פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור..אני אודה לכם מאוד!
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים יש תוכנה מובנית ב - xpאו לדוגמא תוכנה מעולה - winfax. תעשה חיפוש ותמצא את זה.
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים winfax שולח פקס דרך מודם 56K שכנראה שאין לוהוא מעוניין בשירות של שליחת פקסים דרך האינטרנט בלי מודםמזמן לא ראיתי שירות כזה אבל בזמנו הוא עלה כסף
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר יש לי מודם רגיל במחשב.... זאת לא בעיה ... עכשיו שניסיתי לעשות חיבור של מודם רגיל נתקלתי בשתי בעיות : איזה מס טלפון אני מכניס ואיזו סיסמא?? אגב תודה על העזרה
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר לא לא ..... לא הבנת אותי כנראה ...כדי לשלוח דרך המודום אני אמור לעשות new conection , וכאשר אני עושה זאת הוא מבקש שאני אכניס כל מיני פרטים וביניהם שם חיבור מספר טלפון וסיסמא.יתכן שאני עושה משהו לא נכון .. אם מישהו יוכל פשוט לאמר לי איך אני עושה חיבור של מודום ...? טנקיו
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים אני יודע שאני נדחף אבל זה קשור לנושא.....מישהו מכיר תוכנה לפקס שלא דורשת חיבור 56K (אלה חיבור כבלים)(אני מכיר אתר שדרכו אפשר לשלוח חינם פקסים אבל הוא מוסיף פרסומת בראש הדף - אז לא מתאים כ"כ)
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים יתכן שאני עושה משהו לא נכון .. אם מישהו יוכל פשוט לאמר לי איך אני עושה חיבור של מודום ...? "יצירת התקשרות חדשה" בחלונות משמשת לחיבור לאינטרנט, לא לשלוח פקסים.בשביל לשלוח פקסים, קודם כל תוודא שהפקס מותקן. פתח את לוח הבקרה -> מדפסות ופקסים.אם מופיע שם fax, אז יש לך פקס מותקן.אחרת, אתה צריך להתקין - לוח הבקרה -> הוספה או הסרה של תוכניות -> הוספה/הסרה של רכיבי windows -> שירותי פקס.עכשיו יש לך פקס מותקן, כמו מדפסת.על מנת לשלוח בו משהו אתה צריך לשלוח דף להדפסה, ותבחר את הפקס שלך כמדפסת. את כל הפרטים הנוספים (מס' טלפון) הוא ישאל אותך אז.
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים כמעט לכל ספקית אינטרנט היום יש את השירות הזה באתר שלהבחלקם זה עולה כסף וצריך להרשם לשירותבנטויז'ן אני יודע שלא צריך להרשם מראש, אבל אם שולחים פקס מהאתר שלהם, זה עולה 40 אגורות לדףאפשר לצרף קבצי WORD וכל מיני סוגים אחרים של קבצים, כולל תמונות, ואפשר לכתוב, הכל.https://fax.netvision.net.il/(נכנסים לאתר עם שם המשתמש והססמא של החיבור לאינטרנט, ואז הם יודעים לבצע את החיוב דרך המנוי)למי שמתענייןאפשר גם לארגן קבלה של פקסים למספר פיקטיבי , והם מגיעים בתור תמונה למיילאבל זה כבר דורש הרשמה בתשלום חודשי קבוע, בשביל לקבל מספר פקס במערכת.אני די בטוח שרוב הספקיות מציעות את השירותים האלה.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים איך אפשר בימינו לשלוח פאקס חינם (מצדי מלווה בפרסומת)? פאקס-חוזר עדיין עובד בחינם? לא הצלחתי להבין מביקור קצר באתר.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים Kidney_stonE - תודה! אתה לא מבין כמה עזרת לי, לא ידעתי על השירות הזה ובזמן האחרון אני שולח הרבה פקסים דרך הדואר (3 שקל לדף! גנבים ) כי אין לי פקס או קו טלפון , שוב תודה :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.