עבור לתוכן

לא יודע להחליט - MAXTOR - HITACHI - SAMSUNG - WD

Featured Replies

פורסם

הייתי די משוכנע שאני מחפש  DIAMONDMAX 10 16MB 300G . קראתי באיזה מגזין שהם הכי טובים.   אחרי שקראתי פה ושם הבנתי שעדיף לקחת את ה MAXLINEIII התואם. אותם SPECS אבל יותר אחריות (נכון? לא נכון?). עכשיו אחרי שקראתי את הביקרת הקבוצתית + ביקורת SAMSUNG בTOMS מהסטיקי ועוד ביקורת קבוצתית ב STORAGEREVIEW  - אני ממש כבר לא יודע.  ה 3200JB של WD נראה ממש טוב - וגם הT7K250 SATAII של היטאצ'י. כמו כן לא הבנתי את תוצאות הביקורת של ה SPINPOINT ב TOMS. הכותרת "SAMSUNG LEADS THE PACK" אבל זה לא לגמרי נראה ככה מהתוצאות. בקיצור אני צריך תרגום ולא בגלל אנגלית (שפת אם). 

סדר החשיבות שלי מציב את ביצועי היחידה והיציבות שלה לאורך זמן לפני נגיד...כמות הרעש או החום. 

לא תהיה על הדיסק מערכת הפעלה (משאיר את זה לRAPTOR )  ורב העבודה תהיה גרפיקה 3D ו2D+וידאו.

אני מתכוון להשתמש בלוח NF4 עם SATA2.

אשמח לקבל עוד לינקים לביקורות ולא להבין גם אותם. :cool2:

פורסם

במידה והיית אומר שהדבר הכי חשוב לך בדיסק קשיח זה שקט וקרירות, אז הייתי ממליץ לך על ה-Samsung 250GB 8MB SATA II מסדרת SpinPoint 120, שהוא גם אמין, ומציג ביצועים טובים.

מאחר ואתה אומר שהדבר הכי חשוב לך בדיסק הקשיח זה אמינות לאורך זמן רב (הרבה שנים), אז ה-Maxtor 250GB 16MB SATA מסדרת MaXLine III מאוד מומלץ. לפי חוות דעת, יש לו ביצועים יותר טובים מסדרת DiamondMax 10, הוא יותר אמין ממנו, והוא גם אמור להיות די שקט (יותר שקט מ-WD), ולא מתחמם יותר מדי (ה-Samsung יותר שקט וקריר ממנו).

אמרת שאתה רוצה 300GB, אבל מבחינת עלות-נפח, ה-250GB עדיף, מכיוון שתוספת של 50GB בלבד לא מצדיקה לדעתי תוספת של כ-200 ש"ח.

דרך אגב, אתה יכול להשיג את הדיסק הקשיח הזה בלמיר במחיר מאוד אטרקטיבי (לא מצאתי חנות אחרת בארץ שמציעה מחיר יותר זול).

אהה, ועוד דבר אחד - בניגוד לאחריות של Seagate שזה 3 שנים אחריות ועוד שנתיים זיכוי, על ה-MaXLine III של Maxtor יש אחריות מלאה של 5 שנים.

פורסם
  • מחבר

תודה. את רב הפרטים שציינת כבר קראתי בתראד שלך ;D אין לי רצון מיוחד ב300 גיגה. 250 גם מצויין. אני פשוט קצת מתקשה להבין בדיוק איזה מידע הכי חשוב מבין הבדיקות וה BENCHMARKS שמראים בביקורות. איפה בדיוק אפשר לזהות דיסק עם הביצועים הטובים יותר. כל הדגמים שציינתי מובילים בתוצאות של מבחן כזה או אחר.

פורסם

היה לי סמסונג עד שהיה בו סקטור פגום !...120 SATA.

עכשיו אני עם מקסטור קצת מרעיש אבל לא נורא....120 SATA...אחלה של הארד דיסק :xyxthumbs:

פורסם

עזוב אותך מבחני ביצועים. חוץ מה-Raptor המהיר, ההבדלים בביצועים בין הדיסקים הקשיחים השונים די זניחים.

הדבר החשוב בקניית דיסק קשיח זה מחיר, חום/רעש ואמינות. תבחר דיסק קשיח לפי הפרמטר החשוב לך ביותר מבין הפרמטרים שציינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים