumbs:
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר ואי עכשיו אני פותח את האוורסט ואת וספיד פאן ואני שמתי לב שהמחשב שלי חוגג!!! תראו המעבד 17 מעלות ההרד דיסק 28 ולוח אם 34 אני חושב שזה לא הגיוני מש מוזר לי איך זה נהיה ככה . לפי מה שאני יודע זה ממש ממש טוב בכל מקרה תגיבו מה אתם חושבים נשבע לכם לא ערכתי כלום
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים זה ממש לא מדהים...ידוע שהתוכנה הזאת מזיפת...מה הטמ"פ בביוס??זה ברך כלל לא מזייף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.