עבור לתוכן

שאלות על SIN CITY

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אחד הסרטים הכי טובים אם לא הכי טוב שראיתי.

יש לי 2 שאלות בקשר לסרט שממש בילבלו אתי:

1- הפרק הראשון....?

2- אני לא טועה אבל חוץ מהעובדה שהם מתרחשים בSIN CITY אין שום קשר לסיפורים נכון?

פורסם

יש לי 2 תשובות:

1. הפרק הראשון... !!! (תסתכל טוב על הסרט, הפרקים לא בסדר סידרתי, ואם מתרכזים אפשר גם להבין קצת יותר מאשר סימן שאלה).

2. אם כבר מתרחשים ב basin city ומן הסתם הסרטים מבוססים על סדרת קומיקס בעלת אותו שם, כאשר הסרט הוא שילוב של מספר קווי עלילה מהקומיקס.

פורסם
  • מחבר

1-מה בדיוק אפשר להבין מהפראק הראשון?

הראשון = הראשון שמופיע בסרט בקולנוע, הראשון בסדר משמאל לימין בDVD (בסדר?!).

לא הבנתי את הרעיון שבו, אפילו השחקן היה עלוב (קצת הפחיד אותי, חשבתי שהוא ישחק יותר). ואין עלילה אלה רק דיאלוג בין 2 דמויות שנגמר בצורה שאי אפשר להבין. הוא עשוי ערוך ומבוים טוב ויפה מאוד אבל מה הרעיון בו?

אשמח להסבר.

2- צודק התבלבתי, basin city, אבל הסרט הוא לא שילוב של כמה סיפורים (כמו שכולם אומרים), או שהוא כן וממש לא הבנתי?

בין הסיפורים אין שום קשר חוץ מהעיר.

פורסם

יש קשר בין הדמויות..

הבלש מציל את ננסי בפעם הראשונה - ננסי הופכת לזמרת באולד טאון ומכירה את הענק ההוא מהפרק השני ועוזר לו קצת - הענק עוזר לזונות באולד-טאון לנקום על הרצח של האחות של אחת מהן - הזונות נלחמות על אולד-טאון אחרי הרצח של ג'קי בויי במאפיה - הפרק האחרון הוא שוב בקשר לננסי ולברוס וויליס אחרי שמחזירים אותו לחיים (בניגוד למה שחושבים שנגמר בפרק הראשון) והוא בא כדי לסגור את העלילה של הסרט לסגור את המעגל כאילו..

שים לב שהכל גם קשור למשפחה השולטת כאילו בעיר, משפחת רורק - המושל והבן שלו הפדופיל, הקרדינל גם הוא רורק והדמות שמשחק אלייג'ה ווד כאילו נמצאת בחסותו והורגת בשבילו.. (כל הזונות שנרצחו על ידו עבדו רק בשביל הכנסייה)

הכל כאילו קשור בסרט לננסי, לאולד-טאון ולרורקים

אגב, באמת סרט ממש טוב.. מומלץ ביותר

פורסם

הוא מתייחס לסצינה של ג'וש הרטננט ( החמור הרגשני מפרל הארבור ) ועוד איזה בלונדה ,

הם מעשנים , מדברים קצת , היא מתאהבת בו או משהו כזה ואז יש נשיקה ,

בסוף הסצינה ג'וש מחסל אותה :hi: .

הוא גם מופיע בסוף הסרט ( עם השחקנית שמגלמת את רורי בבנות גילמור ) ...

פורסם

אהה.. הדבר הזה.. ברח לי לשנייה..

טוב נו זה פרולוג.. פתיחה של כל הסיפור..

בטח זה בא כדי להכניס את הצופה לרעיון של העיר הזאת

פורסם

פרנק מילר (הכותב של הקומיקס עליו מבוסס הסרט) לא האמין שמישהו יצליח לעשות סרט מהקומיקס שלו.

הבמאי, רוברט רודריגז, הסריט סצנה אחת מתוך הקומיקס - הסצנה הראשונה בסרט - והראה לא אותה.

הוא התלהב, והסכים שהבמאי יעשה את הסרט.

פורסם
  • מחבר

( החמור הרגשני מפרל הארבור )

בדיוק :lol:

ותודה שניצל על המידע :xyxthumbs:

הבלש מציל את ננסי בפעם הראשונה - ננסי הופכת לזמרת באולד טאון ומכירה את הענק ההוא מהפרק השני ועוזר לו קצת - הענק עוזר לזונות באולד-טאון לנקום על הרצח של האחות של אחת מהן - הזונות נלחמות על אולד-טאון אחרי הרצח של ג'קי בויי במאפיה - הפרק האחרון הוא שוב בקשר לננסי ולברוס וויליס אחרי שמחזירים אותו לחיים (בניגוד למה שחושבים שנגמר בפרק הראשון) והוא בא כדי לסגור את העלילה של הסרט לסגור את המעגל כאילו..

הפרק האחרון הוא עם הזונות שנלחמות בעיר, THE BIG FAT KILL

אבל זה לא משנה.

שאלה נוספת, איך אני מגיע לתוספות בDVD? זה דיסק נפרד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים