עבור לתוכן

התקני USB נשארים דולקים אחרי כיבוי ב GA-K8N Ultra 9

Featured Replies

פורסם

ובכן,

כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב.

חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי.

האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ?

שחף.

פורסם

בעיה מוכרת

אבל מכיוון שזאת בעיה מקומה בפורום תמיכה טכנית ולא כאן

מועבר

פורסם

תמיד התקני USB ישארו דלוקים.אם תכבה אותם אז עם עלית המחשב הוא יזהה וירצה להתקין שוב.כך בכל אופן זה אצלי אחרי כל הניסויים.

פורסם

^^^

ממש לא קשור

עריכה:

תמיד התקני USB ישארו דלוקים.אם תכבה אותם אז עם עלית המחשב הוא יזהה וירצה להתקין שוב.כך בכל אופן זה אצלי אחרי כל הניסויים.

לא קשור. למה לא קשור? כי זיהוי בהתקנה של התקני USB מתבצעת רק בחלונות, לא בזמן עליית המחשב. אין טעם שהתקני USB ישארו דלוקים כשהמחשב מכובה.

כמו שליאור אמר, זאת בעיה מוכרת (וגם היתה בעוד כמה לוחות של גיגה בייט)

פורסם

פשששששששש איזו תשובה!!

למה לא קשור?כי אם תגדיר שיכבה את התקני ה-USB(מה שבדר"כ לא תוכל) אז כן קשור.

ואם לא קשור,אז אולי אתה יודע את התשובה?? :P

פורסם
  • מחבר

זה מאוד לא קשור, בלוח הקודם הוא היה מכבה עם כיבוי המחשב.

אין קשר בין הזיהוי לבין כיבוים. זה סתם די מעצבן שיש עוד נורות דולקות בכל מיני מקומות ;D

פורסם

חחח איזה שטויות אתם מדברים !!!

כמעט כל אמצעי USB שדורש עד 5V ישאר דלוק אחרי כיבוי המחשב מכיוון שאפילו שאתם מכבים את המחשב הספק כח עדיין מעביר 5V ללוח וזה כולל את רכיבי ה USB ... זה בדר"כ בשביל לאפשר הדלקה של המחשב ע"י אמצעים כמו USB ... (מקלדת וכ'ו)

זה הכל נראה לי שאפשר לכבות את זה בביוס פשוט תיכנס ל APM בביוס ותוריד את האופציה ל wake up by usb או משהו דומה לזה...

אגב יש סיבה שיהיו אמצעי USB דולקים לא רק בוונינדוס אני למשל משתמש בזה בדוס לצורך התקנת ghost של וונדוס דרך הדוס ...

פורסם

כולם מדברים שטויות ורק אתה חכם , קבל מדליה ותפרוש בשיא

פורסם

כולם מדברים שטויות ורק אתה חכם , קבל מדליה ותפרוש בשיא

Lipman - אזהרה 1 מתוך 3 על אי ציות לחוקי הפורום, התנהגות לא נאותה בפורום. אחרי 3 אזהרות תורחק/תושתק. אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום מחדש אם לא עשית זאת בעת ההרשמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים