עבור לתוכן

פרויקט "גאמא"

Featured Replies

פורסם

ממר"ם זה מיועד לכאלה בלי רקע במחשבים.

בבחינות לשם אין שום דרישה לדעת תכנות.

לממר"ם אי אפשר להגיע אם אתה קרבי (פרופיל קרבי ולא בן יחיד), לקורסים של מודיעין אפשר.

מבחינת רמה, קורסים של מודיעין הם ברמה יותר גבוהה.

גם מבחינת העיסוק בתום הקורס, במודיעין התפקידים בדרך כלל יותר מעניינים.

• תגובות 44
  • צפיות 28k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ROFLMAOOMGOMGOMGOMGPWN

בכל מקרה, לא. כנראה שאין לך מושג מה קורה בחיל מודיעין, אבל אני יודע מצויין מה קורה בחיל התקשוב (כולל יחידת העילית שלהם, שלא מגרדת את הרמה של יחידות הטכנולוגיה של חמ"ן).

הרמה הכללית של בוגרי ממ"ס (ואני אף לא מדבר על בוגרי המסלולים האיכותיים באמת, כאמור, שלהם אין אח ורע בצה"ל) גבוהה יותר משל בוגרי ממר"מ. אני מכיר את אלו ואני מכיר את אלו, כך שאני יודע מצויין על מה אני מדבר. באמת, NO HARD FEELINGS - אם אתה טוב, חמ"ן כבר יקחו אותך אליהם. זה סדר העדיפות בצבא.

ראשית, אשמח תרגום רצף האותיות ההזוי שכתבת בהתחלה.

שנית, כנראה שאינך מכיר את יחידת העילית של חיל התקשוב, ולכן אין לך מושג. כמו כן, אני מכיר את יחידות העילית של חיל המודיעין, כולן ברמה גבוהה מאוד.

פורסם

ROFLMAOOMGOMGOMGOMGPWN

זה בעצם הרבה צירופים ביחד

ROFL = Rolling On Floor Laughing

LMAO = Laughing My A*s off

OMG = Oh My God

PWN = עיוות של OWN

פורסם
  • מחבר

ד"א על סמך מה אתם אומרים את כל הדברים האלה על ממר"ם וחמ"ן??

שניצל- באיזה יחידה אתה??

פורסם

ד"א על סמך מה אתם אומרים את כל הדברים האלה על ממר"ם וחמ"ן??

על סמך נסיון שלנו ושל חברים.
פורסם

זה לא נכון שלא תוכל להתקבל לממר"מ עם פרופיל קרבי ולא בן יחיד.

כי אתה יכול. אם אתה מרחיב מגמה טכנולוגית מעל 7 יח"ל תוכל להבקש להרשם לעתודה טכנלוגית (י"ג י"ד)

ומשם לצאת (אם זכור לי נכון) כהנדסאי/טכנאי ואם למשל בחרת במחשבים 7(או יותר) יח"ל ותרצה להמשיך ללמוד את זה במכללה

תוכל, ואחר"כ תוכל להתקבל לממר"מ.

אבל כמו שאמרו לך כן, יוצאי ממ"ס נחשבים איכותיים בהרבה יותר מ-ממר"מ.

הקטע שכל אלה שחושבים שהם הגאוני מחשב של הדור הבא, שיודעים לעשות format c לוקחים את ממר"מ

כ"היחידה". הכי טוב בהצ"ל!

ומשם השם מתגלגל...

למי שבאמת מבין ויש לו רקע בתיכנות וחומרה יודע בוודאות שאיתור חמ"ן הוא לכאלה שנמצאים מתאימים עם רקע מתאים.

ולא כל אחד יכול לבוא בלי לדעת כלום.

קורס ממ"ס הוא קורס איכותי בחמ"ן.

אני אישית רציתי גם לקבל זימון לקורס ממ"ס, אך לא ממש התעמקתי בזה בכיתה י"א.

ורק בחופש בסוף החופש הגדול~תחילת שנה לקחתי את העניין ברצינות. אח שלי המליץ עלי אך טרם קבלתי.

יכול להיות שלא אקבל. כרגע מהמלצות אחרות אני בשלבי קבלה לקורס מט"מ (מסלול טכני מודיעני, נראה לי) וטמ"ס (אין לי מושג מה הראשי תיבות).

כאשר מט"מ מדובר על ניהול ובקרת מערכות מחשב.

וטמ"ס מדובר על מסלול תומך אלקטרוניקה.

(וגיבוש טייס ככל הנראה, רק צריך להביא להם בדיקות לחץ דם. אבל אני אצטרך לבחור, כי לא יודע עד כמה אני רוצה את זה)

פורסם

שניצל- באיזה יחידה אתה??

אני לא יכול לומר, כמובן, אבל עברתי קורס בחמ"ן שחקים.

פורסם

אני לא יכול לומר, כמובן, אבל עברתי קורס בחמ"ן שחקים.

איזה? אח"מ?
פורסם

ייתכן :)

למה, מכיר מישהו?

כן, את עצמי :)

אני מתגייס ברביעי אחרי שסיימנו טר"צ.

חוץ מזה שאני מכיר עוד אנשים משם מן הסתם, לימדו אותנו וכד'

פורסם

חח איזה עולם קטן...

פורסם

יש מצב.. דיברתי בעיקר עם אנשים מהתחום שלי.

עכשיו התחלנו טירונות, איזה שכונה זה בבה"ד..

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הייתי מת להיות בגאמא אבל אין לי מספיק ידע בסיסי אפילו כדי להתקבל לשם...

אני אברר אצל אחד שאני מכיר שהוא בחמ"ן במחשבים אבל אני לא יודע בדיוק אם הוא בגאמא או משהו אחר..

"אם יש לך בגרות ריאלית טובה וידע כללי כלשהו על מחשבים אני מניח שאתה יכול. תבדוק."- לבדוק מה ואיפה?? מאיזה בחינה בגרות ריאלית??

איזה עוד יחידות מחשבים יש בחמ"ן..??

באמת תודה רבה לך..

אני מצטער על ההקפצה של הנושא אבל קיבלתי זימונים וברצוני לדבר על זה עם אותו בן אדם ושאר החברה בדיונים.

למה אתה כל כך רוצה את הפרוייקט הזה ? מה היתרונות שבו ? אשמח לדעת למה קיבלתי זימונים.

פורסם

היי

אני בכיתה יא וקבלתי מכתב איתור חמ"ן - מועמדות לפרוייקט גאמא .

רציתי לדעת מה שואלים בדיוק במבחנים שלהם ממי שהיה , אני לומד בבית ספר תכנות בשפת java ויש לי ידע בסיסי מינוס במחשבים (פירמוטים וכאלה ,חלקים של המחשב וכל מיני שטויות כאלה , אבל רק בכללי)

מה אני צריך לדעת בשביל המבחנים האלה , קראתי קצת בגוגל שצריך לדעת c++ ו C# וגם pascal ... שנה שעברה למדתי פסקל ועכשיו אני לומד בג'אווה, זה לא מספיק לדעת שפה אחת ?! אני עברתי מpascal לjava וזה 99 אחוז אותו דבר , רק הפקודות שונות.

אם אפשר אז גם חומר שאני יכול לקרוא שיעזור לי במבחנים האלה , נגיד על רשתות וכאלה....

ד"א אני עושה 5 יחידות פיזיקה ו5 מתמטיקה אם זה משנה משהו

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים