עבור לתוכן

אני מחפש קירור לדיסק קשיח Aerocool HB-101

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את Aerocool HB-101, וכמה הוא עולה?

hb101-1.jpg

פורסם

לא בארצנו אני חושש

לא ראיתי אותו (ואני משוטט תמיד בחנויות) בארץ

פורסם

לא נראה לי שתמצא אותו בארץ..(חנות בחו"ל יכולה לעזור לך..)

ולמה אתה צריך קירור כזה הHD עד כדי כך חם..(לא חסר פיתרונות קירור לHD בארץ..)???

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש צריך את זה, רק התעניינתי. זה נראה לי מוצר שווה במידה והמחיר שלו סביר.

בניגוד לזלמן שיש לו Heat Pipes מנחושת שמייקרים את המוצר, ל-Aerocool יש סנפירים מאלומיניום שיותר זול מנחושת. אבל, מאחר והסנפירים מכסים את כל שטח הפנים של הדיסק הקשיח, הוא מקרר את הדיסק הקשיח בצורה טובה.

לגבי הטמפרטורה של הדיסק הקשיח, מדובר בטמפרטורה מאוד סבירה לכל הדיעות. עם זאת, ככל שהטמפרטורה של הדיסק הקשיח יותר נמוכה (לא באופן קיצוני), אז משך החיים שלו ארוך יותר.

פורסם

יש לו גם HEATPIPE

2-2.jpg

פורסם

הוא נראה קטלני, אבל באמת למה צריך דבר כזה עצבני ?! זה נראה לי לכוננים קישיחים 50 מעלות + !!!

זאת הגזמה אחי ועל בטוח הוא עולה המון בגלל הנחושת...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נכון, ל-Aerocool יש גם Het Pipes בנוסף לסנפירים. התכוונתי לומר שייתכן והוא יותר זול (או לפחות לא יותר יקר בהרבה) מהזלמן, מכיוון שהזלמן מורכב מאלומיניום ונחושת יקרה, בעוד שה-Aerocool בנוי מאלומיניום בלבד (בלי נחושת).

אמנם, לפי התמונות, נראה כי ה-Heat Pipes והסנפירים של ה-Aerocool הם מנחושת, אבל הם בעצם מאלומיניום, כך שהוא לא אמור לעלות הרבה.

גוף הקירור הזה לא מיועד בהכרח רק לדיסקים קשיחים לוהטים ב-50 מעלות, אלא גם לדיסקים קשיחים שעובדים בטמפרטורה של 30-40 מעלות, ואתה רוצה לקרר אותם במטרה להאריך את החיים שלהם בשל החומר החשוב הנמצא עליהם.

פורסם

עד 40-45 מעלות אין בכלל מה לפחד לקיצור חיי הHD !!!

פורסם

ולא עשיתי בדיקה מקיפה אבל אני מאמין שגם אם תשים את הקירור הזה וגם אם לא האורך חיים של הHD יהיה ארוך ארוך..(יש לי HD עוד מפנטים 3 שהיה בלי קירור והוא עוד חיי ונושם..)..

ככה שמספיק אפילו איזה מאוורר שיזרוק אוויר וזהו..(או חלחילופין צלעות קירור שיהיה יותר שקט...לא שמאוורר לא אבל..)

פורסם
  • מחבר

אין לי דיסקים קשיחים שהצליחו לשרוד מפנטיום 2. אני עדיין משתמש בפנטיום 2 (יש לו שימוש אחרי כמה שדרוגים), אבל הספקתי להחליף כמה דיסקים קשיחים ששבקו חיים (WD) ו-IBM אחד. הדיסק הקשיח המקורי של הפנטיום 2 שלי היה בנפח של 8GB בלבד.

אתה אומר שאפשר להסתפק במאוורר או בצלעות קירור. ה-Aerocool HB-101 זה בעצם צלעות קירור לדיסק קשיח (Heat Pipes ו"סנפירים").

פורסם

תבין !!!

הארד דיסק נורמלי מחזיק מינימום 8-10 שנים אני לא מדבר איתך על ההארד דיסק של ישו או של קין והבל מבין ?!

עכשיו צלעות קירור להארד דיסק זה באמת מטומטם...

הרשו לי לצטט את STI שהוא מבין בדברים האלה, "ככה שמספיק אפילו איזה מאוורר שיזרוק אוויר וזהו..."

וזה נכון, ההארד דיסק שלי לא עולה מ30 מעלות גם המאמץ ויש לי רק מאורר שזורק עליו אויר, שום צלעות שום נעליים...

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק דיסק קשיח נורמלי?

עוד לא קרה לי שדיסק קשיח החזיק לי מעמד 8-10 שנים (אתה אומר שזה מינימום), או אפילו משהו קרוב לזה.

אני מקווה שהסמסונגים והמקסטורים החדשים שלי כן יחזיקו מעמד הרבה זמן.

פורסם

יש לי מחשב משנת 97, תעשה חישבו... 9 שנים, 9 שנים והוא עדיין חי !!!  :D

וכן, הוא של סמסונג   :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שהדיסק הקשיח הוא של סמסונג.

את הפנטיום 2 יש לי תקופת זמן דומה, אבל הדיסקים הקשיחים הראשונים שלו היו של WD (לא שרדו).

לגבי הגוף קירור, בטוח שאי-אפשר להשיג אותו בשום מקום בארץ?

המחיר שלו דומה למחיר של הזלמן, ונראה לי שהוא יותר יעיל ממנו.

פורסם

תבדוק בחנויות שיש מוצרים של Aerocool תתקשר לשאול אולי אפשר להזמין..(אם אתה ממש מתעקש..)

ולדעתי זה מיותר..(מאוורר שיזרוק אוויר על הHD יעשה עבודה יותר טובה..גם ברמות רעש נורמליות...)

ויש לי HD של 1.6G חח ואני לא רוצה להגיד לך ממתי הוא והוא עדיין חי..(לא בשימוש אבל עדיין חיי...וכול מקרה לגופו אבל HD לדעתי צריך להחזיק במינימום את ה5 שנים....)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים