פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים כן הם טובים (ויהיו כאלו שיבואו ויגידו לך הם חארות), כל אחד והנסיונות שלו.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים כן הם טובים (ויהיו כאלו שיבואו ויגידו לך הם חארות), כל אחד והנסיונות שלו.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים לי יש MAXTOR 120 SATA...מרעיש טיפה...אבל תותחחחחחחחחחחחח מהיר !! וחזק !!ודרך אגב הוא קרררררר הוא לא עוקף ת'25 מעלות בתוכנות מאמץ !!ברגיל הוא עומד על 17-21
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים a-gold,למה אתה מזלזל בדיסקים הקשיחים של מקסטור? הם דיסקים קשיחים מאוד טובים (יותר טובים מ-WD).יש לי שני דיסקים קשיחים של מקסטור 120GB כ"א והם שקטים. כשאני עובד עליהם באופן מאסיבי עם קבצים גדולים, אז שומעים אותם קצת, בניגוד לסמסונגים שלי שהם ממש חרישיים, אבל ה"רעש" שהם מייצרים לא מתקרב לרעש של ה-WD.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים בואו נסכים שכמו שאנחנו לא בוחרים כרטיס גרפי על פי שם החברה אנחנו גם לא נבחר דיסק קשיח על פי החברה.יש הרבה אנשים טיפשים בעולם שפשוט קונים איזה דגם שבא להם, הם חושבים שזה לא משנה, אבל על הפרק עומדת האמינות, המהירות (אפילו בין דיסקים קשיחים עם תקנים זהים), הרעש, ושאר סוגיות.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מהניסיון שלי אני יכול להגיד שדיסקים של Maxtor הם דיסקים לא רעים ודיי שקטים, בניגוד לWD שפשוט אוהבים לעשות כל מיני רעשים מוזרים לפעמים עד כדי כך שאתה חושב שהדיסק תקול למרות שהוא תקין לגמרי.
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים לי היה WD 120 ג'יגה שנהרס אז החלפתי ל MAXTOR 80 ג'יגה וגם הוא עושה לי בעיות (לפעמים הוא קופץ) וגם הוא מתחיל לעשות רעש כמו של ההארד דיסקים הישנים, אתם יודעים כזה תיק תיק תיקאז שתי החברות באותה רמה
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים יש לי שניים של MAXTOR ועוד אחד של WD וכולם מצוייניםואני לא זוכר תיום ששמעתי בכלל אחד מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.