עבור לתוכן

אין לי סעונד צריך עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

ישתמשתי בתוכנה sfn ו עסיתי disable ל cd ו ATA

ו כשה עסיתי על ה ATA ניתקה לי המחשב אסיתי ריסטרת ונעלם לי הקול

עזרה בבקשה :'(

עים אני יעשה פורמת יעזור ?

פורסם

בן אדם! עד שהבנתי מה קרה קראתי את התרד 2000 פעם..... :kopfpatsch:

הלך "הסאונד" יעני אין קול במחשב... יופי עד כאן הבנתי + אם תעשה פורמט זה יעזור.. זאת השאלה... אני מאמין שגם בלי פורמט נחזיר לך את הקול.. בא תסביר וכמו בן אדם איך ולמה נעלם "הסאונד"...

פורסם

עכשיו ברצינות...אם אני הייתי מודר הייתי מעיף אותו קיבינימט על הטעויות כתב האלו!

נמאס מילדים או מפגרים שלא יודעים לכתוב!

:pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

^^^^^^

אחי לא מתאים בכלל היחס.

תחשוב:

א- אולי הוא קטן?

ב- אולי עולה חדש??

ג- יש גם אנשים מוגבלים?

שתבין פותח התרד או כל אחד זה לא בשביל לצחוק אני לגמרי רציני! בקיצר יצאת לא בסדר לדבר ככה אתה לא יודע מה עובר על כל אחד.. לא מתאים בכלל.

בנוסף: אני בעצמי עם מוגבלות כל שהיא אז מה? סיבה להעיף או לצחוק - ואללה יצאת מלוכלך!

פורסם
  • מחבר

הישתמשתי ב תוכנה starfors nightmer ו כשה לחצתי על ATA DISABLE המחשב ניתקה לי עז לחצתי על RESTART על המחשב

ו כשה ה WINDOWS עלה לא היה לי SOUND

ולגבי ה

"עכשיו ברצינות...אם אני הייתי מודר הייתי מעיף אותו קיבינימט על הטעויות כתב האלו!

נמאס מילדים או מפגרים שלא יודעים לכתוב!"

עם יש לך בעיה עם איך שאני כותב אתה יכו לידחוף אותה לתחת

לא מענין לי תביצים עז שב בשקט !!!!

פורסם

חלאס לדבר ככה. מה נסגר איתכם?

עיצבן אותך? תשתה מים קרים ותן למנהלים לעשות את העבודה שלהם.

קיצר בנוגע לבעיה שלך אני ממליץ לך קודם להסיר את התוכנה.

לך למנהל חומרה ותסיר שם את כל הדרייברים של ה-SOUND תעשה רסט ותן לווינדוס להתקין מחדש.

תעדכן אם זה עזר...

פורסם
  • מחבר

shtrodel אח שלי תודה שניסיתה לעזור לי אבל גיליתי מה הבעיה

הכרטיס שלי נישרף אבל תודה בכל זות  :P

פורסם

אין בעד מה.

מקווה שעוד יש אחריות... :-\

פורסם

מצטער שכתבתי "מפגרים/ילדים" אבל אני חושב שמי שלא יודע לכתוב שלא יכתוב!

פורסם

ומי שלא יודע איך להכין אוכל שלא יוכל?

פורסם

לא נראה לי שנשרף לך הכרטיס קול במיוחד אם הוא אונבורד, מי שאמר נמאס וכל השטויות לא טוב לך?, לך...

פורסם

מצטער שכתבתי "מפגרים/ילדים" אבל אני חושב שמי שלא יודע לכתוב שלא יכתוב!

לידיעתך דברתי איתו היום בפרטי וסתם לידע הכללי הוא עולה חדש כולה חצי שנה בארץ ויחסית לזמן שהוא פה יש לו פחות שגיאות ממני  ;D.

אבל הכי חשוב שהתנצלת ושנקבל את פניו בשימחה ונאחל לו בהצלחה במדינה הקטנטונת שלנו (בקשר "לשלנו" אני כבר לא כל כך בטוח.  :smile1: אבל לא נכנס לפוליטקה)

ברוך הבא לארץ ולפורום!  :hi:

פורסם

אני גם משתתף באותה סוגייה... השתמשתי גם בstarfoce nightmare והכרטיסי IDE המובנים לא מתפקדים יותר... לא מזהים שום דבר שמחובר בתור IDE... עשיתי עדכון ביוס עשיתי reset to defaul וגם לא עזר... הוצאתי את הסוללה והכנסתי אותי חזרה גם לא הולך... ניסיתי כבר כמה כונני IDE ושום דבר לא עוזר... יש לכם הצעות? כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות

פורסם

כן למחוק את כל הבקרים לעשות אתחול ולתת לווינדוס לזהות אותם שוב. ולא להשתמש יותר בתוכנות כאלו :nono: במקום התוכנה אפשר פשוט לעשות DISABLE לאיזה בקר שרוצים.

פורסם

כן אבל העניין הוא שזה הגיע לרמה כבר שהביוס לא מזהה שום דבר שמחובר לבקר IDE... מה אז אני עושה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים