פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים אז ככה אני מנסה להתקין RH 7.3אני מעלה את המחשב ואז זה מכניס אותי למן מצב התקנה אוקי ושואל אותי את השאלה הראשונהללחוץ אנטר עם אני רוצה התקנה גרפית וכו´אני לוחץ אנטר עדיין המקלדת עובדת, מקש הCAPSLOOK מהבהב וכו´ בנתיים הכול בסדרואז פתאום הוא מתחיל לטעון כל מיני דברים שקשורים להתקנה ואז פתאום אני קולט שהוא כותב שהוא טוען מן קבצי USB.Cוכאלה דברים ואז פתאום האור של הNum Lock נכבה וגם זה של הCPAS OOKואז המקלדת לא מגיבה לכלוםואז אני ממשיך בהתקנה הוא שואל אותי שאלה לדוגמא כמה מגה להקצות לפרטישן ואני הרי לא יכול לכתוב לו וכו´מה אני אמור לעשות?חיפשתי בגוגל כבר איזה 12 שעות ולא גיליתי עוד מישהו שנתקל בבעייה הזאותי חיפשתי באתר של רדהאט וכלוםניסיתי למצוא דריברים עבור לינוקס וכלוםאין לי אפשרות לחבר מקלדת Ps/2 בגלל הלוח שלי אין לו תמיכה בזה כי הוא חדש מידי לוח Abit IT7המקלדת היא:HP USB internet Multimedia keyboardבחלונות אקספי היא עובדת מצויין למה בלינוקס לא?
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים זו בעיה ספציפית עם הרד-הט לדעתי, משהו בקרנל לא נכון (כי אני מניח שהאפשרות בילת-אין כברירת מחדל, בוודאי בקרנל של ההתקנה) אז או שיש משהוא לא סטנדרטי בלוח הזה (סיכוי אפסי) או שיש בעיה ספציפית עם זה ברד-הט (שעל זה היית אמור למצא מידע בקלות, אם חיפשת כמו שצריך). ניסית דיסטרו' אחר (חדיש כמובן)?
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים לי יש Logitech Cordless Freedom Optical בקיצור זה USB מתחבר המקלדת והעכבר ביחד (הרסיבר)ולא יודע אבל יש לי רד האט 7.3 ועובד לי חלק אני לא חושב שזה בגלל ה-USB....אתה יכול להביא מקלדת אחרת שהיא USB מאיזה שכן או משהו כזה ?
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר לא זו כבר בעייה ידועה בRh 7.3Bugzilla 71555אני מדבר עם זה שמסדר את הבעייה אתם כבר לא תצליחו לעזור לי תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.