עבור לתוכן

בעיה במחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחשב הישן שלי די דומה במפרט לשלך ואין מה לעשות לפי מה שהבנתי הוא פשוט ישן וכל כמו כל פיסת טכנולוגיה מזדקנת הוא איטי יותר אני יכול לייעץ לך אם אין לך כסף למחשב חדש תחליף את הדיסק הקשיח לדיסק חדש ומהיר יותר, תנקה כמובן אתה חייב תוסיף גם תמונה סתם בשביל הקטע לראות איך נראה מחשב שלא ניקו 5 שנים , אל תתקין על הדיסק החדש XP כי הוא כבד וזיכרון זה משו שאתה פשוט חייב להוסיף!!

נראה לי אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים...אזז אני אני צריך פתרון דלא כולל קניית דברים...אז פשוט לנקות? ונראה מה יקרה?

פורסם

אם אתה קונה מחשב חדש והאבק לא גורם להתחממות קיצונית שבגללה המחשב קורס אז לא אל תנקה [אבל עדיין תמונה להמחשה(זה בטח מזה מגעיל!)]

פשוט תיסבול עם המחשב הזה עד שתיקנה חדש

פורסם
  • מחבר

אם אתה קונה מחשב חדש והאבק לא גורם להתחממות קיצונית שבגללה המחשב קורס אז לא אל תנקה [אבל עדיין תמונה להמחשה(זה בטח מזה מגעיל!)]

פשוט תיסבול עם המחשב הזה עד שתיקנה חדש

זה לא לסבול זה פשוט אי אפשר לעבוד איתו כי זה נתקע וצריך להפעיל מחדש..אז בכלל אי אפשר לפעול איתו

פורסם

תפרמט ותשים WINDOWS 2000

פורסם

תנקה אם

http://officedepot.co.il/(ukx2vb55h2obvf45fhvscyny)/catalogFamily.aspx?ID=1109&CID=100

תוסיף זיכרון דחוף!!!!

תיבדוק וירוסים רוגלות ותאחה את הדיסק

תפרמט ותשים WINDOWS 2000

המחשב הישן שלי די דומה במפרט לשלך ואין מה לעשות לפי מה שהבנתי הוא פשוט ישן וכל כמו כל פיסת טכנולוגיה מזדקנת הוא איטי יותר אני יכול לייעץ לך אם אין לך כסף למחשב חדש תחליף את הדיסק הקשיח לדיסק חדש ומהיר יותר, תנקה כמובן אתה חייב תוסיף גם תמונה סתם בשביל הקטע לראות איך נראה מחשב שלא ניקו 5 שנים , אל תתקין על הדיסק החדש XP כי הוא כבד וזיכרון זה משו שאתה פשוט חייב להוסיף!!

תעשה לכולנו טובה ותפסיק לדבר שטויות.

אם אין לך מושג אל תזרוק סתם דברים.

לא נראית לי בעיה של התחממות שכן במצב כזה המחשב היה מכבה את עצמו ולא תוקע את הוינודס, זה יותר נראה כמו בעיה חומרתית או תוכנתית

תגיד האם כל פעם המחשב נתקע לאחר פרק זמן זהה?במידה וכן זאת כנראה בעיה תוכנתית, אתה צריך לפי דעתי לפרמט שוב פעם את המחשב ולהתקין מחדש וינודס וזהו, ואז לבדוק אם נתקע המחשב, במידה ונתקע זוהי בעיה חומרתית וצריך וצריך לבדוק התנגשויות וכו, במידה ולא נתקע המחשב אז זאת איזה תוכנה או דרייברים שאתה מתקין והם תוקעים לך את המחשב.

פנטיום נתקע כמו גדול בהתחממות יתר.

אין קשר לתוכנה, הרי הוא אמר שהוא עשה פורמט.

מזה היטסניק??

ולנקות פשוט עם נייר?

זה:

ac14.jpg

המתכת שמתחת למאורר.

לא נייר, מברשת.

וכשתפתח את המחשב כבר תראה לבד שיש אבק בכל מקום ולא רק שם.

מאחר ולא עשית את זה אף פעם באמת כדאי לך להשתמש בספריי אוויר ולא להסתכן בלפרק דברים ולגעת במגעים.

פורסם

לי זה לא נרא כמו בעיה של התחממות

עם יש לך מקלדת על חוטית יכל להיות שנגמרו הסוללות

וגם יכול להיות שיצא הקבל

או יכול להיות שזה וירוס שמעתי משהו על וירוס שהוא לא נותן אפשרות לבצע דברים דרך המקלדת יכל להיות

פורסם

אחי גם לי יש את אותה הבעיה, זה הכי פשוט זה בעיה של חום תגיד לנו מה הטמפרטורה וחברי הפורום יכלו לעזור לך בהקדם ''כולל אותי''  !!!  :)

קישור להורדת תוכנה לבדיקת הטמפרטורה שלך :  http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=307

עם הטמפרטורה בסדר תנסה להחליף את המיקלדת במיקלדת אחרת או תנסה את המיקלדת על מחשב אחר ותיבדוק שהבעיה לא נימשכת לך.

מקווה שעזרתי !.................................או שלא ?

פורסם
  • מחבר

תעשה לכולנו טובה ותפסיק לדבר שטויות.

אם אין לך מושג אל תזרוק סתם דברים.

פנטיום נתקע כמו גדול בהתחממות יתר.

אין קשר לתוכנה, הרי הוא אמר שהוא עשה פורמט.

זה:

ac14.jpg

המתכת שמתחת למאורר.

לא נייר, מברשת.

וכשתפתח את המחשב כבר תראה לבד שיש אבק בכל מקום ולא רק שם.

מאחר ולא עשית את זה אף פעם באמת כדאי לך להשתמש בספריי אוויר ולא להסתכן בלפרק דברים ולגעת במגעים.

לא נעים לי להגיד אבל כמה שצדקת..וואי זה היה כזה מלוכלך!!!

טוב ניקיתי לקח לי מלאאא זמן..אבל עכשיו נקי וכבר אפשר לראות שזה מהיר..

אני כבר אעדכן אתכם אם זה עובד..

פורסם
  • מחבר

אחי גם לי יש את אותה הבעיה, זה הכי פשוט זה בעיה של חום תגיד לנו מה הטמפרטורה וחברי הפורום יכלו לעזור לך בהקדם ''כולל אותי''  !!!  :)

קישור להורדת תוכנה לבדיקת הטמפרטורה שלך :  http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=307

עם הטמפרטורה בסדר תנסה להחליף את המיקלדת במיקלדת אחרת או תנסה את המיקלדת על מחשב אחר ותיבדוק שהבעיה לא נימשכת לך.

מקווה שעזרתי !.................................או שלא ?

זה לא בעיה של המקלדת..כי גם העכבר לא מגיב וכל המערכת כאילו נתקעת..

ויכול להיות טמפרטורה כי לפי מה שראיתי יש שם אבק יותר מכל דבר אחר שראיתי בחיים שלי..

טוב והבעיה עדיין נמשכת...מה לעשות? זה לא וירוס כי פרמטתי הכל והתקנתי ווינדוס חדש..מה עוד יכול להיות?

פורסם

הבעיה קוראת שאתה סתם גולש או משחק במחשב ?

תביא את הטמפרטורה שלך ? לי היה טמפרטורה בשמיים 52 מעלות, פשוט קניתי קירור והוספתי 5 מאוררים ועכשיו המחשב בטמפרטורה 35 מעלות.

יש עוד סיבות רבות ! :)

פורסם

ניקית הכל כמו שצריך?

פרקת את המאורר של המעבד וניקית אותו ואת ההיטסינק?

ניקית את כל הרכיבים במחשב?

תשאיר את המארז פתוח ותסתכל כמה מהר המאורר מסתובב, ואם הבעיה ממשיכה כאשר המארז פתוח.

אם המחשב נקי ומתאורר כמו שצריך אז האופציות הבאות הן:

זיכרון פגום או לוח שהגיע לסוף ימיו.

פורסם

ניקית הכל כמו שצריך?

פרקת את המאורר של המעבד וניקית אותו ואת ההיטסינק?

ניקית את כל הרכיבים במחשב?

תשאיר את המארז פתוח ותסתכל כמה מהר המאורר מסתובב, ואם הבעיה ממשיכה כאשר המארז פתוח.

אם המחשב נקי ומתאורר כמו שצריך אז האופציות הבאות הן:

זיכרון פגום או לוח שהגיע לסוף ימיו.

מחזק

וגם בעיה ב-(ספק פגום או גנרי, קצר במחשב) ועוד..........................

ותגיב על השאלות הקודמות כדי שחברי הפורום יעזרו לך !  :)

פורסם
  • מחבר

מחזק

וגם בעיה ב-(ספק פגום או גנרי, קצר במחשב) ועוד..........................

ותגיב על השאלות הקודמות כדי שחברי הפורום יעזרו לך !  :)

אממ זה קורה לי שסתם אני במחשב לאו דווקא קשור לאיטנרנט...

כן ניקיתי תמאוררים וגם תהיסטניק שהוא היה במיוחד מלא באבק..

ואני מסכים ביותר עם הדעה שהלוח אם כנראה עבר זמנו...

ויש לי שאלה..מזה ביוס? והאם זה יכול להיות קשור לבעיה שלי?

פורסם
מזה ביוס? והאם זה יכול להיות קשור לבעיה שלי?

לא.

ביוס זה בעצם הגדרות ראשוניות שאומרות למחשב כמה זיכרון יש לו, כמה כוננים מכל סוג ודברים כאלה.

הוא לא גורם לדברים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים