פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר כמו שאמרתי עיגול כסוף אה,אני ילחץ על הצופציק שאמרת שקיים איפה שהוא,ואני יוציא יחכה דקה ויחבר ואז הביוס יוחזר להיות כמו שהוגדר אצל היצרן ונראה מה יקרה
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים עדיין PIO?תנסה אולי למחוק את הבקרי דיסקים במנהל התקנים ולאתחל את המחשבשיתקין אותם מחדש
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר עדיין PIO?תנסה אולי למחוק את הבקרי דיסקים במנהל התקנים ולאתחל את המחשבשיתקין אותם מחדשרגע שאני נכנס למנהל התקנים שם יש בכלל את הדריברים שמותקנים אצלי ואיפה רשום להביא לו לאתחל לבד?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים תעמוד על ההתקן של הבקר דיסקיםתלחץ על DELETEתמחק באותה הזדמנות גם את הכוננים עצמםואחרי זה תאתחל את המחשב
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר על מה אתה מדברזה מה שאני רואה במנהל התקניםזה הורדה כי שכחתי את האתר שמעלה תמונותhttp://www05.megaupload.com/files/75649d6d7aadb9ef840091b47cc030c0/ללא%20שם.JPGתעתיק את הכתובת לכתבןזה מה שאני רואה אז לאן להיכנס
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים תפתח את DISK DRIVES תעמוד על כל מה שיש בפנים ותלחץ DELETEאותו דבר תעשה על DVD/CD-ROM DRIVESועל IDE ATA/ATAPI controllesאחרי ששלושת הקטגוריות האלה ימחקו תפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יזהה אותם שובמקווה שזה יסדר את הבעיה
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר תפתח את DISK DRIVES תעמוד על כל מה שיש בפנים ותלחץ DELETEאותו דבר תעשה על DVD/CD-ROM DRIVESועל IDE ATA/ATAPI controllesאחרי ששלושת הקטגוריות האלה ימחקו תפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יזהה אותם שובמקווה שזה יסדר את הבעיהומה זה יעזור ?זה לא קשור לדיסקטים או דיסקים
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים לא דיברתי על דיסקטיםהכוננים CD והכוננים הקשיחיחם עובדים על אותו בקרעכשיו שהזכרת את זה אז יש עוד אפשרותשאחד הכונני CD שלך פגום והוא גורם לבעיה
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר הקיצור אני מוחק מה שאמרת לי עושה ריסט ומנסהולאניסתי להיות רק עם זיכרון כרטיס מסך וזיכרונות ארד דיסק ולא עזר
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר הקיצור אני מוחק מה שאמרת לי עושה ריסט ומנסהולאניסתי להיות רק עם זיכרון כרטיס מסך וזיכרונות ארד דיסק ולא עזר נ.ב שכחתי להוסיףשאמרת לבדוק עם זה ATA או PIO איפה זה נמצא הבדיקה הזאת?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים איך בדקת אם אתה לא יודע היכן לבדוק?IDE ATA/ATAPI controllesשם בפנים יש התקניםלחיצה כפולה על אחד מהם אמור להופיע היכן שהוא בפנים (היכן בדיוק כבר תלוי בסוג הבקר)ותבדוק אותו דבר גם בשני ובשלישי אם יש
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר איך בדקת אם אתה לא יודע היכן לבדוק?IDE ATA/ATAPI controllesשם בפנים יש התקניםלחיצה כפולה על אחד מהם אמור להופיע היכן שהוא בפנים (היכן בדיוק כבר תלוי בסוג הבקר)ותבדוק אותו דבר גם בשני ובשלישי אם ישמצאתי אותה הם על ATA ונ.ב צריך למחוק גם את כול מה שיש בIDE ATA \ATAPI?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר לסיכום.להוציא את הכבל של החשמל מהמחשב להוציא את הבטריה לחכות חצי דקה ולחבר שוב להפעיל לבדוק עם הסתדר.אם לא הולך למנהל ההתקנים אם זה ATA מעביר לPOI וההפך.לא עוזר מוחק את כול מה שנמצא ב-disk driverdvd cd-rom driversicq ata\atapi controllesמפעיל מהתחלה ובודקכן?ואם כול זה לא עוזר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.