עבור לתוכן

רואים גרוע !

Featured Replies

פורסם

תגידו נפלתם על הראש???

אין פה בכלל מה לתשאל, אתה תקבל את אותה תמונה גם עם ג'יפה2 או ג'יפה 7, הבעיה היא בטלויזיה, טלויזיה רגילה היא ברזולוציה מזויעה של 720X576, אין אפשרות לעבוד עם המחשב על כזאת רזולוציה בנוחות למרות שאתה יכול לכוון את המחשב להיות ברזולוציה הזו.

בגלל זה המציאו HDTV.....

לא סתם בשבל הכיף היא יותר יקרה....

פורסם
  • מחבר

רשום מאחורי הטלויזיה שלי 50/60 HZ בכל הטלויזיות בבית רשום ככה  :kopfpatsch:

שקניתי את הטלויזיה בסנסור אמרו לי שהיא מיוחדת למחשב

פורסם

אין קשר....

אולי תקבל תמונה יותר טובה עם תפעיל INTERLANCING, תכוון אותו ל3:2 PULL DOWN אם זה PAL ואם זה NTSC 1:2....

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שהיה רשום משהו עם הגדרות של הכרטיס והייתה רשימה של מדינות והיה רשום בחר מדינה וישראל לא הייתה PAL D PAL G וכו'

פורסם

שלך זה PAL B, אבל שוב, אין הרבה שאתה יכול לעשות כדי לעבוד על טלויזיה, טלויזיות רגילות יש להן איכות על הפנים....

פורסם

אם יש משהו שמחובר לשקע של הכבלים (גם רדיו), נתק אותו מהכבלים. זה יכול לעזור.

טקסט רואים מטושטש בטלוויזיה בגלל שיש לה הפרדה פחות טובה משל מסך מחשב, לא חשוב באיזה כרטיס תשתמש.

סוג הכרטיס (ג'יפורס, רדאון) לא חשוב. מה שחשוב זה איזה חיבורים בחרה החברה שהרכיבה אותו...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם RCA ועם SVIDEO עם שתי החיבורים נאדה :nixweiss:

והפרסים ברשת של סנסור אמרו לי "זאת טלויזיה גרמנית טובה שניתן לחבר אותה למחשב"

אז כדי לשים למשל סרט ב TV מהמחשב אני צריך שתי מסכים - את הראשי TV ואת המשני CRT כי במשני רואים טוב ובראשי לשים סרט או לבחור קובץ אפשר למות מכאב עיניים ..

פורסם

תביא את השם והדגם של הטלויזיה שלך כי כשני חיברתי לטלויזיה הישנה היה מאוד מטושטש ואחרי שקנינו חדשה 34 אינצ' של טושיבה היה אפשר לראות טקסט בברור יותר. חוץ מזה ממולץ להישתמש בSVIDEO מכיון שאיכות הצבעים יותר טובה.

תוודא שזה לא על NTSC כי הרזולוציה שלו יותר נמוכה ותשים רזולוציה של 720*576 בשביל שהיה לך על מסך מלא.

פורסם

1. תוודא ששיטת השידור מוגדרת כ PAL.

2. תנתק כל חיבור אחר מהטלויזיה.

3. תוודא שאתה משתמש בכבל הנכון (ל S-Video יש 2 תקנים - אחד של 4 פינים ואחד של 7 פינים).

4. תבדוק מול טלויזיה אחרת.

5. בטלויזיות רגילות בד"כ ברזולוציות של מעל 640X480 לא רואים טקסט ברור, אך זה בחלט מתאים לראות סרטים ומשחקים. תשחק עם הרזולוציה ותראה האם משהו משתנה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את כל מה שרשמת אפילו החלפתי טלויזיה מה שהכי מצחיק שה SIS המעפן שווה בביצועים שלו ל GF4 :lol:

פורסם

זה לא GF4, זה כרטיס די מגעיל של chintech אם זכור לי שרשום עליו SiS GF4 - וזה שקר גס.

הכרטיס לא מתקרב לביצועים אפילו של ה GF4MX 420 האיטי ביותר שתמצא, הוא פשוט זוועתי, אבל אין קשר לאיכות של הטלויזיה.

לנסות לקרוא טקסט על טלויזיה זה לא מעשי, לפחות לא בגודל הפונט שאתה מצפה.

תשווה את הגודל של הכתוביות בטלויזיה לעומת האותיות שהמחשב שלך מציג, הן גדולות פי כמה.

פורסם
  • מחבר

קניתי סתם בהתלהבות כבלים ומתאמים ובסוף רק סרט כחול אפשר לראות ב TV נו טוב גם משהו .. עדיף סרט אירוטי ב 21 אינץ מאשר 17'

פורסם

תודה על העזרה "חבר" - "המחשב שלך דפוק"

Lipman - תתחיל להרגע עם ההתנהגות וההתנסחות שלך, אף אחד לא חייב לך כאן שום דבר. חוצמזה שאני לא מבין את פשר התגובה שלך, אף אחד לא אמר לך שהמחשב שלך דפוק. הפעם אני לא נותן לך אזהרה אבל מהפעם הבאה שלא תציית לחוקי הפורום בכל צורה שהיא תקבל אזהרה ובסוף תורחק/תושעה.

ובנימה זו, הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים