עבור לתוכן

ביעה במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש

השאלה שלי היא:

מה עושים!??!?!

תודה לעוזרים!

פורסם

תנסה לבטל את אפשרות ה-VPU Recover בהגדרות הכרטיס. זה עשוי לעזור.

פורסם
  • מחבר

אם לא עוזר?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לא עובד :'( :'(

פורסם

דבר ראשון - אסור לרשום הודעה אחת אחרי השנייה. תקרא בבקשה את חוקי הפורום:

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif.

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול!

אי לכך ובהתאם לזאת, נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3(באזהרה השלישית מקבלים הרחקה/השתקה מהפורום)

עכשיו בקשר לבעיה שלך:

1) תנסה להתקין את הדרייברים של Omega.

2) אם הכרטיס נמצא באוברקלוק, תסיר אותו לגמרי(שכן האוברקלוק עצמו יכול לגרום גם לכשל בתוכנה ולבעיות)

3) תוודא שהכרטיס לא מתחמם יותר מדי. אם יש על הכרטיס מאוורר, תוודא שהוא מסתובב כראוי.

4) אם שום דבר לא יעזור, תנסה להעביר את מצב הכרטיס מ-8X ל-4X(אני בספק אם זה מה שיעזור, אבל לא יקרה כלום אם תנסה)

אגב, במקום לשאול אם זה יעזור כמו מקודם, פשוט תנסה ותראה. אף אחד פה לא מגד עתידות ::)

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההודעות לא יחזור על עצמו ;)

עשיתי אוברגלוקינג לפני חודש אבל החזרתי אותו למצבו הרגיל ובכבר כמה שבועות אני לא נוגע בזה המהירות של ה-AGP שלי יכולה(בהתאם ללוח האם) עד 4X אין לי אפשרות ל8X והרדתי את הדרייברים מOMEGA לא עוזר יש  מאוורר בכרטיס שפועל מצוין יותר מזה שמתי מאוורר שקניתי בול מתחת לכרטיס שלי כלום לא עוזר

לדעתך צריך לחשוב על כרטיס חדש?(יש לי אחריות אבל הOC מבטל אותה)

אני יודה לך מאוד על התשובות

פורסם

ניסית אולי להתקין דרייברים לכל שאר החומרה במחשב?(צ'יפסט וכו')

כי בעיקרון שגיאת ה-VPU Recover נגרמת מכשל תוכנתי, אז בעיקרון יכולות להיות לך התנגשויות כלשהן עם הדרייברים של הכרטיס עם דרייברים אחרים במחשב.

אז אני מציע שתעשה עידכון דרייברים לכל החומרה שלך במחשב.

ואם שום דבר לא יעזור, אני מציע לנסות לנצל את האחריות על הכרטיס.

בהצלחה.

פורסם

רק שתדע, אצלי אם יש שגיאה כתוצאה מ oc גבוה מידי אז ה VPU Recover הזה קופץ אחרי זמן מסויים של משחק במחשב.

פורסם
  • מחבר

גם לי זה קופץ אחרי 10 דקות וד"א עדכנתי את הכל אחרי הפירמוט הכל כולל הכל כנראה שזה הכרטיס מזל שיש לי אחריות אם לעוד מישהו יש פתרון ישציע אם לא תודה בכל זאת ;)

פורסם

תפתח את המחשב ותודא שהמאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי

פורסם

יש מאוורר בכרטיס שפועל מצוין יותר מזה שמתי מאוורר שקניתי בול מתחת לכרטיס שלי

*אגב, azki - עוד לא ביקשתי ממך, אך תשנה בבקשה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית ותקנית עפ"י חוקי הפורום.

את הכותרת אתה יכול לשנות ע"י עריכה להודעה הראשונה שלך.

פורסם

http://www.flexbeta.net/forums/lofiversion/index.php/t5859.html

וגם הדרייבר של ATI צורך ב net 2.0 תוריד ממיקוסופט

ו..

זה פתר למשהוא באתר אחר את אותה בעיה:

That could be your problem, follow these steps.

Download Driver Cleaner Pro from the web, google it.

Install it.

Uninstall all the ATi display drivers and the Catalyst control centre.

Reset.

Use Driver Cleaner Pro to clean out the ATi display drivers.

Reset.

Install the latest drivers.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה לא עובד הכרטיס לא יכול להישרף כי שי לי עליו מאוורר וגם גיליתי שי לו גוף קירור נוסף

מה קורה?? :s05:

פורסם

נתתי 2 - 3 פיתרונות תיהיה יותר ספציפי

מה זה: ניסיתי את זה ? (איזה ?? )

פורסם
  • מחבר

זהו מחר אני מחליף כרטיס(האחריות מחסה את זה)

תודה לכולם! :xyxthumbs::yelclap::hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים