עבור לתוכן

מישהו יודע באיזה תוכנה חלקיכם משתמשים להעתיק תמונות רגילות או תמונות מתוכנות?

Featured Replies

פורסם

איזה תוכנה זו שאתם משתמשים להעתיק תמונות מהמחשב שלכם על מנת להביא דוגמאות בתוכנות כמו c.p.u -z או nvidia או rivatuner?

פורסם

יש כפתור נחמד במקלדת. קוראים לו printscreen. כשאתה רוצה ללכוד תמונה, לחץ עליו, אח"כ פתח את צייר (או פוטושופ וכו') ולחץ שם "הדבק".

פורסם

יש כפתור נחמד במקלדת. קוראים לו printscreen. כשאתה רוצה ללכוד תמונה, לחץ עליו, אח"כ פתח את צייר (או פוטושופ וכו') ולחץ שם "הדבק".

ברוב המקלדות אם תחפש printscreen אתה לא תמצא מפני שכתוב

Prt Scr

ומכאן הכל בסדר.. :)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אבל לא הולך לי. זה פשוט לא נותן לי את האפשרות להדביק בצייר [אין לי שם PASTE ] ואני גם לא יודע אם זה העתיק את התמונה בכלל או סתם קישור לאתר

[סתם דוגמא] או משהו אחר. קיצר זה לא הלך לי או שאני סתום מידי , בכל מקרה תודה ואודה להסבר נוסף יותר מפורט אם אפשר.

פורסם

אחרי שלחצת פרינט סקרין, לך לצייר ותלחץ לחצן ימני בעכבר ואז "הדבק".

או

שתלחץ CRTL+V

יש?

פורסם

כנראה יש לך מקלדת מולטימדיה שצריך לאפשר בה את פעולת ה RPINTSCREEN ע"י ביטול מקשי הפונקציות

אם זה של מייקרוסופוט אז תלחץ על המקש שם (אין לי מושג איך הוא נראה) בצד ימין למעלה, שתידלק הנורה הירוקה

עכשיו ה PRT SCR אמור לעבוד

בכל מקרה, אני עובד עם תוכנה שנקראת SNAGIT , ללכידת תמונות מסך, היא מעולה.

פורסם
  • מחבר

לא יש לי מקלדת של COMPAQ השחורה הפשוטה אך עם כמה אפשרויות מולטימדיה למעלה אך נראה לי שאתה צודק kidney stone מפני שהכפתור של print scrn

איננו מופעל אצלי ואני גם לא מצליח להפעיל אותו בעזרת :NUM LOCK או SCROLL LOCK ולכן אני עדיין לא יודע מה לעשות .בסה"כ להעתיק תמונה ותראו איך אני מסתבך עם זה, ואת מה שאמרת GRAVE DIGGER אני כבר עשיתי לפני זה אבל אין לי את אפשרות הPASTE מכיוון שהוא לא מעתיק את התמונה מלכתחילה .או שהוא מעתיק קישור לאתר אם אני מנסה להעתיק לדוגמא את תמונת הפרופיל שלך על ידי סימון הקפה עם העכבר.

אה זה בסדר הצלחתי תודה לכולכם!! פשוט בצייר ווינדוס צריך לעשות EDIT ואז PASTE וזה מדביק אבל הבעיה עדיין שזה מדביק ומראה לי את כל העמוד ולא חלק ממה שרציתי להעתיק רק את התמונה הספציפית .אז איך אני מסמן מעתיק ומדביק רק את התמונה הספציפית אם מישהו יודע?

פורסם

אם אתה עושה alt+printscreen (או ctrl, אני אף פעם לא זוכר) אז הוא מעתיק רק את החלון הנוכחי.

חוץ מזה, אחרי שהדבקת אתה יכול לגזור את התמונה... (אתה רוצה שנלמד אותך להשתמש בצייר?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים