עבור לתוכן

בעיה ישנה חדשה בלוח

Featured Replies

פורסם

היי

היה לי Gigabyte GA-7VAX עם מעבד AMD 1800+, הוא סירב לעשות בוט בזמנו (לפני כשנה וחצי+), שלחתי את הלוח לפנדה, החזירו לי אותו וזה עבד,

לפני מספר חודשים זה הפסיק לעבוד שוב, שבוע שעבר הזמנתי ASUS A7N8X-E Deluxe והיום התקנתי אותו, ושוב אותה הבעיה!

המחשב נדלק, המאוררים פועלים, המנורה על הלוח נדלקת, אבל לא רואים כלום על המסך!! כלום!! חיברתי ספיקר והמחשב גם לא משמיע שום ביפים

מה הולך, מה הבעיה? אני בטוח שזה לא הלוח כי הוא חדש דנדש!!

בדקתי את כל החיבורים, בדקתי שהוא לא נוגע במתכת והוא לא מתקצר, מה עוד כבר יכול להיות? אני אובד עצות!

פורסם

מה עם זכרון / מעבד חלופי?

בכל מקרה שייך לפורום תמיכה טכנית

מועבר

פורסם

זה 99% מעבד :'( :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

הרגע חיברתי את הלוח לספק הכוח של המחשב שלי - עדיין לא עבד

לקחתי את הריידון 9200 מהמחשב הזה, והחלפתי אותו בכרטיס מסך אצלי - המחשב שלי פעל

מסקנה: זה לא הספק, ולא הכרטיס מסך.

או המעבד, או הזיכרון.

זה מוזר, כי בלוח הקודם הבעיה הייתה בלוח (חיפוש ברשת העלה המון תלונות על הלוח GA-7VAX, ועכשיו הבעיה היא במעבד\זיכרון)

בכל מקרה, המחשבים האחרים שיש לי פה הם P3 וP4, לא ממש עוזר לי...

קצת בעייתי מבחינתי, כי כדי לדעת בוודאות אצטרך לקנות או זיכרון, או מעבד חדש. אז מה אתם מנחשים?

פורסם

רגע זה גבר או אשה או אשה גבר ( Shemale ) ? כי הוא מדבר בלשון זכר ויש בכרטיס שלו סימון של נקבה ואני ברוב טיפשותי פינטזתי על בחורה חטובה עם פירסינג בפופיק , סורי עונת הייחום איפה האלפקה הסורית הכוסית הזאת ? חולה עליה

פורסם

הרגע חיברתי את הלוח לספק הכוח של המחשב שלי - עדיין לא עבד

לקחתי את הריידון 9200 מהמחשב הזה, והחלפתי אותו בכרטיס מסך אצלי - המחשב שלי פעל

מסקנה: זה לא הספק, ולא הכרטיס מסך.

או המעבד, או הזיכרון.

זה מוזר, כי בלוח הקודם הבעיה הייתה בלוח (חיפוש ברשת העלה המון תלונות על הלוח GA-7VAX, ועכשיו הבעיה היא במעבד\זיכרון)

בכל מקרה, המחשבים האחרים שיש לי פה הם P3 וP4, לא ממש עוזר לי...

קצת בעייתי מבחינתי, כי כדי לדעת בוודאות אצטרך לקנות או זיכרון, או מעבד חדש. אז מה אתם מנחשים?

^^^^^

לא הבנתי... מה זה "המחשב הזה" תכתוב יותר ברור

רגע זה גבר או אשה או אשה גבר ( Shemale ) ? כי הוא מדבר בלשון זכר ויש בכרטיס שלו סימון של נקבה ואני ברוב טיפשותי פינטזתי על בחורה חטובה עם פירסינג בפופיק , סורי עונת הייחום איפה האלפקה הסורית הכוסית הזאת ? חולה עליה

מה?!?!?! :nixweiss:

פורסם

מה לגבי האפשרות שגם הלוח החדש לא בסדר? מי קבע שלוח חדש הוא אוטומטית תקין? אני ממליץ לנסות את הלוח עם מעבד אחר או להיפך כדי לאתר את הבעיה. במקרה הכי גרוע - מעבד סמפרון לסוקט A (אם עדיין אפשר למצוא בשוק) אמור להיות דיי זול וגם יהיה יותר חזק מה AXP 1800 שיש לך כרגע.

בקשר ללוח GA-7VAX, היה לי את הלוח הזה, והיו לי 2 בעיות עיקריות איתו: 1. קבלים מתפוצצים (אפילו אחרי יום עבודה אחד, הוחלף 5 פעמים). 2. חוסר תאימות לכרטיס מסך מסוג GF4 MX440 (המחשב היה קורס לגמרי באופן אקראי).

פורסם

ולי יש מעבדה ליד הבית שתמיד מנסה למכור לי " גיגה בייט " לוח אם להמונים , עכשיו אני מבין למה :kopfpatsch:

פורסם

ולי יש מעבדה ליד הבית שתמיד מנסה למכור לי " גיגה בייט " לוח אם להמונים , עכשיו אני מבין למה  :kopfpatsch:

מה רע ב "ג'יגה בייט" ?

פורסם

1.קבלים מתפוצצים

2.חוסר תאימות

3.אמינות

פורסם

1.קבלים מתפוצצים

2.חוסר תאימות

3.אמינות

1. איזה שטויות

2.מה למשל?

3.יש לג'יגה-בייט אמינות גבוה מאוד וגם אחריות ל3 שנים

אז אל תזבל את השכל :screwy:

פורסם

חחח מה הקשר לאחריות ? גם ללוחות החרא של ECS יש אחריות 3 שנים

פורסם

אני דיברתי על דגם ספציפי - ה GA-7VAX. היה לי אותו במשך כשנה והוא היה בסדר, אח"כ קניתי GF4 MX440 והתחילה בעיה מוזרה - מדי פעם המסך עשה למצב המתנה ומחשב עצמו נתקע. בחנות (למרות שלא ראו את הבעיה) החליפו לי לוח לאותו דגם. הבעיה לא נפתרה, אבל אז התחילו קבלים שקרובים למעבד להתנפח/להתפוצץ, ואני קיבלתי מסכים כחולים. שוב החליפו לוח לאותו דגם, שוב נשארה הבעיה עם כרטיס המסך (שגם הוא אגב הוחלף בכרטיס זהה, מה שלא פתר את הבעיה), ושוב התפוצצו קבלים. ככה היה עם כמה לוחות, עד שבסוף החליפו לי לדגם פשוט יותר - ה GA-7VA (ואני קניתי בינתיים כרטיס מסך אחר - ה Radeon 9000 שיש לי כרגע). עם הלוח הנוכחי לא היו לי שום בעיות. הסתבר, גם מבירור בפורום הזה וגם מבירור מול היבואן, שהייתה בעיה עם הקבלים בהם השתמשו בדגם הספציפי הזה.

אני לא חושב שיש בעית אמינות כלשהי עם הלוחות של Gigabyte, זה שנפלתי על סידרת לוחות דפוקה לא אומר שכל הלוחות של החברה הם גרועים.

פורסם

קבלים דפוקים זה מדיניות ייצור של חברה לא מותג ספציפי של לוח ..

פורסם

Lipman - יש לך משהו עם ספאם חסר משמעות? מאז שהצטרפת לפורום לפני 3-4 ימים על כמה תגובות שלך אתה זורק לפחות תגובה אחת שכולה ספאם ולא קשורה כלל לנושא הדיון. יש לך אזהרה 2 מתוך 3, לחר 3 אזהרות תוענש באמצעות הרחקה/השתקה.

קבלים דפוקים זה מדיניות ייצור של חברה לא מותג ספציפי של לוח ..

ולידיעתך, קבלים דפוקים או בכלל שימוש ברכיבים זולים זה לאו דווקא מדיניות של חברה. יש מקרים לכאן ולכאן. למשל, ע"ע במקרה של MSI ו-Abit מלפני מספר שנים - כל אחת מהן מכרה בשוק מספר דגמים עם קבלים באיכות גרועה, נכון לעכשיו נגד שתיהן תלויה ועומדת תביעה שהגיעה לעסקת פשרה כמדומני ונכון לשנת 2005 שתי החברות הן מהמובילות בשוק בתחום לוחות-האם. במקרה זה מדובר בשתי חברות שאולי הייתה אצלן מדיניות שכזו לפני מספר שנים או שלא - אבל נכון לעכשיו ביצעו שינוי תדמיתי כבד. באותו אופן ECS שלאחרונה נכנסה עם לוחות בסדרת Extreme שהם ממש טובים ועושים שימוש ברכיבים די איכותיים. לעומת זאת, יש חברות שמאז ומעולם מכרו חומרה זולה שלרוב מומלץ לא לגעת בה. זו באמת מדיניות של חברה, ככל הנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים