פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים מישהו יכל להמליץ לי על תוכנה להורדת שירים וכו...טובה, נוחה ולא עושה בעיות ??? בתודה מראש B@By-KiLLeR
פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים קוראים לה טאוור רקורדס , אחלה דרך ...והיא בכלל לא עושה בעיות , השירות שלהם מעולה
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אני הכי ממליץ לך על MusicCity Morpheus פשוט תוכנה מעולה... תמיד *אני* אני מוצא שם את השירים שאני מחפש ואין שום בעיות. גם Audiogalaxy Satellite תוכנה מעולה ויש מבחר ענק של שירים(אל תשכח שמוזיקה לא צורבים במהירות לא גבוהה... אל תצרוב ב X16 וכאלה מהירויות)יניב
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים ** גם לי יש ווינדוס XP **** בקרוב גם לי יהיה אינטרנט מהיר **** גם אני קורבן של אינטרנט זהב**** גם אני אומר " גם אני " **האיציק שלי הוא : 28553864 חחח גדול!אהבתי את המשפט גם אני אומר "גם אני" חחח ;Dיניב
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים (אל תשכח שמוזיקה לא צורבים במהירות לא גבוהה... אל תצרוב ב X16 וכאלה מהירויות)די!!מיצינו את העניין ואין קשר בין המהירות שצורבים מוזיקה לאיכות שלה!!!!!
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים "גם אני".כשהייתי ברוטר... פעם... כולם שמו בחתימה 20 שרות של גם אני. אוי, רוטר רוטר, איזו נוסטלגיה.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אגב Morpheus וKAZAA זו אותה תוכנה(כאילו 2 תוכנות שונות שנראות ומתנהגות אותו דבר)
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים למה הן די טובות...הורדתי עם KAZAA הרבה שירים והכל טוב....רק שלוקח הרבה זמן עד שהן מתחברות לשרת
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים זאת הבעיה.....החיבור לשרת!!!שתי התוכנות עושות טובה עד שהם טורחות להתחבר לשרת, וחוץ מזה רוב השירים שהם מוצאות הםבאיכות גרועה (128-160) בעוד ש Audio Galaxy אין שום בעיה למצוא את רוב השירים באיכות טובה(192-256)
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים גועל נפש זו הגדרה עדינה....שהתחלתי לעבוד עם Mp3 חשבתי ש 128 זה נשמע פיצוץ..... :AR15:היום םחות מ 192 אני פשוט לא טורח להוריד....(ואל תשכחו שאני מוריד עם Modem - וקובץ של 192 ומעלה לוקח הרבה יותר זמן להוריד...)נ.ב. - גם VBR לדעתי זה חרא למרות שיהיו כאלה שיטענו שזה הכי טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.