פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים זה הלוח שלי MSI K8N Neo4 Platinumיש לי על הציפסט גוף קרור קטן מאוד עם מאוור הוא מאוד מרעיש הייתי רוצה לשאול איזה פתרורנות יש?
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני נותן רק שמות Vantec All-In-One VGA & Chipset Fan ZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB32J ZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J CoolerMaster Northbridge Chipset Cooler Akasa COOL BLUE Chipset cooler AK-210 Vantec IceBerq CCB-A1C לי יש אישית את הNB47J אבל הוא לא מורכב עדיין עם אותו לוח כמוך אתה חייב לזכור שלא כל קירור מתאים ללוחות האלו בגלל המיקום של הצ'יפסט, הקירור שיש לי גם לא מתאים (בנתיים : )
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144ואם א בא לך משהו עם רעש פשוט תוריד את המאוורר..(לפעמיים זה יכול לגרום לבעיות אבל...)
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים מחבר הבנתי אחי תודה עכשיו רציתי לשאול אני צריך למרוך רק משחת גריז טרמי בנהם או צריך איזה חומר מיוחד?
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני מבין אותך הוא חירפן לי תמוח אז פשוט ניתקתי אותו כי הוא מיסתובב בשיא המהירות ולא מצאתי איך להאט אותו בכל אופן אין שינוי משמעותי אולי מעלה או שתיםhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144ואם א בא לך משהו עם רעש פשוט תוריד את המאוורר..(לפעמיים זה יכול לגרום לבעיות אבל...)מזה לפעמים?אתה מתכוון שמתעסקים OC כי אין לי כוונה בזמן הקרוב להיתעסק עם זה
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים בדרך כלל או איך נגיד "בנורמלי" זה לא צריך לעשות בעיות שאתה מוריד לו תמאוורר..אבל לפעמיים יש בעיות של התחממות יתר של הציפסט וכו..(בין היתר גם בOC..) אז עדיף או להביא מאוורר חלופי שקט או להחליף את כול הקירור..(פסיבי/אקטיבי..)וכן צריך למרוח משחה טרמית בין הקירור לציפסט וזהו..(בלי שום חומר אחר..וכמובן תנקה את המשחה/מדבקה הטרמית הישנה..)
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני מבין אותך הוא חירפן לי תמוח אז פשוט ניתקתי אותו כי הוא מיסתובב בשיא המהירות ולא מצאתי איך להאט אותו בכל אופן אין שינוי משמעותי אולי מעלה או שתיםמזה לפעמים?אתה מתכוון שמתעסקים OC כי אין לי כוונה בזמן הקרוב להיתעסק עם זה אתה טועה לחלוטין. צ'יפסט nforce4 בלי מאוורר מגיע לסביבות ה70 מעלות בלי מאוורר, עם מאוורר סביבות 40 מעלות.אין שום בעיה שהצ'יפסט יעבוד ללא המאוורר אבל תמיד עדיף עם מהסיבה הפשוטה שיותר קר זה יותר טוב ויותר בריא לרכיב.קח 30 שקלים ותקנה מאוורר קטן חדש, זה שווה את הכסף, מה גם שקירור פאסיבי מפיץ חום לכל הסביבה של הצ'יפסט וזה יכול להשפיע על חלקים מסביב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.