עבור לתוכן

בעיה מוזרה בוינדוס- פגם בחומרה??.....

Featured Replies

פורסם

קרה איזה משהו מאד מוזר- עזבתי את המחשב לכמה זמן והיה שומר מסך, ואחרי זה חזרתי אליו, הקשתי את הסיסמא ונכנסתי, ופתאום אני רואה שסמלים של כל מיני קבצים השתנו לסמל כזה של הקובץ הלא מוכר הזה שלא ניתן לפתיחה. ואי אפשר להחליף סמל- אני נכנס לשינוי סמל וכל לבן... וגם הסמל של "המחשב שלי" הפך לסמל של קובץ כזה.... וגם אי אפשר לגרור תיקיות בשולחן העבודה... וגם כל מיני קווים נעלמים- למשל כשאני פותח את התחל אמורים להיות קווים מפרידים כאלה בין תוכנית תוכנית.... וגם סמלים של כל המשחקים השתנו למשהו אחר .. :-\ מה לעזאזל?!? למה זה קרה ואיך אני מחזיר את זה???? :'( :'( :'(

סרקתי כרגע עם AD-AWARE והוא לא מצא כלום..

עזרה.... :s05:

וואלה עכשיו נזכרתי, זה קרה בדיוק אחרי שהורדתי את SANDRA- הורדתי את הגרסה החינמית מGURU, הוא סיים להוריד את הקובץ, ואז שבאתי לפתוח אותו הוא רשם לי שהקובץ פגום. יכול להיות שהורדתי איזה וירוס או משהו?? אבל GURU זה אתר די אמין לא?...

פורסם

זה קורה גם אחרי ריסטרט?

פורסם
  • מחבר

OMG עכשיו קמתי והדלקתי את המחשב- ויש כל מיני הפרעות במסך בזמן הבוט! רואים מלא קשקושים כאלה על המסך!! ואז הוא אפילו לא נכנס לוינדוס! וגם לחצתי F8 ולחצתי על משהו כמו LAST GOOD CONFIGURATION כדי להחזיר אותו למצב הקודם, לא קרה כלום,כל המסך שחור :'(. הוא לא נכנס לי לכלום! מה אני אמור לעשות ????? :-\ :-\ :'(

אני כותב מהמחשב של אחי....

פורסם

קשקושים בזמן הבוט ?

אתה מתכוון לפני שהווינדוס אמור לעלות? אם כך זה נראה לי כבר פגם חומרתי..

פורסם
  • מחבר

קשקושים בזמן הבוט ?

אתה מתכוון לפני שהווינדוס אמור לעלות? אם כך זה נראה לי כבר פגם חומרתי..

כן, לפני שהוינדוס אמור לעלות. זה מין רשת כזאתי על כל המסך וכל מיני כתמים כאלה.... אבל איך יכול להיות פתאום פגם חומרתי?? בגלל שהורדתי איזה קובץ? :'(

איזה רכיב יכול להיות פגום? הזכרון? המעבד?...

פורסם

אם זה קישקושים כוכו על המסך...(תביא מסך אחר תבדוק מה נסגר..) אז זה רוב הסיכוים ארטיפקטים מהכרטיס מסך

אוליה וא מתחמם יותר מדי או פגום...

פורסם

ההפרעות והקשקושים הן לפני שאתה לוחץ על F8 ונכנס לתפריט או אחרי?

פורסם

slimshady21 - אתה לא חושב שהגיע הזמן שתדע שצריך לתת כותרות אינפורמטיביות?

תשנה את הכותרת בבקשה.

פורסם

^^

LOL

אני לא חושב שהקובץ שהורדת מגורו גרם לבעיה כי כמו שאמרת באמת האתר הזה אמין מידי מכדי להפיץ וירוסים...

פורסם
  • מחבר

אם זה קישקושים כוכו על המסך...(תביא מסך אחר תבדוק מה נסגר..) אז זה רוב הסיכוים ארטיפקטים מהכרטיס מסך

אוליה וא מתחמם יותר מדי או פגום...

איך אני יכול לבדוק משהו אם אני אפילו לא יכול להכנס לוינדוס? (וגם לא במצב בטוח, ולא בשום מצב)

ההפרעות והקשקושים הן לפני שאתה לוחץ על F8 ונכנס לתפריט או אחרי?

הם כל הזמן.... גם לביוס ניסיתי להכנס, אבל זה לא נכנס. כל דבר שאני לוחץ זה ישר מראה לי מסך שחור, ואחרי כמה שניות הוא חוזר שוב על הבוט...

slimshady21 - אתה לא חושב שהגיע הזמן שתדע שצריך לתת כותרות אינפורמטיביות?

תשנה את הכותרת בבקשה.

טוב סליחה לא ידעתי איזה כותרת לשים, מקווה שזה בסדר...

אז מה לעשות?? אני לא יכול להתחיל להוציא רכיבים ולבדוק אותם על המחשב השני, כי הם לא תואמים... ונראה לכם יש לי אחריות על זה? אם אני אביא לנועה (שמהם קניתי) הם יסדרו את זה :s05:

פורסם

מספיק שהמחשב עושה POST ועולה עם כול ה"קישקושים" האלה תחליף מסך ותראה אם עדיין יש את זה..(לא חייב להיכנס לווינדוס..)..

ולפני כמה זמן קנית תמחשב..??

פורסם
  • מחבר

אחי סתכל על המפרט שלי, וזה מחשב חדש חדש, לפני חודש קניתי אותו....

ואיך אני עכשיו מחליף מסך, זה כבר מסובך ולא נראה לי שאני יכול....

פורסם

אחי סתכל על המפרט שלי, וזה מחשב חדש חדש, לפני חודש קניתי אותו....

ואיך אני עכשיו מחליף מסך, זה כבר מסובך ולא נראה לי שאני יכול....

מה אז לך תחליף אותו ומהר תביא אותו לחנות ושהם ישברו תראש!!!!!!

פורסם

כרטיס מסך הלך ביי ביי.

לך תחליף אותו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים