פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים יש אזרח שרודף אחרי ואסור לפגוע בו .יצאתי מבניין קומות ואני לא יודע לאן להמשיך ?מישהו יכול לסייע ?
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אני שיחקתי את SOF2 וגמרתי אותו די מזמן כך שאני לא ממש זוכר את כל השלבים, אז אם תשים תמונה שמתארת בדיוק את מקום "התקיעה" שלך זה יעזור מאד "להדריך" אותך.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים מחבר אני ממש לא יודע איך להעלות תמונת מסך מהמשחק ??? בשלב הזה אני קפצתי מבנייןאחד למרפסת של בניין שני דרך שלט מואר היגעתי למרפסת אחרת בבניין השני ויש צלף ממולאני חושב שאני אמור להגיע אליו (זה הבניין שצמוד לשתי מכוניות בוערות למטהיש שלט מואר שאני יכול לעלות עליו אך אני לא מצליח לקפוץ דרכו לבניין השני כי זה רחוקמה עושים ?
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים תלחץ על ~ ואז שמה תכתוב:/bind 1 screenshotובמשחק שתלחץ על 1הוא ישמור לך תמונת מסך בתיקיה:sof2\base\screenshots\
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים אחרי שאתה עובר לבניין השני והורג את הצלף תעבור לבניין שלו ובצד יש סולם שאיתו אתה יורד לרחוב
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר לשם אני צריך לקפוץהבעיה שהשלט לא מספיק ארוך ואני לא מצליח להגיע בקפיצה עד הבניין ונופלאיך אני מגיע לשם ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.