עבור לתוכן

תוכנה ל"הדבקת\הצמדת" כתוביות לסרט.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה תוכנה פשוטה שלוקחת את הסרט ואת הכתוביות ויוצרת מהם קובץ אחד, ז"א שיהיה אפשר לצרוב את הסרט ולראות אותו בDVD דיווקס עם כתוביות, תודה.

(ולא להגיד לי חיפש חיפוש כי בחיפוש אין תוכנה פשוטה, יש מדריכים מלפני 3 שנים שבכלל לא פועלים...)

תודה מראש...

פורסם
  • מחבר

הבעיה במדריך הזה הוא שכל קובץ הוא 20 ג'יגה

פורסם

הבעיה במדריך הזה הוא שכל קובץ הוא 20 ג'יגה

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

הקבצים היחידים שצריך להוריד פה הם התוכנות, וביחד הם פחות מ-2 מגה, אז אני ממש לא מבין את הבעיה...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שכשהתוכנה מתחילה לקדד או להוסיף את הכתוביות לסרט הקובץ של הסרט שהוא בתהלכי יצור שוקל ג'יגה שלם רק ב-10 דקות הראשונות, אז אני לא מבין איך אני יוכל לצרוב 20 ג'יגה על דיסק רגיל VCD...

פורסם

זה כי לא הגדרת ל-VirtualDub לקודד ל-DivX.

לפני הקידוד את צריך לבחור ב- video > compression

שיקודד ב- DivX.

פורסם
  • מחבר

אין איזה דרך שהאיכות לא תרד ברמה ממש משמעותית כמו בקידוד DIVX??

פורסם
  • מחבר

אוקי, דבר ראשון זה יוצא באיכות הרבה יותר גרועה מהמקורי, דבר שני זה משום מה גורם לפסקול לא להיות מותאם לסרט (טיפה מאחר) ודבר שלישי זה כשאני מנסה לצרוב את זה על דיסק מופיעה לי שגיאה, אז בקיצור זה לא מדריך טוב...

פורסם

טוב אז ככה:

זה המדריך הכי טוב שיצא לי לראות.

תעשה שלב שלב ויצאו לך כל הרטים בגודל של לא יותר מ800 מגה והכח יעבוד פיקס.

http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/AVI+subs.htm

האשלה שלךי היא רק למי שמבין במקודדים: כשאני מקודד הסרט לא יוצא לי בדיוק 700 מגה.. תמיד זה פלוס מינוס50 מגה...

איך אני מקודד סרט בול ל-700 מגה כמו שמקודדים כל הסרטים שמופצים עם תרגום ברשת???

פורסם

בסרטים שמפיצים ברשת לרוב עושים 2PASS בשביל קידוד הסרט, דבר שבד"כ מניב תוצאות גודל סופי די מדויקות.

לגבי הבעיות של SLIM, כשאתה מקודד ל DIVX חזרה (למה אתם משתמשים בזה, תעברו ל XVID), צריך לקנפג את המקודד די טוב בשביל להגיע לביצועים סבירים... (לא עוקב אחר המדריכים היום, אבל בד"כ השתמשתי באלו של DOOM9.ORG ללא בעיות).

פורסם
  • מחבר

oh man...

אין לי כוח אני יסתדר בלי כתוביות, זה יותר בריא לאנגלית שלי וזהו!!!! חחחח :smile1:

פורסם

מה זה 2PASS אחי?

איך אני עושה את זה?

ולמה XVID עדיף על DIVX???

פורסם

2PASS (אפשר גם לעשות יותר), הוא מספר המעברים שאתה עושה על הסרט בזמן קידוד... במעבר אחד על הסרט, אי אפשר להשיג תוצאות כיווץ אופטימליות, וגם אי אפשר לחזור באופן סופי (ולשמור על איכות), של גודל הקובץ.

כאשר אתה עושה מספר מעברים, אז בכל מעבר אתה אוגר מידע על איזה סוג פריימים (תמונות) יש בסרט, וככה במעברים הבאים, המקודד יכול לעשות החלטות יותר טובות כמו לאיפה להקצות יותר מקום (קטעים דינמים בסרט) ואיפה אפשר פחות (קטעים סטטים בסרט), וגם איך למקם את ה KEYFRAMES בצורה טובה יותר. ככה שהתוצרת הסופי יותר טוב, וגם יכול לתפוס באופן מדויק יותר את המקום שאתה רוצה.

ואם דיברת כבר על עולם הקידודים, אז תוכל לראות שכבר יותר משנה, לא משחררים דברים ב DIVX, ורק ב XVID. הסיבות בעיקר כי DIVX הפך למסחרי, והתחילו להוסיף לו כל מני דברים שלא בהכרח משפרים את האיכות. XVID לעומת זאת הוא קוד פתוח, ללא מגבלות, ובבדיקות שנעשו ע"י אתרים נמצאו שהאיכות שלו לא נופלת מהתחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים