עבור לתוכן

ה- emule לא עובד טוב עם ה- Firewall של nVidia

Featured Replies

פורסם

יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני

במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות

איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web

איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web

האם הבעיה מוכרת?

אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה

אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule

פורסם

אתה פשוט צריך להגדיר לfirewall של אנוידיה לאפשר תנועה בפורטים של emule

פורסם

הפיירוול של nForce4 לא עובד טוב בכלל. תסיר אותו ויפה שעה אחת קודם. לא רק שהרבה קישורים תוקעים אותו (וזה מה שקרה לך), הוא גם זולג זיכרון על כל קישור שעובר דרכו, וזה ממשיך גם כשהוא לא פעיל.

הפתרון היחידי כרגע הוא להסיר לחלוטין את המטרד המיותר הזה ולעבוד עם פיירוול אחר.

פיירוול אחר? ראה את ההצעה שלי כאן.

פורסם

זה הפיירוול הכי חרא שהיה לי בחיים פויה גועל נפש :kopfpatsch::bash:

תמחק אותו לצמיתות , הדבר הזה תוקע את המחשב, גורם לקבצי CAB להיות פגומים ועוד הרבה הרבה הרבה דברים דפוקים

תמחק ותשים משהו נורמאלי כמו ZONE ALARM, INTERNET SECURITY, OUTPOST ', KASPERSKY PERSONAL FIREWALL וכו וכו וכו וכו וכו

פורסם
  • מחבר

תודה, תארתי לעצמי שמשהו לא בסדר איתו , מכירים fw טוב אחר שלא יציק ל- אימיול ?

פורסם
  • מחבר

זה הפיירוול הכי חרא שהיה לי בחיים פויה גועל נפש  :kopfpatsch::bash:

תמחק אותו לצמיתות , הדבר הזה תוקע את המחשב, גורם לקבצי CAB להיות פגומים ועוד הרבה הרבה הרבה דברים דפוקים

תמחק ותשים משהו נורמאלי כמו ZONE ALARM, INTERNET SECURITY, OUTPOST ', KASPERSKY PERSONAL FIREWALL וכו וכו וכו וכו וכו

תודה, אחד מהם חינמי ?

שיט וסליחה על ההקפצה

פורסם

כן, נראה לי ה-OUTPOST , בכל מקרה תצתרך לפתוח פורטים בכל פיירוול ..

פורסם

גם לי יש לוח אם שמפעיל את הפיירוואל הזה הוא הציק לי הרבה זמן ועשה בעיות מחקתי אותו והכל היה טוב אני משתמש בפיירוואל של הווינדוס וגם של נורטון 2005

תאמין לי הכי טוב !    :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים