עבור לתוכן

SAFE BUY ל 4167B ב CDFREAKS

Featured Replies

פורסם

yup, פשוט שני צורבים שאין מה להגיד רע אליהם.

פורסם
  • מחבר

ה 4167 יצא עם FW ראשוני גרוע. בשביל זה עניין אותי לראות מה קורה. עכשיו רואים שה DL11 וה DL12 החזירו את הדברים לנורמה.

פורסם

ההמלצה די בעייתית מכיוון שהכונן בביקורת הגיע עם DL10 וב-CDFREAKS עידכנו אותו לקושחה חדשה. יש הרבה אנשים שלא ירצו לעדכן את הקושחה שלהם מכל מיני סיבות והם ייתקעו עם DL10. לכן צריך לשים לב לכך ולהמליץ לכל מי שקונה את הצורב לעדכן את הקושחה שלו.

פורסם

גם הקושחה המקורית של ה3500 היה דיי גועל נפש, אבל משפרים כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

ההמלצה די בעייתית מכיוון שהכונן בביקורת הגיע עם DL10 וב-CDFREAKS עידכנו אותו לקושחה חדשה. יש הרבה אנשים שלא ירצו לעדכן את הקושחה שלהם מכל מיני סיבות והם ייתקעו עם DL10. לכן צריך לשים לב לכך ולהמליץ לכל מי שקונה את הצורב לעדכן את הקושחה שלו.

CD FREAKS היו בין הראשונים שקיבלו את הצורב. שים לב מתי יוצר:

Manufactured: August 2005

אני מאמין שבחדשים תמצא את DL11 לפחות ובכל מקרה, עדכון FW חובה מדי פעם. אפילו ליגי ודי התותחים מכניסים שיפורים כל הזמן.

פורסם

אני רק מקווה שהכוננים החדשים יהיו עם הקושחה החדשה ביותר עליהם. זה גם מאוד מוזר שהכונן יוצר באוגוסט אבל הגיע למדפים בערך באוקטובר...

פורסם
  • מחבר

הכונן הזה נמצא ב CD FREAKS כבר הרבה זמן. הם לא לקחו אותו היום מהמדף. לוקח לא מעט זמן לעשות REVIEW כזה.

פורסם

אני קניתי אותו לא מזמן הוא כבר מגיע עם בקושחה DL11 ... עדכנתי ל DL 12 אין הבדל משמעותי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים