פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים שאני מפעיל את הביטרנט ואת האמיול אז הם מכבים לי את המחשבשאני לא במחשב ואני מכבה את המסך זה לא מכבה אבל אם אני לא מכבה את המסך והמחשב מתכבה אז זה מתחיל לכבות את המחשב וכל הזמן יותר מהרורק אחרי כמה זמן זה לא מכבה יותרהקיצר אני מקווה שהבנתםמישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר חחח אני מבין שזה פורום של חכמיםדבר איתי במושגים שאני יביןאני מבין במחשבים אבל לא עד כדי כךתסביר לי מה זה או איך אני בודק את זהאם אתה רוצה דבר איתי במסנגר או באיי סיי
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים איזה לוח אם יש לך?אתה יודע הריבוע הענקי הזה שהכול מחובר עליו[מעבד כרטיס מסך זיכרון...]
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר כאלו הלוח הזה שמואחרי המחשב? שמוחברים אליו הכל? (המסך, המקלדת וכל זה?)איך בודקים איך קוראים לו?וסליחה שאני משגע אותכם אני פשוט לא מבין בזה! אני רק רוצה לפתור את הבעיה ואתם צרכים לענות לי אז אל תתעצבנו
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים שמע אני חושב שאיתך לא נגיע לשום מקום קצת גלוש באתר בחודשים הבאים!יש תוכנה CPUZ היא אומרת
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר באמת לא תגיעו איתי לשום מקום חחיש לכם מסנגר?? כי אני חייב תתשובה דחוף!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.