עבור לתוכן

הכונן שלי נעלם אחרי הסרת SP2...

Featured Replies

פורסם

אהלן!

המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות שקשורות לאיטיות ומסורבלות המחשב כתוצאה מהתקנת SP2, אז הסרתי אותה, ומאז המחשב גם קיבל את הווירוס הישן של ה60 שניות וגם לא מזהה את הכונן 160GB IDE החדש שהתקנתי, ושהוא זיהה לפני שהסרתי את הSP2. יש לציין שבbios הוא מזהה אותו...בבקשה תעזרו לי..תודה מראש תותחים.

פורסם

תותחים..??? טובבב...(רק אל תתרגש..)

בגדול תחזיר לו את הSP2 כי כמו ששמת לב בלי פיירוול נורמלי..(אפילו של הSP2) המחשב שלו היהי מלא בתוכנות ריגול וכו...(גם התמיכה בHD בנפחים היא בSP2...) ואיזה מפרט יש לו ש"הוא לא סוחב"..??

פורסם

לא מתרגש אחי

זה אני שכתב מהמחשב של אלירן

התמיכה בHD בנפחים מה-זה לא קשורה לSP2 לחבר שלי יש איזה 400 ג'יגה על SP1 וגם אחרי פורמט בלי SP1 בכלל הוא תומך בהם..

התמיכה בנפחים שכאלה וקבצים גדולים וכו' החלה מתי שמערכת הקבצים NTFS יצאה לשוק יחד עם WIN NT ככה שזה לא קשור בכלל לSP2.

יש לציין שלפני שהתקנתי את ה160GB לחבר שלי הוא עדיין הציג אותו גם בלי שום SP. רק לאחר שהסרתי את הSP2 זה לא הראה לי אותו.

אני לא מתייחס לתוכנות ריגול ווירוסים וכאלה, בהם אני עוד יכול לטפל...

המפרט שלו אפשר לומר משרדי כלומר P4 2.8GHZ 256MB DDRAM כרטיס מסך מובנה על הלוח וזהו בעיקרון..הוא סוחב לא אמרתי שלא, הוא פשוט טיפה מסורבל כידוע עם SP2...

אני אנסה מחר להתקין רק SP1 או לנסות להתקין מחדש את הדרייבר דרך הוספת חומרה וdevice manager

אם מישהו יודע את הסיבה למה זה קרה ויודע דרך קצרה וטובה לעזור לי אני אודה לו מקרב לב, תודה!

פורסם

נו מה הקשר מה באת להתווכח איתי אם SP1 או SP2 יותר טוב?

סבבה אז אתה צודק SP2 הכי טוב אפילו יותר מלינוקס מה-זה...

עכשיו למישהו יש אולי פיתרון בבקשה?

פורסם

אולי תפסיק להתווכח ותקשיב למה שtao אומר לך?

אם תעשה חיפוש קצרצר ברשת ותבין שתמיכה בדיסקים גדולים (48bit LBA) נוספה במערכת XP עם SP1\SP2

על תערבב גם תמיכה של דיסקים פיזיים עם הגודל המקסימלי של NTFS (שמת לב שזה לא קשור?)

פורסם

נו מה הקשר מה באת להתווכח איתי אם SP1 או SP2 יותר טוב?

סבבה אז אתה צודק SP2 הכי טוב אפילו יותר מלינוקס מה-זה...

עכשיו למישהו יש אולי פיתרון בבקשה?

הבנת בגדול את ההסבר של מר-=D-Me3=- הנכבד...

וזה מה שהתכוונתי שאמרתי

בתוך הSP2 יש את הSP1.....(תבין לבד...)

תחזיר את הSP2 והכול יסתדר...

פורסם

אוקיי, אבל שיש את הSP2 אז המחשב מסורבל, ויש את כל הבאגים הידועים של הSP2, גם כשמכבים נגיד את המחשב אז הוא שעה נותן את המסך הכחול של הכיבוי ורק אז מתכבה, ואין לו מספיק RAM בשביל הSP הזו...

ואני התכוונתי שהתמיכה לא קשורה לSP2 כי גם בSP1 יש את התמיכה הזו, אבל לא חשוב..שנינו התכוונו לאותו דבר..

אני חושב שזהו באג ידוע כשמסירים את הSP2..אז הוא גם מסיר תמיכה שיכולה להיות גם בSP1, לא?

פורסם

כן הוא מסיר איתו גם את הSP1 אז תתקין רק את הSP1..(למרות ש...)

פורסם

אוקיי, אז בהמשך לדיון שלנו

רציתי לדעת למה אחרי פורמט והתקנת SP מחדש

עם כל הUPDATES

אבל כולם...חוץ מSP2 , התקנתי SP1

אני לא רואה את הכונן עם ה160GIGA

ועכשיו הוא לא יתקין לי את הSP2 עם הבדיקת מהימנות הווינדוס כי יש לי corporate

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים