פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים איזה תוכנה זו שאתם משתמשים להעתיק תמונות מהמחשב שלכם על מנת להביא דוגמאות בתוכנות כמו c.p.u -z או nvidia או rivatuner?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים יש כפתור נחמד במקלדת. קוראים לו printscreen. כשאתה רוצה ללכוד תמונה, לחץ עליו, אח"כ פתח את צייר (או פוטושופ וכו') ולחץ שם "הדבק".
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים יש כפתור נחמד במקלדת. קוראים לו printscreen. כשאתה רוצה ללכוד תמונה, לחץ עליו, אח"כ פתח את צייר (או פוטושופ וכו') ולחץ שם "הדבק". ברוב המקלדות אם תחפש printscreen אתה לא תמצא מפני שכתוב Prt Scr ומכאן הכל בסדר..
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר ניסיתי אבל לא הולך לי. זה פשוט לא נותן לי את האפשרות להדביק בצייר [אין לי שם PASTE ] ואני גם לא יודע אם זה העתיק את התמונה בכלל או סתם קישור לאתר [סתם דוגמא] או משהו אחר. קיצר זה לא הלך לי או שאני סתום מידי , בכל מקרה תודה ואודה להסבר נוסף יותר מפורט אם אפשר.
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אחרי שלחצת פרינט סקרין, לך לצייר ותלחץ לחצן ימני בעכבר ואז "הדבק".אושתלחץ CRTL+Vיש?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים כנראה יש לך מקלדת מולטימדיה שצריך לאפשר בה את פעולת ה RPINTSCREEN ע"י ביטול מקשי הפונקציותאם זה של מייקרוסופוט אז תלחץ על המקש שם (אין לי מושג איך הוא נראה) בצד ימין למעלה, שתידלק הנורה הירוקהעכשיו ה PRT SCR אמור לעבודבכל מקרה, אני עובד עם תוכנה שנקראת SNAGIT , ללכידת תמונות מסך, היא מעולה.
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר לא יש לי מקלדת של COMPAQ השחורה הפשוטה אך עם כמה אפשרויות מולטימדיה למעלה אך נראה לי שאתה צודק kidney stone מפני שהכפתור של print scrn איננו מופעל אצלי ואני גם לא מצליח להפעיל אותו בעזרת :NUM LOCK או SCROLL LOCK ולכן אני עדיין לא יודע מה לעשות .בסה"כ להעתיק תמונה ותראו איך אני מסתבך עם זה, ואת מה שאמרת GRAVE DIGGER אני כבר עשיתי לפני זה אבל אין לי את אפשרות הPASTE מכיוון שהוא לא מעתיק את התמונה מלכתחילה .או שהוא מעתיק קישור לאתר אם אני מנסה להעתיק לדוגמא את תמונת הפרופיל שלך על ידי סימון הקפה עם העכבר.אה זה בסדר הצלחתי תודה לכולכם!! פשוט בצייר ווינדוס צריך לעשות EDIT ואז PASTE וזה מדביק אבל הבעיה עדיין שזה מדביק ומראה לי את כל העמוד ולא חלק ממה שרציתי להעתיק רק את התמונה הספציפית .אז איך אני מסמן מעתיק ומדביק רק את התמונה הספציפית אם מישהו יודע?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים אם אתה עושה alt+printscreen (או ctrl, אני אף פעם לא זוכר) אז הוא מעתיק רק את החלון הנוכחי.חוץ מזה, אחרי שהדבקת אתה יכול לגזור את התמונה... (אתה רוצה שנלמד אותך להשתמש בצייר?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.