פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוניבמצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיותאיך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם webאיך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי webהאם הבעיה מוכרת?אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצהאם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים הפיירוול של nForce4 לא עובד טוב בכלל. תסיר אותו ויפה שעה אחת קודם. לא רק שהרבה קישורים תוקעים אותו (וזה מה שקרה לך), הוא גם זולג זיכרון על כל קישור שעובר דרכו, וזה ממשיך גם כשהוא לא פעיל. הפתרון היחידי כרגע הוא להסיר לחלוטין את המטרד המיותר הזה ולעבוד עם פיירוול אחר.פיירוול אחר? ראה את ההצעה שלי כאן.
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים זה הפיירוול הכי חרא שהיה לי בחיים פויה גועל נפש תמחק אותו לצמיתות , הדבר הזה תוקע את המחשב, גורם לקבצי CAB להיות פגומים ועוד הרבה הרבה הרבה דברים דפוקים תמחק ותשים משהו נורמאלי כמו ZONE ALARM, INTERNET SECURITY, OUTPOST ', KASPERSKY PERSONAL FIREWALL וכו וכו וכו וכו וכו
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים מחבר תודה, תארתי לעצמי שמשהו לא בסדר איתו , מכירים fw טוב אחר שלא יציק ל- אימיול ?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים מחבר זה הפיירוול הכי חרא שהיה לי בחיים פויה גועל נפש תמחק אותו לצמיתות , הדבר הזה תוקע את המחשב, גורם לקבצי CAB להיות פגומים ועוד הרבה הרבה הרבה דברים דפוקים תמחק ותשים משהו נורמאלי כמו ZONE ALARM, INTERNET SECURITY, OUTPOST ', KASPERSKY PERSONAL FIREWALL וכו וכו וכו וכו וכו תודה, אחד מהם חינמי ? שיט וסליחה על ההקפצה
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים גם לי יש לוח אם שמפעיל את הפיירוואל הזה הוא הציק לי הרבה זמן ועשה בעיות מחקתי אותו והכל היה טוב אני משתמש בפיירוואל של הווינדוס וגם של נורטון 2005 תאמין לי הכי טוב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.