עבור לתוכן

Mozilla Firefox 1.5 Final יצא

Featured Replies

פורסם

מה זה, למה Windows 95 קפץ ככה ל-Windows 98 ?!?!?!?!?!?

:s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

לא לא לא, אתה לא מבין.

כשאני הורדתי את הFF פעם ראשונה (בבטא של זה), היו דיבורים על זה שעוד מעט יוצאת גרסא מלאה, "1.0".

אחרי כמה זמן (אחרי שיצא FF המלא), אמרו שהגרסא הבאה היא 1.1.

מה קרה לה?

פורסם

כנראה הכניסו בזה יותר מידי שיפורים דרסטיים מכדי לקרוא לזה 1.1 אבל מעט מידי שינויים מכדי לקרוא לזה 2

פורסם

ואני עדיין לא מבין מה הלחץ למהר "לעדכן" כאשר לכל מי שיש RC3 יש למעשה את ה-Final...

אתה עדכנת את ה-Firefox לגירסת Beta, ולגירסת RC1 ו-RC2, וגם ל-RC3 שלדבריך הוא זהה ל-Final.

רוב המשתמשים לא אוהבים להשתמש בגירסאות Beta, ומחכים לגירסאות סופיות. אותם משתמשים לא משדרגים את ה-Firefox מ-RC3 ל-Final 1.5, אלא משדרגים מגירסת 1.0.7.

לי עדיין יש את גירסה 1.0.7, ולמרות שהורדתי את גירסה 1.5, אני לא ממהר להתקין אותה, מכיוון ששמעתי מתגובות כאן שיש איתה עדיין בעיות עם תוספים מסויימים (לא לגמרי ברור לי איזה תוספים עובדים ואיזה לא).

כנראה הכניסו בזה יותר מידי שיפורים דרסטיים מכדי לקרוא לזה 1.1 אבל מעט מידי שינויים מכדי לקרוא לזה 2

נראה לי שזה קצת מוגזם להוציא גירסה 2, לפני שיצאה גירסה 1. :-\

פורסם

אני זוכר הורדתי לפני כחודשיים בטא של 1.5 התוסף של הפורום של הת'רדים והניווט הקל יותר בפורום לא התקבל,

אז חזרתי ל 1.0.7 :P , לאחר שמישהו יעדכן שהתוסף יתמוך גם ב 1.5 אני אוריד אותו :)

פורסם

התטוסף כבר עובד עם 1.5...

פורסם

הגירסה הסופית של 1.5 הייתה זמינה מהאתר שלהם כבר לפני יומיים (לא גירסת ה RC3).

האמת - לדעתי היא פחות טובה מגירסה 1.0.7 - בפורום הזה השדה של כתיבת ההודעות משום מה "נמתח" יותר מדיי (יש לגלול הצידה כדי להגיע לקצה). בנוסף, אם מגיעים למצב שבו יש לגלול למטה כדי לראות את הטקסט בשדה הכתיבה נתקלים בבעיה - כשרוצים לכתוב, התצוגה קופצת חזרה לשורה הראשונה, כל שלמעשה לא ניתן לראות את מה שכותבים.

באתר Lionetwork למשל יש בלגאן בכל החלק הראשון, וכנ"ל בחלק מהכתבות ב MSN - מופיע טקסט על, בתוך או מאחורה תמונה.

זאת בנוסף לדליפת הזיכרון המאד קריטית שקיימת בכל הגירסאות, ושמשום מה הם לא מצליחים לתקן - תפתחו כמה תגיות, כשבכל אחת מהן יש דף אינטרנט - אפילו נושאים שונים מהפורום הזה ותראו איך הזיכרון שהתוכנה לוקחת גדל. כשתסגרו את אותן תגיות, תראו איך כל, או לפחות חלק מהזיכרון לא משתחרר. כרגע ה FireFox תופסת מעל 137M בזיכרון והמספר רק גדל (רק סגירה ופתיחה מחדש של התוכנה פותרת את הבעיה).

אני עדיין מחכה שיוציאו גירסאות מעודכנות.

למרות זאת, ה FireFox היא תוכנה מאד מאד נוחה ושימושית, ואני מעדיף אותה על ה IE.

