פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים חחחחח מחלקת הפרסום של מיקרוסופט הם פשוט שרוטים. http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=wmv לינק לגירסאת WMV [עובד בWINDOWS MEDIA PLAYER] http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=mov לינק לגירסאת MOV [עובד בQUICK TIME PLAYER] הפרסומת נפסלה לשידור בארה"ב בגלל שיש בה תכנים "אלימים" [אמריקאים טפשים] הסיום חזק.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר פירסומת טובה קונסולה מאכזבת שגם ככה הרבה מהמישחקים שלה יגיעו לPC ומה בדיוק מאכזב בקונסולה? המפרט שלה חזק בערך פי 5 ממפרט של מחשב משחקים של היום.אני לא חובב אקסבוקס או משהו,אבל ההערה שזרקת לאוויר סתם ככה היא מצוצה מהאצבע....תגיד את זה אחרי שתתנסה עם הקונסולה.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים שאתה לוקח את כל התשלומים שאתה צריך לשלם כדי להנות באמת מה360 אתה מיתאכזב וגם רוב המישחקים שלה כרגע הםפורטים של הPC וקונסולות ישנות יותר וזה בלי לדבר על המחיר בארץ ועל שיהיה מאוד קשה לשחק אונלין בארץחוץ מיזה מהדברים שכתבו עד היום בנוגע ל360 באתרים מיחול אפשר להבין שהיום ואני מדגיש היום אין סיבות באמת טובות לגימר רגיל ליקנותת360 PD אולי מישחק טוב אבל לא עד כדי כך יכול להיות שבעתיד שהמחיר לקונסולה+ארד דיסק יהיה הרבה יותר זול ויצאו מישחקים באמת טוביםאז אני יחשוב אחרת
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים שאתה לוקח את כל התשלומים שאתה צריך לשלם כדי להנות באמת מה360 אתה מיתאכזב וגם רוב המישחקים שלה כרגע הםפורטים של הPC וקונסולות ישנות יותר וזה בלי לדבר על המחיר בארץ ועל שיהיה מאוד קשה לשחק אונלין בארץחוץ מיזה מהדברים שכתבו עד היום בנוגע ל360 באתרים מיחול אפשר להבין שהיום ואני מדגיש היום אין סיבות באמת טובות לגימר רגיל ליקנותת360 PD אולי מישחק טוב אבל לא עד כדי כך יכול להיות שבעתיד שהמחיר לקונסולה+ארד דיסק יהיה הרבה יותר זול ויצאו מישחקים באמת טוביםאז אני יחשוב אחרתזה נחמד לזרוק ככה הערות... עזובות'ך אתרים חכה שייבאו אותה לארץ תתנסה ותגיד איךראית משחק כלשהו ל360 ? לא ... מקסימום בסרטונים ומשם אפשר רק להתרשם קיצר תתנסה ותביא חוות דעת לא לפני
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים הסירטונים ברובם מאכזבים יחסית לקונסולה ה360 מאוד יקרה שאתה קונה לה תארד דיסק ומתאם על חוטי וכו וגם המישחקים יקריםוציוני המישחקים כרגע לא מרשימים ביכלל חוץ מי PD לא ראיתי מישחק אחד שאני באמת רוצה ב360 שאין במחשבועל תתחיל להגיד מה אתה מצפה שקונסולה שיש לה מעבד 3 ליבות חזק וכרטיס מסך כזה חזק תימכר בזולזות קונסולה לא מחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.