עבור לתוכן

שאלה בנוגע לככפתור הריסט

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה?

תודה.

פורסם

יכול אולי לפגוע בספק, למה לא לכבות דרך הוינדוס וזהו?

פורסם

שלום,

האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה?

תודה.

כפתור הRESTART-מאתחל את המחשב מתחיל את הכול מחדש עד ההגעה למערכת ההפעלה משומש בעיקר כאשר נתקע המחשב קופא..

כפתור הON/OFF שאתה מדבר עלוי משומש כדי לפתוח את המחשב וכדי לסגור אותו למשל בWIN 98 אתה לוחץ על התחל כיבוי ואז על הכפור הזה בXP אתה פשוט לוחץ על START TURN OFF והמחשב מתכבה..

פשוט תחלץ על התחלה>כיבוי ואם יש לך מערכת הפעלה ישנה של M$ פשוט תלחץ על ה ON OFF אל תיגע במתג זה לא כ"כ מסובן חבר..

פורסם

כפתור הריסטרט והON זהים , פשוט הריסטרט גם מכבה וגם ישר מדליק.

ובהחלט לא בריא לכבות דרכם את המערכת כי הווינדווס בכיבוי לא רק "מכבה" את מערכת ההפעלה כמו שצריך אלא גם את רכיבי החומרה השונים. (למשל כיבוי חשמלי של הארדיסק בזמן שהוא כותב הוא מאוד מסוכן להארדיסק).

בכל מיקרה אפשר לכבות חשמלית בעזרת הON רק לאחר שלוחצים עליו 4 שניות , כשלוחצים בWIN לשנייה אז מתבצע כיבוי של הWINDOWS עצמו.

פורסם

^^^

יכול להיות שגרמתי נזק חומרתי בכך שאני משתמש רק בRestartים...במשך שנה+-?

פורסם

חח יכול להיות אבל אם לא שמת לב למשהו שנדפק..(בעיקר הספק..)

אז..אין לך מה לדאוג...(והיה כול כך קשה לכבות מהווינדוס..)

ואצלי שאני לוחץ על כפתור הON/OFF אז ווינדוס מבצע כיבוי מסודר...

פורסם

אם אני מרגיש באיטיות מסויימת בזמן האחרון...יכול להיות שזה בגלל זה?!

פורסם

לא ממש יכול להיות שזה איזה תוכנות ריגול או וירוס....(אם אתה עושה בדיקות תקופות אז..)

וזה רגיל שאחרה תקופה מסוימת עם הווינדוס הוא מתחיל להיות קצת איטי זה לא חדש......(מכול התוכנות ההתקנות/הסרות... וכו אז..)

פורסם

חח יכול להיות אבל אם לא שמת לב למשהו שנדפק..(בעיקר הספק..)

דווקא הספק בכלל לא נפגע מכיבוי בצורה כזאת

לספק זה לא משנה אם המקור של ההוראה להתכבות מהכפתור או מהווינדוס, בכל מקרה הוא מקבל את זה באותה צורה דרך הלוח אם.

הרכיבים שעלולים הלפגע אלה בעיקר בעצם רק ההארדיסקים

ובאופן תוכנתי מה שנפגע זה גם הווינדוס

ההארדיסקים נפגעים כי אם אתה מכבה אותם כאשר הראשי קריאה נעולים על סקטור מסויים אתה מקבל שם באד סקטור בכוננים החדשים יש קבל שאמור למנוע את זה אבל עדיין זה קורה

הווינדוס נפגע מכיוון שקבצים פתוחים שנמצאים בזיכרון ואמורים להכתב להארדיסק לא נכתבים אז מסמכים פתוחים נהרסים וקבצים שאמורים להשתנות או להשמר גם לא נכתבים

ופגיעה יותר קשה תהיה לך אם מחובר למחשב באותו זמן כונן USB FLUSH ששם יכול הכונן לגמרי לההרס

פורסם
  • מחבר

לפעמים שהמחשב נתקע,או לפעמים שיש את הבאג הזה שהמחשב לא נכבה רגיל(התחל,כיבוי..),אז אין ברירה ,עושים ריסט.

השאלה שלי היא אם זה הורס את המעבד,לוח אם,כרטיס מסך,ספק,אר דיסק.לפי מה שהבנתי ממכם,זה הורס בעיקר את הארדיסק.

פורסם

לפעמים שהמחשב נתקע,או לפעמים שיש את הבאג הזה שהמחשב לא נכבה רגיל(התחל,כיבוי..),אז אין ברירה ,עושים ריסט.

השאלה שלי היא אם זה הורס את המעבד,לוח אם,כרטיס מסך,ספק,אר דיסק.לפי מה שהבנתי ממכם,זה הורס בעיקר את הארדיסק.

לחצה קצרה על הכפותר לא ארוכה (עד שהוא נכבה) לא אומרה לעשות בעיות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים