עבור לתוכן

איטיות לא מובנת *

Featured Replies

פורסם

בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד

או בספק כח או בזיכרונות ...

הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB.

יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ?

אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ?

הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מהיר לא צריך להפריע לתקינות של המחשב

את הדרייברים לקחתי מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם ..

מה שהכי מעצבן שעשיתי לחבר שלי פירמוט עם ה XP שלו באותה שיטה שאני עושה לשלי הכול עבד מצויין ...הייתה לו רק בעיה אחת קריסה של הדפדפן מדי פעם ...שכל החלונות נאלצים להיסגר ..אבל חוץ מזה המחשב אצלו עובד מצויין ואין לו מעבד חדש ..

פורסם

אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שאני חושב שזאת בעיה בדרייברים בלבד ! ...

נסה להוריד מהאתר של הלוחות אם את הדרייברים הכי מעודכנים כמו כן עדכון ביוס גם לפעמים פותר בעיות שכאלו ...( אבל 3 מחשבים במכה ?? )

3 מחשבים אותה בעיה... מן הסתם זאת טעות שאתה עושה בכל המחשבים ... איזשהי הגדרה שאתה מגדיר לא נכון

שים לב למה שאתה עושה אחרי ההתקנה של הווינדוס

אל תחבר אינטרנט ישר קודם תתקין firewalll ו norton anti virus

ורק אחרי זה תפעיל את האינטרנט ותעשה עדכון לווינדוס

כמו כן בהתקנה חדשה של ווינדוס תוריד את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של הלוח אם שלך ...

פורסם

נסה להתקין מווינדוס אחר, כאילו דיסק התקנה אחר.

פורסם
  • מחבר

שווה היום לקנות את הגירסה של ה " הום אדישן " ? XP

499 ש"ח והיא דיי ישנה ..  >:(

נעשה חיפוש אחרי מערכת הפעלה ב ZAP

מה שכן האיטיות היא בעיקר באינטרנט החלפתי כרטיס רשת נראה לי שהבעיה האמיתית היא במודם או בספק אינטרנט ( בזק בינלאומי )

אני אחליף מודם וגם ספק 013 ברק ..

פורסם

רגע אני רוצה להבין כשאמרת שיש לך בעיה ב-3 מחשבים שהם נורא איטיים התכוונת בעצם לאינטרנט?? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

בעיקר באינטרנט ...

אבל לא רק

אני מפרמט את המחשב שם אנטי וירוס + FIRE WALL והמחשב אחרי 10 דקות ניהיה זחלם צבאי ..

מחוץ לאינטרנט בפתיחה של תיקיות וכו' הוא טיפה יותר מהיר אבל גם קצת איטי ..

פורסם

כמה זמן הOS הייתה מותקנת על המחשבים (בכול אחד)?

פורסם
  • מחבר

מהשניה הראשונה באינטרנט מבחינים באיטיות הורדתי את הדרייברים הכי מעודכנים נאדה כלום ( לוח , ציפסט , כרטיס מסך )

זאת קללה שרודפת אותי :bash: , ואני עושה הכול נכון לפי הספר לא מבין איפה הבעיה ..

פורסם

בא נגדיר קודם כל מה איטי.

תוך כדי גלישה

פתח את מנהל המשימות ובלשונית תהליכים בדוק כמה עסוק המעבד בכלל, (במסגרת התחתונה)

ואיזה תהליך תופס את המעבד הכי הרבה בטור ה CPU .

ואז נהיה יותר חכמים.

וכלל

יש להתקין אנטיוירוס ואת כל העדכונים הקריטיים לפני שבכלל מחברים את המודם למחשב !!

תוך שניות תוצף במזיקים אם לא תבצע זאת.

אם הדיסקים הם IDE אתה חייב להשתמש בכבל של 80 מוליכים אחרת המחשב יהיה מאד מאד איטי.

חזור עם תוצאות.

פורסם
  • מחבר

אצלי זה S.ATA 150

17vi.png

ומה זה ה - C ליד השם משתמש ?

פורסם

בצילום שלך לא נראה עומס על המעבד.

כדי לאשש פעל כך:

במנהל המשימות

לשונית תצוגה

בחירת עמודות

הוסף את: זמן CPU ואת שיא שמוש בזכרון.

עבוד מספר שעות ובדוק את שתי העמודות כדי לברר אם ומי מעמיס את המעבד ומי גוזל זכרון.

(אל תתיחס בשלב זה לתהליך לא פעיל שמראה כמה זמן המעבד לא היה עסוק.)

בדוק את מהירות ההורדה שלך מהאיטרנט עי שמירת הקובץ הבא. בחלון ההורדה רשומה המהירות. אין צורך להוריד את כל הקובץ

כדי למדוד את המהירות.

http://www.013.net/upload/support/test_download.zip

פורסם
  • מחבר

האקספלורר הורג לי את המחשב

פורסם

האקספלורר הורג לי את המחשב

אתה מדבר על הממשק הויזואלי או שאתה מדבר על הIE שבגללו הגלישה כולה והמחשב איטים?

פורסם
  • מחבר
37ww.png
פורסם

1. במנהל המשימות, 2 לחיצות על הכותרת "זמן CPU" ימיינו את הטור בסדר יורד. כך אפשר לראות את כל מנצלי המעבד.

2. יש לך 8 דפדפנים פתוחים במקביל. למה אתה פותח 8 ? אם אתה רוצה לפתוח עוד חלון פתח דרך

קובץ

חדש

חלון

כך תחסוך הרבה משאבים.

3. יש לך אתר אחד שבו בקרת שעמוס בגרפיקה פלאשים ומי יודע מה עוד. אתרים כאלו יפים אולי לעין אבל מעמיסים

מאד את המחשב. האתר הזה גזל לך 30 דקות של המעבד!. יפה יפה אבל לא להשאיר אתר כזה מוצג לזמן רב. הם מגיעים גם ל

70 אחוז ניצול של המעבד באופן קבוע כל זמן שהם מוצגים !

4. בדקת את מהירות הגלישה שלך ?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים