פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים השאלה בנושא ! יש אפשרות שאתם יכולים לעזור כדי לגלות את התקלה? תודה לכול העוזרים !
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים חום. תוריד SPEEDFAN , ממדור ההורדותבדוק את החום ותגיד לנו.ותגיד איזה מיפרט יש לך. ראיתי.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים :o 57 במנוחה!!! אני לא רוצה לדעת כמה במאמץ.... תרענן משחה ודחוף תסדר חוטים תבדוק שהמארז..וכו יש סירקולציה טובה..(ותבדוק עם עוד כמה תוכנות בשביל להיות בטוח שזה זה..EVEREST וכו..)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים יש לך מאוורר על המעבד בכלל? מה זה החום הזה?! ניראה לי הוא מסתובב סיבוב לדקה...אתה צריך דחוף קירור על המעבד לפני שהוא ישרף לך או שיהיה נזק בלתי הפיך.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים למה אתה לא רוצה לדעת כמה במאמץ ?כי אם הוא ב57 במנוחה אז במאמץ הוא בטח מגיע ל70+-..(כמו שציינת..)ואיך אתה מגיע לטמפ' כזאת..תבדוק שהמאוורר/ההיטסינק יושב טוב על המעבד תרענן משחהו2 על הדלת שמה מכניסים אוויר??
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר יכול להיות החום הזה כי יש לי ספק שכמעת כולו מסתיר לי את הלוח והוא יושב ממש מעל המעבדיש סיכוי שזה הבעיה ?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מה זאת אומרת מסתיר???הספק מעל הלוח במארז...(כמו בכול מארז נורמלי..) או מה???
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר תישמע הספק מכסה לי את הלוח לפחות בחצי והוא ממש קרוב ללוח לפחות 4 ס''מדרך אגב זה מארז של פנטיום-2
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים תישמע הספק מכסה לי את הלוח לפחות בחצי והוא ממש קרוב ללוח לפחות 4 ס''מדרך אגב זה מארז של פנטיום-2קופסת נעלים עדיפה.תחליף מארז דחוף.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר טוב אחי איזה מארז אתה ממליץ לי היום אני קונה אותו כולל כרטיס מסך זיכרון וקירור.היום זה יום הקניות כדי לי ליפתוח את הארנק שכבר מלא אבק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.