פורסם

אחי אתה חי בעבר :P :

Mozilla Firefox 1.5 Final יצא

« בתאריך: 29.11.2005 בשעה 21:22:29 »

פורסם

הגירסה הסופית של 1.5 הייתה זמינה מהאתר שלהם כבר לפני יומיים (לא גירסת ה RC3).

האמת - לדעתי היא פחות טובה מגירסה 1.0.7 - בפורום הזה השדה של כתיבת ההודעות משום מה \"נמתח\" יותר מדיי (יש לגלול הצידה כדי להגיע לקצה). בנוסף, אם מגיעים למצב שבו יש לגלול למטה כדי לראות את הטקסט בשדה הכתיבה נתקלים בבעיה - כשרוצים לכתוב, התצוגה קופצת חזרה לשורה הראשונה, כל שלמעשה לא ניתן לראות את מה שכותבים.

באתר Lionetwork למשל יש בלגאן בכל החלק הראשון, וכנ\"ל בחלק מהכתבות ב MSN - מופיע טקסט על, בתוך או מאחורה תמונה.

זאת בנוסף לדליפת הזיכרון המאד קריטית שקיימת בכל הגירסאות, ושמשום מה הם לא מצליחים לתקן - תפתחו כמה תגיות, כשבכל אחת מהן יש דף אינטרנט - אפילו נושאים שונים מהפורום הזה ותראו איך הזיכרון שהתוכנה לוקחת גדל. כשתסגרו את אותן תגיות, תראו איך כל, או לפחות חלק מהזיכרון לא משתחרר. כרגע ה FireFox תופסת מעל 137M בזיכרון והמספר רק גדל (רק סגירה ופתיחה מחדש של התוכנה פותרת את הבעיה).

אני עדיין מחכה שיוציאו גירסאות מעודכנות.

למרות זאת, ה FireFox היא תוכנה מאד מאד נוחה ושימושית, ואני מעדיף אותה על ה IE.

לגבי מה שאמרת בהתחלה, לי אין אף אחד מהבעיות האלו (תבדוק את ההתקנה שלך או משהו)...

לגבי אתרים ישראלים, מה לעשות, מפתחי אתרים (ומשתמשים) מפגרים בארץ, עדיף למצוא אתרים שנתונים את הדברים האלו בחו\"ל (או שכן תומכים), מאשר להשתמש באתרים המפגרים שאתה מזכיר.

פורסם

עכשיו אני שם לב שצריכת הזיכרון, שבעבר עמדה על 30MB גם עם הרבה טגיות פתוחות, עומדת כרגע על 70MB בטגית אחת....

פורסם

כמו כולם רצתי גם אני להתקין את גרסא 1.5 והתאכזבתי מאוד

1. צריכת הזיכרון גבוהה בהרבה מהגרסאות הקודומות

2. לאכזבתי טעינת הדפים היא איטית יותר מבעבר

3. הרבה מהתוספים שלי לא עובדים עם הגרסא החדשה

חזרתי לגרסא 1.0.7

פורסם

כמו שאמרו תריכת הזכרון גבוהה מהרגיל וגם אני חווה קריסה של התוכנה אם הרבה חלונות פתוחים (כ15-20 ומעלה)...

פורסם

כמו כולם רצתי גם אני להתקין את גרסא 1.5 והתאכזבתי מאוד

1. צריכת הזיכרון גבוהה בהרבה מהגרסאות הקודומות

2. לאכזבתי טעינת הדפים היא איטית יותר מבעבר

3. הרבה מהתוספים שלי לא עובדים עם הגרסא החדשה

חזרתי לגרסא 1.0.7

2. תשתמש בתוכנות לאופטימזציית ההגדרות של FIREFOX (הפעלת PIPELINING, הגדלת מספר החיבורים וכו', ציור יותר מהר של העמוד אם זה כזה מפריע לך).

3. להרבה מהתוספים יש עמודי פיתוח (או פורומים), שאפשר למצוא גרסאות מותאמות שם. גם יש EXTENTION בשם NIGHTLY TESTER TOOL או משהו שמאפשר להריץ כל תוסף על 1.5 (אבל זה יכול להיות בעייתי, אם יש סיבה לגיטימית לתוסף לא לעבוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים