עבור לתוכן

בעיה בצורב NEC (אולי גם בצורבים אחרים) והפתרון.

Featured Replies

פורסם

טוב, אני נתקלתי בדבר שאף אחד עוד לא נתקל בו (כולל ב cdfreaks), אז אני אשתף אתכם ככה אולי אם למישהו תהיה בעיה דומה, הוא יוכל לפתור אותה מבלי לבכות על הצורב.

הכל התחיל ביום בהיר אחד....סתם, אז ככה, צרבתי סתם משהו (סרט גיבוי) על מדיית DVD-RW, באתי לעשות rip מהמדיה לדיסק הקשיח שלי ושמתי לב שהוא מעביר את הקבצים ממש לאט (מהירות 1.4X), זה אף פעם עוד לא קרה לי, תמיד הוא היה מגיע למהירות המקסימלית (16X).... שימו לב שאני משתמש בקושחה הלא רשמית.

טוב, עשיתי cancel אני לא אחכה כל כך הרבה זמן, באתי למחוק את המדיה, מחקתי, באתי לצרוב אליה שוב ו...הבאפר התחיל להשתולל כמו נרקומן בלי סם, ושאני מזיז את העכבר הוא זז לאט, פתחתי את ה task manager ואני רואה שהמעבד על 50% (HT אז זה כמו 100), אבל שום דבר לא לוקח 100% מה processes חוץ מה system idle proccess שזה תמיד ככה.

ניסיתי אלף ואחד דברים (מדיית RW אחרת, אתחול של המחשב, דיפרגמטציה, כיבוי מחשב לאיזה 5 דקות) שום דבר לא עזר, לפני שהתייאשתי ניסיתי דבר אחרון וזה לעדכן קושחה (עד אותו יום הייתי עם הקושחה של ליגי ודי 1W5) אז במקום להשתמש ה 1W5 אמרתי, אם כבר אני מעדכן אז אני אלך על הכי חדש, ועדכנתי ל 1W7.

עדכנתי, ריסטטתי.... והופה, כמו חדש, עובד בובה.

אז ככה אם למישהו תהיה בעיה דומה, וניסיתם את הדברים הבססיסיים (לא ישר לקפוץ לרוץ ולעדכן קושחה סתם ככה), אז יש לכם פתרון.

אני מאמין שאם הייתי מעדכן לאותה קושחה (1W5) זה גם היה עובד, הבחירה שלי ללכת על ה 1W7 הייתה בחירה אישית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים