עבור לתוכן

מחשב חזק מאוד, ביצועים מאכזבים

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי

AMD 2200+ XP

Geforce 4 Ti 4600

RAM 512 MB DDR- 3200-333 MHZ

לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מאוד מאוכזב מהביצועים שלו, למרות שלפי כל מה שקראתי, המערכת הזאת היא באמת מצויינת. יש לי כמה שאלות...השאלה הראשונה היא - האם זה סביר שמחשב שנחשב חזק כל כך יקרטע על משחקים? נכון, אני עובד עם רזולוציות גבוהות, אבל עדיין, הבנתי שכרטיס המסך הזה אמור "לאכול" את הרזולוציות האלה לארוחת בוקר ובגלל זה קניתי אותו, אחרת הייתי כבר קונה את ה-Geforce 4 Ti 4200 הזול יותר.

שאלה שניה שלי היא - האם כדאי לעשות Overclocking לכרטיס המסך? כפי שהבנתם, המערכת מאוד מקוררת, אבל כרטיס המסך לא מקורר בכלל...עדיין אפשר לעשות Overclocking או שפשוט חייבים לקרר את כרטיס המסך באפן ספציפי?

תודה רבה מראש.

פורסם

איזה לוח אם?

פורסם
  • מחבר

לוח אם מסוג

Epox 8K5A3

קראתי בהמון מקומות שזה אחת מלוחות האם הטובים ביותר ל-AMD. קראתי שהוא גם עושה Overclocking בקלות והוא בין המהירים שיש (שוב, בשביל מעבדי AMD).

פורסם

מאיזו חנות קנית את המחשב?

תבקש מהם לקחת את המחשב לבדיקה.

ודרך אגב זכרונות 3200 הם 400Mhz ::)...

פורסם
השאלה הראשונה היא - האם זה סביר שמחשב שנחשב חזק כל כך יקרטע על משחקים?

לפי מה שהבנתי מכותרת ההודעה ותוכנ הזוהי השלאה המרכזית שלך, אם כך הודעה זאת צריכה להיות בפורום תמיכה טכנית.

ובכלל, בכדי לקבל את התמיכה ואת התשובות הראויות לדעתי כדאי לך לפצל את הנושא לשתיים ולפרסם בפורומים המתאימים.

פורסם
  • מחבר

ודרך אגב זכרונות 3200 הם 400Mhz ::)...

אתה צודק, מצטער, התבלבלתי, כן זה 400MHz...ובבקשה, לא צריך את הסמיילי הציני הזה, אני די מבין על מה אני מדבר, פשוט התבלבלתי.

אבל ברצינות, המחשב אמור לזוז ב-10 פריימים לשניה במשחקים כבדים במיוחד ברזולוציה של 1600X1200? כשאני מדבר על משחקים כבדים, אני מתכוון ל-Morrowind או GTA3.

פורסם
  • מחבר
השאלה הראשונה היא - האם זה סביר שמחשב שנחשב חזק כל כך יקרטע על משחקים?

לפי מה שהבנתי מכותרת ההודעה ותוכנ הזוהי השלאה המרכזית שלך, אם כך הודעה זאת צריכה להיות בפורום תמיכה טכנית.

ובכלל, בכדי לקבל את התמיכה ואת התשובות הראויות לדעתי כדאי לך לפצל את הנושא לשתיים ולפרסם בפורומים המתאימים.

מצטער שוב, יש פה כל כך הרבה פורומים לכל דבר קטן ולא ידעתי באיזה מהם לרשום את ההודעה. אתה מוכן להעביר לי את הדיון לפורום המתאים בבקשה?

פורסם

איזה חברה הלוח אם שלך?

ובאיזה חנות קנית?

פורסם

אני מניח שעדיין לא הבנת שקהילת האתר לא קונה מחשבים מחנויות אלא קונים חלקים ומרכיבים לבד...

ואני גם מת לראות חנות עשקנית (אין חנויות לא עשקניות) שתמכור לך מחשב כזה... ;)

פורסם

איזה חברה כרטיס המסך ?

פורסם

בדקת שהכל מוגדר כמו שצריך ? שהFSB הוא 133 ? שהזכרונות פועלים בדביידר מתאים ? דרייברים ? פיקסים ?

איזו מ"ה ?

פורסם

VIA4in1 ?

Detinator?

פורסם

GTA3 הוא לא מדד.

ואין שום מצב לקבל 10FPS עם מערכת כזו, אפילו עם FSAA x4 !

פורסם

VIA4in1 ?

Detinator?

זו התשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים