עבור לתוכן

מעוניין לקנות צורב DVD, צריך את עזרתכם בבקשה ?

Featured Replies

פורסם

הגיע גם זמני לקנות צורב DVD.

אני לא מבין כלום בצורבים ובטח לא בצורב DVD, אני אשמח לקבל המלצה לצורב DVD

איכותי שלא יתקלקל בקלות והבנתי שיש סוגים שונים וכל מיני דברים.

אשמח אם תסבירו לי על הצורב DVD ומה הטווח מחירים בנוסף?

ובנוסף מה טווח מחירים הדיסקים לצורב DVD? כמה GB יש בדיסק?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

הצורבים המומלצים:

NEC3550, NEC4550 או LG4167B

לפרטים ----"חיפוש"

מדיות - שווה לקנות מדיות איכותיות. יש וורבטים איכותיות באופיס דיפו, בלירה, בנועה. ה X16 -R מומלצות. יש פוג'י של TY X8 +R ב"לירה" - גם אמורות להיות מדיות איכותיות ביותר. עלותן : 3-4 שקל ליחידה, תלוי במבצעים הזמינים ובכמויות.

מדיות הן 4.7 גיגה שהן 4.38 גיגה של מחשב.

יש מדיות שכבה כפולה שהן פעמיים בנפח, אבל מחירן בשחקים מה שהופך אותן ללא כדאיות.

פורסם

^^

NEC :xyxthumbs:

פורסם

אני הרכבתי לא מעט NEC - ים לאחרונה, וכל פעם שהכנסתי דיסק פנימה, שמחתי מאוד שאצלי יושב ה 4120B של LG :)

פורסם
  • מחבר

אני הרכבתי לא מעט NEC - ים לאחרונה, וכל פעם שהכנסתי דיסק פנימה, שמחתי מאוד שאצלי יושב ה 4120B של LG  :)

פרט נמק והסבר בבקשה.

למה שמחת? מה רע ב NEC? לבנתיים כל מי ששאלתי אמר לי רק NEC.

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בדיסקים לצריבה בין R- ל R+?

תודה.

פורסם

אנשים אוהבים לצייר תמונות אידיאליות. ה NEC צורב מצויין, אבל כמו כל דבר יש לו נקודות תורפה. אחת מהן היא שהוא עושה לא מעט רעש כשהוא קורא דיסקים. ה LG שלי לפחות (וכל אלה שראיתי עד היום) שקט מאוד. זהו. רוב האנשים לא ישימו לב לזה שכן המאווררים במארז שלהם רועשים יותר. לכן, כשאני רואה עדר שבמקום לצעוק "ביבי, ביבי" צועק "נק, נק" או AMD' AMD אני מגיב. אתה יכול לקנות את ה NEC ללא חשש. יתרונותיו עולים על חסרונותיו המועטים. אבל אם שקט חשוב לך, קנה את ה LG.

פורסם
  • מחבר

אנשים אוהבים לצייר תמונות אידיאליות. ה NEC צורב מצויין, אבל כמו כל דבר יש לו נקודות תורפה. אחת מהן היא שהוא עושה לא מעט רעש כשהוא קורא דיסקים. ה LG שלי לפחות (וכל אלה שראיתי עד היום) שקט מאוד. זהו. רוב האנשים לא ישימו לב לזה שכן המאווררים במארז שלהם רועשים יותר. לכן, כשאני רואה עדר שבמקום לצעוק "ביבי, ביבי" צועק "נק, נק" או AMD' AMD אני מגיב. אתה יכול לקנות את ה NEC ללא חשש. יתרונותיו עולים על חסרונותיו המועטים. אבל אם שקט חשוב לך, קנה את ה LG.

הבנתי אותך תודה, מה סביבת המחירים של ה-LG?

ואתה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין R- ל R+?

פורסם

כ 300 שקל.

סתם פורמטים שונים.

שים לב, ל NEC יתרונות על ה LG כמו תמיכה מצויינת לא רשמית, בדיקת טעויות מתקדמת, ומחיר. אם אינך רגיש לנושא השקט הוא קניה יותר טובה לטעמי כרגע.

פורסם

מה שבטוח, שמכל קניה צורב LG או NEC אתה לא תתאכזב, שניהם צורבים מצויינים בעלי איכות צריבה מעולה, ויחס עלות/תועלת גבוה מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

קניתי NEC 3550A

זה כולל צריבה עד 8.5GB נכון?

תודה :)

פורסם

כן, על דיסקים של שכבה כפולה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הסבלנות והעזרה שלכם.

שחקתם אותה :xyxthumbs: שבת שלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים