עבור לתוכן

איך לוחות gigabyte GA-K8N Pro-SLI?

Featured Replies

פורסם

הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?

פורסם

יש מצב שמה שמגביל אותך זה הצ'יפסט של הלוח..בחלק מהלוחות של ג'יגבייט[ואני חושב שגם בשלך..] הקירור לצ'יפסט הוא פסיבי, ולא יעיל מאוד..כנראה שהצ'יפסט שלך מתחמם מאוד, ולא נותן למחשב לעלות..אז כדאי לבדוק טמפרטורות ולראות שזה באמת מה שמגביל אותך, ואם כן, אז לארגן לו קירור אחר..

פורסם

הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?

זה שזה קורסייר זה לא אמור שהם יחזיקו בבאס גבוה ...

תשנה יחסים , תוריד מכפלת HTT ל X2

הPCB של GB עלוב

הוא לא מצליח לטעון הגדרות של OC בבוט

אל תצפה להרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים